X

Voordelig treinkaartje: Dagretour + tijdschrift voor € 19

De Spoordeelwinkel verkoopt iedere maand goedkope treinkaartjes. Ook in oktober weer. Deze maand een dagretour met tijdschrift bij AKO voor slechts 19 euro. Reizen en verzilveren is mogelijk tot en met 30 november 2017.

Info & Bestellen

Met dit voordelige treinkaartje kun je doordeweeks na 9:00 uur een treinreis maken tussen twee stations naar keuze. In het weekend mag er ook voor 9:00 uur gereisd worden. Wil je in de avondspits reizen? Geen probleem. Ook dan is het ticket gewoon geldig. Bij deze combideal mag je bij AKO een tijdschrift halen. Je kunt kiezen uit 5 verschillende tijdschriften: Santé, Quest, Juist (Elsevier), Marie Claire of Margriet. Op=op.

Wil je liever 1e klas reizen? Dan betaal je 6 euro extra en betaal je 25 euro. Dit treinkaartje is alleen te koop op spoordeelwinkel.nl en het betreft een e-ticket. Printen is niet verplicht, je kunt het ook tonen op je smartphone. Dat kan alleen in de NS app. De voucher voor het tijdschrift moet wel worden uitgeprint. Deze voucher vind je als bijlage in de bevestigingsmail van de Spoordeelwinkel (“Orderbevestiging Spoordeelwinkel”).

Wil je op een traject reizen waar treinen reizen van Arriva, Connexxion, Syntus of Breng? Geen probleem. Ook daar is deze treinactie geldig. Je mag echter geen gebruik maken van hogesnelheidstrein Thalys. Wil je gebruik maken van de extra snelle Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam), of van de ICE? Dan heb je nog een toeslagbiljet nodig. Dat kun je voor 2,40 euro per persoon per enkele reis vooraf kopen bij de NS kaaurtautomaat. Wil je geen toeslag te betalen? Maak dan gebruik van de reguliere intercity’s en sprinters. Daarvoor hoef je nooit bij te betalen.

Dit is een treinkaartje, dus alleen geldig in de trein en niet in bus, tram of metro. Natuurlijk is bij werkzaamheden dit treinkaartje wel geldig bij trein vervangend vervoer. Een treinkaartje is geldig tot en met de laatste trein op jouw traject (tot uiterlijk 4:00 uur ‘s nachts).

This post was last modified on October 1, 2017, 1:46 pm

Treinreiziger.nl (Hildebrand):

Bekijk reacties

 • Beste, ik krijg geen code/voucher voor het AKO-tijdschrft. Ik heb al wel mijn treinkaartje kunnen verzilveren. Hoe zorg ik dat ik wel een tijdschrift kan halen? mvg

  • De voucher zit als bijlage in de eerste email ( "Orderbevestiging Spoordeelwinkel"), dat is dezelfde email waarin de link stond om het treinkaartje te verzilveren. U moet dus NIET kijken in de mail "hoe haalt u de kaartjes op".

 • Geldt dit treinkaartje voor het hele traject? Dus inclusief de metro als deze noodzakelijk is om bij het eindstation te komen?

  • Wel voor de hele reis,maar alleen voor de trein. U kunt de NS reisplanner gebruiken.

 • ....een treinreis maken tussen twee stations naar keuze.

  Betekent dit alleen van station A naar B en mag je dan geen overstap maken?

  • Overstappen mag. Maar je mag niet van Rotterdam naar Groningen via Eindhoven, omdat je dan een omreis maakt.

 • Ik ga binnenkort van Beek Elsoo naar Eindhoven Evoluon. Ik moet dan ook met de bus van Eindhoven naar Evoluon. Is dit ook in een treinkaartje inbegrepen?

 • Ik krijg mijn treinkaartje maar niet binnen. Zit ook niet bij de spam. Heb al gebeld en ze zouden hem opnieuw opsturen maar nog steeds niks.

 • kan ik met dit treinkaartje van Weert naar Den Haag en dan in Breda een tussenstop maken om vervolgens mijn reis weer te hervatten.