Home

Goedkope treinkaartjes oktober 2017: vanaf € 9,95

Update: Oktober is weer voorbij. Check hier de goedkope treinkaartjes van november 2017.

Ook deze maand hebben we weer alle goedkope treinkaartjes op een rij gezet. Zo kun je in oktober bij ETOS, NS Spoordeelwinkel en Actie van de Dag terecht voor goedkope treinkaartjes.  Alle treinkaartjes zijn doordeweeks geldig na 9:00 uur, tenzij anders vermeld. Wil je weten welke treinactie het beste past bij jouw reis? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijker.

Onze prijsvergelijker is zelfs genomineerd voor de Blije Reizigersprijs 2017. Wij zouden het erg leuk vinden als je op ons initiatief wilt stemmen. Dit kun je doen door op het 1e initiatief te klikken, en onderaan op de stem knop. Treinreiziger.nl gaat in elk geval door om treinacties te verzamelen, zodat jij zo goedkoop mogelijk kunt reizen.

Bij gebruik van Adblocker kunnen er links van verkopers wegvallen.

1. AH treinkaartje
Er zijn weer AH treinkaartjes beschikbaar. Voor € 15 euro mag je een dag lang onbeperkt treinen tijdens de daluren. De reis mag niet beginnen tussen 6:30-9:00 uur en 16:00-18:30 uur.

2. Treinpakkers: Meereiskaartje € 2,50
Er zijn op dit moment meerdere leuke Treinpakker acties. Tot en met 5 november kun je een Meereiskaartje kopen voor € 2,50 (niet te combineren met andere acties!!).

3. Weekenddagkaart 2 personen: € 14,50 p.p.
Ook onderdeel van de Treinpakkers campagne is een weekenddagkaart voor 2 personen. Voor slechts 14,50 euro per persoon reis je samen één dag in het weekend door heel Nederland. Te koop tot en met 5 november.

4. Treinkaartje + Lekker eten bij de Beren: € 24
Lekker een dagje weg met de trein? Voor 24 euro heb je een dagretour inclusief een Burgermenu inclusief drankje (fris, wijn of bier) bij De Beren. De Beren heeft 15 vestigingen waar je terecht kunt. Bijvoorbeeld in Rotterdam, Haarlem, Dordrecht en Arnhem. Dit is een hele mooie deal, want een burgermenu met drankje bij de Beren al snel 15 euro. Deze actie wordt alleen hier verkocht.

5. Enkele reis vanaf € 10,25
Reis je niet op dezelfde dag heen- en terug? Dan kun je bij Vakantie Veilingen twee enkele reizen kopen voor 20,50 euro. Dat is dus 10,25 euro per enkele reis. Per enkeltje kun je het traject kiezen en de reiziger gegevens invullen.

6. NS Seizoensretour: € 11 per kaartje
Maak drie keer een treinreis in het weekend voor € 33. Dus omgerekend € 11 euro per ticket. Wil je 1e klas reizen? Dan kan dat al vanaf € 14,33 euro per kaartje. De tickets zijn voor een retourreis. Eén ticket per seizoen. Zie pagina NS Seizoensretour 2017.

7. Dagje Spa
Kom helemaal tot rust bij Spa Sanadome Nijmegen. Voor 39 euro heb je heel de dag toegang, en is ook een treinkaartje naar Nijmegen inbegrepen. Best een goede prijs als je bedenkt dat toegang tot het spa zonder treinkaartje normaal 32,50 euro kost. Als je kiest voor avond entree ben je welkom vanaf 17:00 uur en betaal je 34 euro. Spa Sanadome is gevestigd op een kwartier loopafstand vanaf station Nijmegen Goffert. Deze actie kun je alleen online kopen. Het betreft een e-ticket.

8. Dagje Amsterdam
Een Dagje Amsterdam? Voor 22 euro heb je een treinkaartje naar Amsterdam (dagretour), inclusief GVB-tramticket en een voucher voor een broodje kroket, warm vlees of versierde bal + drankje bij Van Dobben. Deze actie is alleen online te koop bij de NS Spoordeelwinkel.

