Goedkoop treinkaartje: NS Dagkaart bij Albert Heijn

VERLOPEN. ALTERNATIEF: 

Vanaf maandag 22 augustus verkoopt Albert Heijn (AH) weer goedkope treinkaartjes! Voor 16 euro kun je bij de supermarkt een NS-Dagkaart kopen. De reisperiode loopt tot en met 6 november. Reizen mag zoals gebruikelijk in het weekend heel de dag en doordeweeks na 9.00 uur.

Het treinkaartje wordt geleverd op een ov-chipkaart, in- en uitchecken (per vervoerder) is verplicht. Het AH-treinkaartje is namelijk niet alleen bij NS geldig, maar ook bij Arriva, Breng, Syntus, Veolia en Connexxion. Bij Connexxion hoef je niet in en uit te checken. Nieuw is een coupon voor een gratis kopje koffie bij AH to Go.

Te koop in de supermarkt
De verkoopperiode loopt t/m zondag 4 september, maar daarbij geldt: OP = OP. De treinkaartjes zijn alleen te koop in de supermarkt zelf, niet online. Ook kun je ze niet kopen bij AH to Go.

Toeslagen en uitzonderingen
De NS-Dagkaart is niet geldig bij Thalys en bij Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE heb je naast je reguliere treinkaartje nog een toeslagkaartje nodig. Echter, je kunt ook kiezen voor de reguliere intercity zonder toeslag. Net als vorige keer (in april) kost het AH-treinkaartje weer 16 euro. Vorig jaar was dat nog 17 euro. 

Kris, kras door Nederland
Met dit treinkaartje kun je kris kras door Nederland reizen. Doordeweeks dus alleen geldig na 9.00 uur. Je kunt wel na 23.59 uur je reis afmaken, mits je voor 4.00 uur aankomt op je eindbestemming. Indien je laat met de trein reist: let dan goed op hoe laat de laatste trein rijdt.

Andere aanbiedingen
Overigens is dit niet de enige treinactie op dit moment. Er loopt ook een leuke actie via Social Deal. Die kun je wel online bestellen. En de Spoordeelwinkel heeft online een actie treinkaartje + lunch bij Bakker Bart. Deze is hier te koop. Verder verkoopt NS nu Avond Vrij.

NB: We hebben deze actie niet eerder kunnen publiceren vanwege de vakantieperiode. We hebben veel tips gekregen. De eerste tip kwam van AH-medewerker Jelmer, die verder niet bij naam genoemd wil worden. De eerste die de reisperiode heeft gemeld is Chuk Wah Wu. Beide krijgen een gratis 1e klas dagretour voor het weekend. Als we nog niet alle gegevens van een actie hebben, delen we de eerste info al wel op onze Facebook pagina. Deel onze acties gerust. :-).

This post was last modified on 22 december 2016 10:29

Share

Recent Posts

Reageren tijdelijk uitgeschakeld op Treinreiziger.nl

Op de website Treinreiziger.nl is de mogelijkheid om te reageren op artikelen voorlopig uitgeschakeld. Dit…

20 uur terug

NS verkoopt ook Abellio Duitsland: in 20 jaar 260 miljoen in buitenland verloren

NS verkoopt zijn dochterbedrijf Abellio Duitsland aan de Duitse spooronderneming BeNEX, maakte het spoorwegbedrijf dinsdag…

2 dagen terug

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt…

7 dagen terug

NS legt zaterdagavond treinverkeer drie minuten stil na mishandeling conducteur: ‘Kan zo niet langer’

Het treinverkeer wordt komende zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgelegd naar aanleiding van de…

1 week terug

NS past HSL-dienstregeling aan op snelheidsbeperkingen

NS past in juni de dienstregeling aan van treinen die over de HSL rijden. Op…

1 week terug

Vakbond na aanval op rijdend personeel: “Ingrijpen of wachten op dodelijk slachtoffer”

Opnieuw hebben twee hoofdconducteurs en een machinist (MCN) te maken met een ernstig geval van…

2 weken terug