Home

Goedkope treinkaartjes juli 2017 op een rij

TIP: De maand juli is alweer voorbij. Hier vind je de goedkope treinkaartjes van augustus 2017.

ARCHIEF: Lekker voordelig een dagje weg? Ook in de zomervakantie zijn er weer veel goedkope treinkaartjes. Zoals gebruikelijk zet Treinreiziger.nl iedere maand de beste aanbiedingen op een rijtje. Zie je door alle aanbiedingen de bomen in het bos niet meer? Dan helpt onze prijsvergelijker je naar de beste treinactie die past bij jou reis. Daarin zitten ook acties die niet dit overzicht hebben gehaald. Tip: bekijk ook onze top 11 met dagjes uit met korting.

1. NS Zomertoer: 2 personen € 26
Doordeweeks een dagje er op uit? Dan is de NS Zomertoer ideaal. Voor 26 euro kun je één dag onbeperkt treinen met twee personen. Omgerekend dus 13 euro per persoon. Reizen mag niet in het weekend, en alleen na 9:00 uur. Te koop via NS.nl en zie ons artikel over de NS Zomertoer.

2. Treinkaartje inclusief patat en kroket: € 19
Wil je doordeweeks op pad, inclusief patat en kroket bij de FEBO. Dat kan momenteel via de Spoordeelwinkel voor 19 euro. Het betreft een dagretour. Deze actie is alleen in juli te koop. Reizen mag zowel in juli als in augustus. Doordeweeks geldig na 9:00 uur, in het weekend heel de dag.

 

3. Kruidvat Dagkaart voor het weekend
Wil je op een zaterdag of zondag op pad? Dan zijn de Kruidvat Treinkaartjes aantrekkelijk. Voor 13,99 euro een NS Dagkaart voor een zaterdag of zondag. Te gebruiken t/m 22 oktober 2017. Let op: deze keer gaat het om een e-ticket. Met een Kruidvat Voordeelkaart al te koop vanaf 12,49 euro.

4. Twee enkele reizen voor € 20,50
Goedkoop met de trein, maar reis je niet op dezelfde dag heen en terug? Dan kun je bij Vakantieveilingen terecht voor twee enkele reizen voor 20,50 euro. Omgerekend dus 10,25 euro per enkele reis.

5. Dagje Efteling, inclusief trein en bus
Normaal kost een kaartje voor de Efteling 39.50 euro. Bij de Spoordeelwinkel is er deze zomer een hele mooie actie. Voor 43 euro heb je niet alleen toegang tot de Efteling, maar ook een treinkaartje. Ook de bus vanaf het station naar de Efteling is inbegrepen. Kinderen t/m 11 jaar betalen bij deze actie 32 euro. Dat is dus al 7.50 euro goedkoper dan een normaal ticket aan de poort. Efteling met korting: incl. Trein + Bus

Walibi

Nu 27,00  »

Spoorwegmuseum

Nu 10,00  »

Toverland

Nu 22,40  »

Dolfinarium

Nu: 16,95  »

Madurodam

Nu 12,38  »

Burgers’ Zoo

Nu 17,50  »

6. Dagje Dierentuin
Voor 32 euro kun je naar de dierentuin, inclusief treinreis. Kinderen t/m 11 jaar betalen nog veel minder. Je kunt kiezen uit de Arnhemse dierentuin Burgers Zoo of Wildlands in Emmen. Bij Burgers Zoo is ook de bustransfer vanuit Arnhem Centraal naar de dierentuin inbegrepen. In Emmen is de dierentuin op loopafstand van het station. Kinderen betalen bij Wildlands dankzij deze aanbieding slechts 13 euro. Bij Burgers Zoo betalen kinderen t/m 11 jaar 18 euro.

7. Spoorwegmuseum
Geniet van een dagje in het Spoorwegmuseum. Ideaal ook voor kinderen. Voor 24 euro kun je naar het Spoorwegmuseum, inclusief treinreis. Kinderen t/m 11 jaar betalen slechts 11 euro. Ter vergelijking: normaal betalen ook kinderen 16 euro voor alleen de toegang. Nu is ook de trein inbegrepen. Alleen te koop bij het de Spoordeelwinkel. Voor acties zie ook: Spoorwegmuseum met Korting.

8. NS Dagkaart 
Bij Actie van de Dag kun je een dagkaart kopen. Lekker kris, kras door Nederland. De reis moet plaats vinden voor of op 30 september 2017. De dagkaart kost 20,50 euro per persoon en kun je hier kopen.

9. Dagje Amsterdam
Lekker een dagje Amsterdam? Voor 19 euro heb je een dagretour naar Amsterdam, inclusief ijsje.

10. Dagje Londen
Een Dagje Londen deze zomer voor 38,95 euro. Een hele mooie actie, te koop via Actie van de Dag. Dit is echter een busreis, geen treinreis. Maar vanwege de mooie scherpe prijs, vonden wij hem toch te vermelden waard.