9.Dagje Dierentuin
Wil je een dagje Dierentuin doen? Dan is er een mooie combideal bij de Spoordeelwinkel. Voor 31 euro kun je Burgers Zoo in Arnhem bezoeken. Niet alleen de treinreis en toegang is inbegrepen, ook de bus vanaf station Arnhem naar de dierentuin (en terug).  Maak bij Burgers’ Zoo kennis met de nieuwe vlindertuin. De Arnhemse dierentuin beschikt over de grootste overdekte mangrove van de wereld! Koop hier je tickets.

10. InterRail met Korting
Reis met InterRail voordelig met de trein door heel Europa. En dat is nu extra voordelig. Je krijgt namelijk 15% korting op InterRail.eu. Er zitten wel wat spelregels aan InterRail verbonden. De meeste treinen in heel Europa mag je kosteloos met InterRail gebruiken. Maar voor sommige treinen moet je reserveren of een toeslag betalen. Daar is bijvoorbeeld sprake van als je met de Thalys op InterRail gaat. Voor de Duitse hogesnelheidstrein ICE hoef je dan weer geen toeslag te betalen. Zie ook artikel: InterRail met korting.

  • InterRail voor jongeren (t/m 27 jaar) is nu beschikbaar vanaf 175 euro.
  • InterRail voor volwassenen (en meereizende kinderen t/m 11 jaar) is beschikbaar vanaf 227 euro.
  • InterRail voor senioren (60+) is dankzij deze actie te koop vanaf 204 euro.

12. Dagje Haarlem of Utrecht met Rondvaart
Dagretour naar Utrecht + Rondvaart: 23 euro via Spoordeelwinkel.nl
Dagretour naar Haarlem + Rondvaart: 22 euro via Spoordeelwinkel.nl

Overige acties:
Bij NS International kun je als je vroeg boekt voordelige tickets vinden naar Parijs (vanaf € 35), Londen (vanaf € 59) of Berlijn (€ 39). Ben je te laat? Dan kan de bus een alternatief zijn. Op VakantieVeilingen kun je bieden op een kortingsbon van 20 euro voor Ouibus. Flixbus heeft het grootste netwerk, en ook voordelige tickets.

VERLOPEN: ETOS Treinkaartje
VERLOPEN. Vanaf maandag 2 oktober zijn er ook treinkaartjes bij ETOS te koop. Bij deze treinactie mag je echter pas reizen na 11:00 uur (ook in het weekend) en is samen reizen verplicht. Voor twee personen betaal je 19,90 euro. Dus 9,95 euro per persoon. Het betreft een wegwerpkaartje.

VERLOPEN: HEMA treinkaartje
Verlopen. HEMA kun je nu een treinkaartje kopen. Het betreft een dagretour (geen dagkaart). Voor slechts 17,50 euro maak je een retourreis naar keuze.

VERLOPEN: NS Dagkaart
VERLOPEN. Wil je kris, kras met de trein door Nederland kunnen reizen? Dan heb je een NS Dagkaart nodig. Met een NS Dagkaart kun je meerdere bestemmingen op een dag aandoen. Op het station betaal je voor een dagkaart daluren 39 euro, maar bij Actie van de Dag kun je een NS Dagkaart kopen voor slechts 20,50 euro.

VERWIJDERD:
Eerder meldde we dat NS een proef doet met een NS Dagkaart met spitsbeperking. Omdat AH nu ook treinkaartjes heeft, en de voorwaarden daar beter zijn, hebben we de Dal Dagkaart van de Spoordeelwinkel verwijderd uit ons lijstje.

 

This post was last modified on 8 november 2017 12:42

Bekijk reacties

  • Hallo,

    Ik heb even een vraagje. Ik ben erg geïnteresseerd in dagje utrecht met een rondvaart, alleen zijn de linken verwisseld met die van Haarlem. Dus de vraag is, zouden jullie er even naar willen kijken.

    • Deze kaartjes zijn alleen binnen Nederland geldig. Je kunt wel een aanvullend kaartje kopen van de grens naar een bestemming in België

      • naar belgië is er voor senioren een belgisch biljet van 6.euro heen en terug op een dag van alle stations ongeacht afstand. dan moet je dus nog wel een kaartje roosendaal-essen kopen. maar vaak ben je dan zeer voordelig uit, zelfs als je het alleen maar als enkele reis gebruikt. makkelijk aan te schaffen via de belgische spoorwegen: nmbs.be

        • Er zijn bij NMBS ook seniorenkaartjes vanaf Roosendaal en Maastricht. Dit zijn retourtjes van ca. € 9 van Roosendaal of Maastricht naar ieder station in België!

  • Waarom staat de dagkaart van 20,50 van Actie van de dag zo laag? Dat is volgens mij veruit de beste van dit moment! Beter dan de twee retours: die dagkaart biedt veel meer mogelijkheden, bv. wandelen/fietsen van A naar B en dan met de trein terug! Of zie ik wat over het hoofd? :-)

    • De meeste mensen gebruiken een treinkaartje toch voor 1 bestemming, is onze ervaring. Veel mensen kiezen dus sneller voor een dagretour van 19 euro, ook al is een dagkaart 1.50 duurder. Kaartje wordt vrij vaak aangeboden. Veel mensen vinden het kaartje van 19 euro al te duur. Persoonlijk maak ik er dankbaar gebruik van: liever lastminute een iets duurder kaartje kopen, dan een treinkaartje overhouden.

      • Ik heb zelf een lange afstandsrelatie en gebruik dus 1 kaartje op vrijdag en 1 op zondag! Dus voor mij zijn de enkeltjes juist ideaal.

        • Die staat ook hoger in de lijst en doen inderdaad best goed. Er is daarnaast ook nog een dagkaart van 20.50, en die staat lager.

  • Hallo, komt er bij actie van de dag nog een treinkaartje 2 stuks voor 20,50 tot eind december?
    Dank u.

    • Op nummer 4 staat deze actie, al is de looptijd nu TM 30 november. Ik denk vanaf volgende week TM 31 december.

  • Een kortingskaartje voor reizen met Thalys en of TGV lijkt me fantastisch! Misschien kan zo een kaartje aan deze lijst worden toegevoegd.

    • Die kaartjes bestaan nog niet. Treinreiziger.nl is de NS of de Franse spoorwegen niet en maakt de kaartjes dus ook niet.

  • Mag je naast de actiekaarten voor de volwassenen van de etos ook een kinderkaartje gebruiken. Railrunner? Kinderen zijn 4 en 1 1/2 jaar

    • In kinderkaartje (Railrunner) kan óók worden gebruikt in combinatie met een actiekaartje van de Spoordeelwinkel.

Share

Recent Posts

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt…

2 dagen terug

NS legt zaterdagavond treinverkeer drie minuten stil na mishandeling conducteur: ‘Kan zo niet langer’

Het treinverkeer wordt komende zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgelegd naar aanleiding van de…

5 dagen terug

NS past HSL-dienstregeling aan op snelheidsbeperkingen

NS past in juni de dienstregeling aan van treinen die over de HSL rijden. Op…

5 dagen terug

Vakbond na aanval op rijdend personeel: “Ingrijpen of wachten op dodelijk slachtoffer”

Opnieuw hebben twee hoofdconducteurs en een machinist (MCN) te maken met een ernstig geval van…

6 dagen terug

Ook Brusselse Eurostar-terminal krijgt opknapbeurt

Net als in Amsterdam krijgt ook de Brusselse terminal van Eurostar de komende tijd een…

7 dagen terug

Dit wordt de dienstregeling van de trein naar München

De Nederlandse Spoorwegen bevestigen het alsnog. In 2025 verdwijnt de ICE naar Basel en maakt…

7 dagen terug