youtube treinreiziger zoeken zoeken

Efteling + trein + bus voor slechts 39 euro

De NS Spoordeelwinkel heeft opnieuw een leuke aanbieding voor de Efteling-fans. Een los toegangskaartje voor de Efteling kost 36,50 euro, maar bij NS koop je t/m 31 december voor slechts 39 euro een combi-kaartje dat ook geldig is in de trein en bus. Kinderen zijn met een combi-kaartje zelfs goedkoper uit dan met een los kaartje!

Info & Bestel

Hoe werkt het?
Op Spoordeelwinkel.nl koop je een voucher. Omdat de Efteling gelegen is in Kaatsheuvel, dat geen treinstation heeft, kun je met de trein naar Den Bosch of Tilburg reizen. Vanaf daar rijden er bussen naar De Efteling. Bij de Spoordeelwinkel kies je of je via Den Bosch of Tilburg wilt reizen. Daarna krijg je een couponcode geleverd. Met de couponcode kan je een treinkaartje aanmaken. Met het treinkaartje kan je vanaf het door jou gekozen station naar Den Bosch of Tilburg reizen (afhankelijk wat je gekozen hebt). Daarna is je treinkaartje ook geldig in de bus naar de Efteling. Als je op een zaterdag of een zondag gaat, mag je reizen wanneer je wilt. Op maandag t/m vrijdag mag je alleen na 9.00 uur vertrekken.

Binnen welke periode moet je van de actie gebruik maken?
De actie is te koop t/m 31 januari 2017. Dat is ook direct de periode dat de aanbieding gebruikt kan worden.

Wat kost het?
Kinderen
Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen slechts 29 euro. Dat is ruim 7 euro goedkoper dan een los kaartje voor de Efteling. En je bespaart een Railrunner (ter waarde van 2,50 euro), en ook voor de bus bespaar je minimaal 2,50 euro. Totale voordeel: Minimaal 12 euro! Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Zowel bij de Efteling, de bus als de trein. Kinderen ouder dan 12 jaar betalen hetzelfde als volwassenen.
Volwassenen
Volwassenen betalen 39 euro. Inbegrepen is toegang tot de Efteling, een treinkaartje naar Den Bosch of Tilburg en de busreis vanaf Den Bosch of Tilburg naar de Efteling. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je 46 euro.

Wat moet ik verder nog weten?
De kaartjes zijn strikt persoonlijk. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket, dat moet je zelf uitprinten. Als je met ICE of tussen Schiphol en Rotterdam met Intercity Direct reist, heb je een toeslagbiljet nodig. Met dit e-ticket hoef je niet in- of uit te checken. Mocht het begin- of eindstation gesloten poortjes hebben, dan scant u de code die op het e-ticket staat.