Home

Goedkoop treinkaartje NS Spoordeelwinkel: € 19 (tot €24)

De NS Spoordeelwinkel verkoopt iedere maand goedkope treinkaartjes. Zo kun je momenteel een dagretour kopen voor slechts € 19. Dat is vergelijkbaar met het NS Dal Dagretour van Actie van de Dag, die kost eveneens 19 euro. We beperken in ons in dit artikel echter tot de actie van de NS Spoordeelwinkel.

Met het treinkaartje van de Spoordeelwinkel kun je reizen tussen twee stations naar keuze. Je krijgt ook een voucher voor een lunch bij La Place. Die kun je gebruiken op de dag van de treinreis.

Let op! Ook met kaartjes van de Spoordeelwinkel mag je doordeweeks niet reizen tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. Je moet daadwerkelijk de trein verlaten hebben, voor de spits begint. De reis mag dus niet afgemaakt worden, als de reis buiten de spits begint.
In het weekend (zaterdag, zondag en feestdag) zijn er geen tijdsbeperkingen en mag er geheel de dag gereisd worden. Je kunt met alle vervoerders reizen die op het door jouw gekozen traject actief zijn. Alleen niet met Thalys en Eurostar.

NIEUW! Wil je niet op dezelfde dag heen en terug? Dan kun je ook kiezen voor twee enkele reizen. Dan betaal je echter geen € 19, maar € 24. Zie kopje online verkoop voor nadere informatie.

Printen niet verplicht

Bij aankoop hoef je nog niet te weten wanneer je gaat reizen. Je krijgt namelijk een vouchercode die je gedurende de gehele reisperiode kunt verzilveren. Printen is niet verplicht, je kunt het ook tonen op je smartphone. Dat kan alleen in de NS app. De voucher voor La Place (te vinden in de orderbevestiging van de NS Spoordeelwinkel) dien je wel uit te printen.

Toeslag Intercity Direct

Zoals aangegeven kun je reizen bij vrijwel alle treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de extra snelle Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam), of van de ICE? Dan heb je nog een toeslagbiljet nodig. Dat kun je voor 2,40 euro per persoon per enkele reis vooraf kopen bij de NS kaartautomaat. Wil je geen toeslag betalen? Maak dan gebruik van de reguliere intercity’s en sprinters. Daarvoor hoef je nooit bij te betalen.

Alleen geldig in de trein

Dit is een treinkaartje, dus alleen geldig in de trein en niet in bus, tram of metro. Natuurlijk is bij werkzaamheden dit treinkaartje wel geldig bij treinvervangend vervoer. Een treinkaartje is geldig tot en met de laatste trein op jouw traject (tot uiterlijk 4:00 uur ‘s nachts). Past deze treinactie niet bij jouw reiswensen? Kijk dan in ons maandoverzicht en vind een goedkoop treinkaartje dat wel bij je past.

Online kopen

Deze actie is uitsluitend online te koop. De verkoopperiode loopt tot en met 31 mei 2020, de reisperiode tot en met 30 juni 2020. Hier is de verkooppagina. Wil je twee enkele reizen kopen? Ook dan ga je naar dezelfde pagina. U gaat dan vervolgens naar “nu boeken”, daar kiest u niet voor het dagretour van 19 euro, maar voor de twee enkeltjes van 24 euro. Goedkoper zijn de enkeltjes van Actie van de Dag. De enkeltjes kunt u gebruiken op verschillende trajecten en op verschillende dagen. Op de verkooppagina staan ook alle bindende voorwaarden netjes vermeld.

Andere goedkope treinkaartjes

NIET BESCHIKNAAR

e-ticket
t/m 30 juni
dal dalretour
Lekker een dagje weg? Voor 19 euro reis je op één dag retour tussen twee stations naar keuze. In het weekend mag je heel de dag reizen, doordeweeks niet tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. Dit treinkaartje wordt verkocht door Vakantie Veilingen.

Enkele reis (DAL) € 11,50

€ 11,50

e-ticket
reizen t/m 31 mrt 2020
€ 11,50 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij VakantieVeilingen een enkele reis. Let op: doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. In het weekend heel de dag geldig.

This post was last modified on 14 maart 2020 11:31

Share

Recent Posts

Reageren (tijdelijk?) uitgeschakeld op Treinreiziger.nl

Op de website Treinreiziger.nl is de mogelijkheid om te reageren op artikelen voorlopig uitgeschakeld. Dit…

7 uur terug

NS verkoopt ook Abellio Duitsland: in 20 jaar 260 miljoen in buitenland verloren

NS verkoopt zijn dochterbedrijf Abellio Duitsland aan de Duitse spooronderneming BeNEX, maakte het spoorwegbedrijf dinsdag…

2 dagen terug

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt…

6 dagen terug

NS legt zaterdagavond treinverkeer drie minuten stil na mishandeling conducteur: ‘Kan zo niet langer’

Het treinverkeer wordt komende zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgelegd naar aanleiding van de…

1 week terug

NS past HSL-dienstregeling aan op snelheidsbeperkingen

NS past in juni de dienstregeling aan van treinen die over de HSL rijden. Op…

1 week terug

Vakbond na aanval op rijdend personeel: “Ingrijpen of wachten op dodelijk slachtoffer”

Opnieuw hebben twee hoofdconducteurs en een machinist (MCN) te maken met een ernstig geval van…

2 weken terug