Home

HEMA Dagretour + Pocketfotoboekje: € 17,50

UPDATE: Er is vanaf 16 oktober 2017 weer een nieuw HEMA treinkaartje te koop.

Er zijn weer goedkope HEMA treinkaartjes! Voor 17.50 euro  een NS dagretour met pocketfotoboekje. De treinkaartjes zijn te koop t/m 27 augustus en te gebruiken t/m 15 oktober. Doordeweeks is reizen na 9:00 uur toegestaan. In het weekend is reizen mag je ook voor 9:00 uur op pad. De treinkaartjes worden geleverd als e-ticket. Printer is niet noodzakelijk.

Info & Bestel

Meestal zit er bij het HEMA treinkaartje een kop koffie, hot dog of een andere versnapering. Maar deze keer is er een andere leuke combinatie: een treinkaartje gecombineerd met een pocketfotoboekje ter waarde van 7 euro.

Hoe werkt het HEMA treinkaartje?
Bij aankoop van deze HEMA aanbieding krijg je een vouchercode. Die vouchercode kun je online verzilveren. Pas bij het verzilveren kies je op welk traject je gaat reizen. De reis- en verzilverperiode zijn gelijk: tot uiterlijk 15 oktober. Dit is geen NS Dagkaart, maar een NS Dagretour. Dat betekent dat je bij het verzilveren moet opgeven van welk station je wilt vertrekken, en naar welk station je wilt reizen. Op het opgegeven traject kun je vervolgens reizen. Na het verzilveren dien je of het treinkaartje uit te printen of te importeren in de NS app op je smartphone.

Mag ik gebruik maken van alle treinen?
Het HEMA-treinkaartje is niet alleen geldig bij NS maar ook bij Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Dat wil zeggen: alleen in de treinen van deze maatschappijen, en alleen als deze maatschappijen (deels) op de gekozen route actie actief zijn. Je mag geen gebruik maken van de Thalys. Bij de internationale ICE betaal je een toeslag. Dat geldt ook voor de Intercity Direct (tussen Schiphol en Rotterdam v.v.). Je kunt uiteraard ook met de reguliere intercity of sprinter reizen, dan betaal je geen toeslag. Ook voor de NS International Intercity hoef je niet extra bij te betalen.

Moet ik in- en uitchecken met dit kaartje?
Nee, met het HEMA treinkaartje hoef je niet in- en uitchecken. Wel bevat het e-ticket een barcode / qr-code, waarmee je zo nodig de poortjes op het station mee kunt openen.

Is dit treinkaartje het goedkoopst voor mij?
Dat hangt er maar net vanaf. Ben je vaste klant van NS? Of reis je doordeweeks met z’n tweeën? Dan zijn er mogelijk ook andere interessante acties voor je. Via onze prijsvergelijker ontdek je snel welk treinkaartje voor jouw reis het goedkoopst is.

Wat moet ik verder nog weten?
Je mag indien je dat wenst (en indien er treinen rijden) ook na 0:00 uur ‘s nachts terug reizen. Deze aanbieding kun je alleen kopen bij de HEMA winkels en op de site van de HEMA, maar niet op de HEMA winkels op NS stations.

This post was last modified on 15 oktober 2017 11:19

Share

Recent Posts

Reageren (tijdelijk?) uitgeschakeld op Treinreiziger.nl

Op de website Treinreiziger.nl is de mogelijkheid om te reageren op artikelen voorlopig uitgeschakeld. Dit…

15 uur terug

NS verkoopt ook Abellio Duitsland: in 20 jaar 260 miljoen in buitenland verloren

NS verkoopt zijn dochterbedrijf Abellio Duitsland aan de Duitse spooronderneming BeNEX, maakte het spoorwegbedrijf dinsdag…

2 dagen terug

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt…

7 dagen terug

NS legt zaterdagavond treinverkeer drie minuten stil na mishandeling conducteur: ‘Kan zo niet langer’

Het treinverkeer wordt komende zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgelegd naar aanleiding van de…

1 week terug

NS past HSL-dienstregeling aan op snelheidsbeperkingen

NS past in juni de dienstregeling aan van treinen die over de HSL rijden. Op…

1 week terug

Vakbond na aanval op rijdend personeel: “Ingrijpen of wachten op dodelijk slachtoffer”

Opnieuw hebben twee hoofdconducteurs en een machinist (MCN) te maken met een ernstig geval van…

2 weken terug