fbpx

NS OV-fiets steunt 3FM Serious Request

17 dec 2012 17:07

NS OV-fiets steunt 3FM Serious Request. Van dinsdag 18 tot en met 24 december doneert NS de ritprijs van €3,- van elke gehuurde OV-fiets op station Enschede aan 3FM Serious Request. Tijdens de actieperiode heeft NS het aantal OV-fietsen op de verhuurlocatie station Enschede verdubbeld.

Speciaal voor deze actie heeft OV-fiets de openingstijden van de stalling verlengd. Vanaf station Enschede fiets je makkelijk naar alle interessante plekken in Enschede, bijvoorbeeld Twentse Welle met zijn bijzondere exposities. Uiteraard mag in deze periode een bezoek aan het Glazen Huis op de Oude Markt niet ontbreken.

Openingstijden stalling OV-fiets Station Enschede
In de periode van 18 t/m 24 december:
Maandag – vrijdag: 7.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 8.00 – 22.00 uur
Zondag: 9.00 – 22.00 uur

Extra treinen
Dinsdag 18 en maandag 24 december zijn de twee avonden waar de meeste bezoekers verwacht worden in de binnenstad van Enschede. Daarom zet NS in samenwerking met de gemeente Enschede een extra trein in op dinsdag 18 en maandag 24 december. Deze extra Intercity vertrekt om 23.15 uur via Hengelo, Almelo, Deventer, Apeldoorn en Amersfoort naar Utrecht, met aansluiting op het nachtnet. Verder zet NS waar nodig tijdens 3FM Serious Request extra lange treinen in van en naar Enschede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *