X

1e klas dagretour: € 26 incl. warme drank

De Spoordeelwinkel verkoopt iedere maand goedkope treinkaartjes. Zo kun je momenteel een 1e klas dagretour kopen voor slechts € 26. Deze actie is alleen te koop in januari 2018. Reizen kan t/m 28 februari 2018.

Zie Spoordeelwinkel.nl

De afgelopen jaren had de Spoordeelwinkel ook voor 19 of 20 euro een 2e klas dagretour te koop. Dat wordt (zover ons bekend) momenteel niet aangeboden. Maar 1e klas reizen is natuurlijk wel zo prettig. Met dit voordelige treinkaartje kun je doordeweeks na 9:00 uur een treinreis maken tussen twee stations naar keuze. In het weekend mag er ook voor 9:00 uur gereisd worden. Wil je in de avondspits reizen? Geen probleem. Bij deze combideal mag je ook een drankje halen bij Kaldi.

Dit treinkaartje is alleen te koop op spoordeelwinkel.nl en het betreft een e-ticket. Printen is niet verplicht, je kunt het ook tonen op je smartphone. Dat kan alleen in de NS app. De voucher voor de drank bij Kaldi moet wel worden uitgeprint. Deze voucher vind je als bijlage in de bevestigingsmail van de Spoordeelwinkel (“Orderbevestiging Spoordeelwinkel”).

Wil je op een traject reizen waar treinen reizen van Arriva, Connexxion, Syntus of Breng? Geen probleem. Ook daar is deze treinactie geldig. Je mag echter geen gebruik maken van hogesnelheidstrein Thalys. Wil je gebruik maken van de extra snelle Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam), of van de ICE? Dan heb je nog een toeslagbiljet nodig. Dat kun je voor 2,40 euro per persoon per enkele reis vooraf kopen bij de NS kaaurtautomaat. Wil je geen toeslag te betalen? Maak dan gebruik van de reguliere intercity’s en sprinters. Daarvoor hoef je nooit bij te betalen.

Dit is een treinkaartje, dus alleen geldig in de trein en niet in bus, tram of metro. Natuurlijk is bij werkzaamheden dit treinkaartje wel geldig bij trein vervangend vervoer. Een treinkaartje is geldig tot en met de laatste trein op jouw traject (tot uiterlijk 4:00 uur ‘s nachts). Past deze treinactie niet bij jouw reiswensen? Kijk dan in ons maandoverzicht en vind een goedkoop treinkaartje dat wel bij je past.

This post was last modified on January 8, 2018, 10:31 am

Treinreiziger.nl (Hildebrand) :

Bekijk reacties (43)