Overige treinacties
In de zomer kun je trouwens ook een Weekend Vrij of Dal Vrij abonnement kopen voor één maand. Weekend Vrij voor één maand kost 39 euro. Dal Vrij voor een maand kost 119 euro. Diverse kranten hebben ook acties voor een dagretour. Die is verwerkt in onze prijsvergelijker. Dat geldt ook voor acties voor vaste klanten en voor regionale acties. Bijvoorbeeld een Arriva dagkaart in Limburg is deze zomer beschikbaar voor 12,50 euro. Altijd de prijsvergelijker bij de hand? Gebruik onze gratis app (Android app of de iPhone app), daarin kun je ook alle artikelen terugvinden. Bovendien krijg je een push bij een treinactie.

Openluchtmuseum

Nu 17,50  »

Dierenpark Amersfoort

Nu 15,75  »

Rondvaart Amsterdam

Nu 8,99  »

Amsterdam Dungeon

Nu 12,-  »

Schiphol behind the scenes

Nu 8,99  »

Amsterdam Museum

Tickets 12,50 »

In het algemeen zijn de treinkaartjes doordeweeks niet voor 9:00 uur geldig, alleen bij het AH treinkaartje gelden afwijkende regels. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen. De Zomertoer is echter niet in het weekend bruikbaar.  We hebben over Korting Wildlands (Dierentuin) inclusief trein een apart artikel.

Inmiddels verlopen: AH Treinkaartjes: € 15
Tot en met 9 juli kon je een treinkaartje bij Albert Heijn kopen. Deze actie is dus inmiddels verlopen.

 

This post was last modified on 20 oktober 2017 17:31

Bekijk reacties

  • De verwijzing naar Vakantieveiling levert geen resultaat op. Er worden geen kaartjes aangeboden.

  • Eerst registreren op vakantieveilingen en dan ingelogd op de link drukken die hierboven vermeld sstaat.

  • OVKaart en P+R Korting niet van toepassing bij deze acties.Wat mij stoort is het principe van e-ticket.Denk je met korting te kunnen reizen.Maardoordat je geen gebruik maakt van je OV(NS) ben je de korting kwijt.Laatst ook een weekendje Amsterdam 2x enkele reis. Denk je voordelig maar je moet wel het voltarief parkeren betalen op P+R plaats !!!

    • Daar kunnen we helaas niets aan veranderen. Het is wel goed om dit aan te kaarten bij NS.

  • Jammer dat de Efteling actie niet voor 9 uur geldig is, nu kan ik pas om 13 uur in de Efteling zijn.

    • In het weekend wel voor 9:00 uur geldig. Dus misschien op een zaterdag?

  • Hoi,

    Na een de veiling gepakt te hebben bij vakantieveiling kreeg ik nog een extra aanbieding voor nog een treinkaartje voor maar 9,95 euro!
    Dan moet je wel eerst de eerder beschreven actie kopen!! Dus let daar op!
    Marijke

  • Mooie acties zijn dit, alleen jammer dat de E-ticket op datum is. Je kunt nooit spontaan de trein nemen als je samen gaat

    • Hoezo? Je kunt toch e-ticket vlak voordat je op de trein stapt uitprinten? Je kunt ze zelfs meteen naar een ander email adres laten sturen vanaf de ns-site.

  • Beste.
    Ik wil op Zaterdag reizen met de trein 5 personen ,maar zondag retour wat is voor mij dan het voordeligst om te doen??

    • Samen reizen retour 26 euro 2 pers. - Kruidvat of HEMA - vaak mooie aanbiedingen- of een groepskaart voor 5 personen (dagkaart) dat laatste is misschien wel het goedkoopste.

  • Jullie hadden wel kunnen vermelden dat die VakantieVeilingen kaartjes alleen buiten de spits geldig zijn! Heb nu 4 kaartjes die ik niet kan gebruiken!

  • De drie zinnen zijn een beknopte samenvatting. Als je overigens heel het artikel had gelezen, was je het ook tegen gekomen. Alle treinacties zijn NOOIT in de ochtendspits (volledig) geldig. Ook bij Vakantieveilingen wordt het genoemd. Dus als je alleen besluit een artikel te kopen op basis van een samenvatting van drie regels en verder niet te lezen, dan kan het inderdaad fout gaan.

Share

Recent Posts

DB en spoorvakbond GDL naderen overeenkomst na lange periode van stakingen

De Deutsche Bahn (DB) en spoorvakbond GDL verwachten volgende week overeenstemming te bereiken over een…

2 dagen terug

TU Delft: goederenvervoer per intercity kan efficiëntie treincapaciteit versterken

Het kan zomaar zijn dat je over een paar jaar naast het pakketje van je…

3 dagen terug

Brussel waarschuwt kabinet andermaal: gunning hoofdrailnet mag niet zomaar

De Europese Commissie legt zich niet neer bij de gunning van het belangrijkste binnenlandse treinverkeer…

5 dagen terug

GL-PvdA en NSC: geef provincies mogelijkheid ov zelf te regelen

Provincies moeten de mogelijkheid krijgen om zelf een openbaarvervoerbedrijf op te richten als het niet…

6 dagen terug

Belgische busfabrikant Van Hool probeert faillissement te voorkomen

Van Hool, de Belgische busfabrikant, zit in zwaar weer. Het busbedrijf zet nu alles op…

1 week terug

Staking busvervoer Twente van de baan na akkoord Arriva en bonden

De voor dinsdag aangekondigde staking in het busvervoer in de regio Twente gaat niet door.…

1 week terug