X

NS Dagkaart bij Actie van de Dag: € 20,50

Foto: Shutterstock

 • 20,50
 • NS Dagkaart (e-ticket)
 • Reizen t/m 28 februari 2018 (doordeweeks na 9:00 uur)

Bij Actie van de Dag verkopen ze tegenwoordig ook regelmatig goedkope treinkaartjes. Bijvoorbeeld een NS Dagkaart voor 20,50 euro. Deze actie is t/m 19 november te koop. Het mooie van deze treinactie: de treinkaartjes zijn geldig t/m 28 februari 2018. 

Info & Bestel

Het voordeel van een NS Dagkaart is dat je heel Nederland door mag reizen, zonder dat je vooraf hoeft aan te geven waar je heen gaat. Tijdens het reizen kun je dus zonder problemen van gedachte veranderen en opeens naar een andere eindbestemming gaan. Ook ideaal als je meerdere bestemmingen op één dag wilt bezoeken. Dat kan met een dagretour meestal niet. Daar staat tegenover dat meestal wel goedkopere dagretours te vinden zijn dan deze dagkaart. Maar als je voor een klein bedrag – soms scheelt het maar een euro – meer flexibiliteit krijgt, is dat wat ons betreft ook wat waard. Lees hier meer over de verschillen en overeenkomsten.

Het treinkaartje van Actie van de Dag is doordeweeks alleen geldig na 9:00 uur. In het weekend mag je heel de dag op pad. Bij aankoop hoef je nog niet te weten wanneer je gaat reizen. Je krijgt namelijk een vouchercode. Die kun je op ieder moment verzilveren. Uiteraard moet dat wel uiterlijk op 30 november, dat is immers de uiterste datum tot wanneer het treinkaartje geldig is. Deze NS Dagkaart is alleen online te koop via actievandedag.nl. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Voordat je op reis gaat moet je het treinkaartje uitprinten.

Verder is het treinkaartje van ActievandeDag geldig bij alle vervoerders. Dus niet alleen bij NS, maar ook bij Arriva, Connexxion, Syntus en Breng (uitsluitend in de trein). Alleen Thalys doet niet mee. Bij Intercity Direct mag je tussen Schiphol – Rotterdam alleen mee als je in het bezit bent van een toeslag. Wil je geen toeslag betalen? Dan kun je reizen van de reguliere intercity’s. Die rijden via Den Haag Hollands Spoor en doen er ongeveer een half uurtje langer over. Daarnaast betaal je ook bij de ICE Amsterdam – Frankfurt een toeslag voor binnenlandse treinreizen. (En uiteraard is het treinkaartje niet buiten Nederland geldig.)

We zien sinds januari dat Actie van de Dag regelmatig treinkaartjes verkoopt. Bijvoorbeeld deze dagkaart, maar soms ook twee enkele reizen voor 20,50 euro. Dat is vooral handig als je ergens heen gaat, maar niet op dezelfde dag terug reist. (Die actie wordt soms ook door andere aanbieders verkocht.)

Samenvatting Actie van de Dag treinkaartje

Betreft: NS Dagkaart, geldig kris, kras door Nederland.
Reisperiode: t/m 28 februari 2018
Verkoopperiode: Tot en met 19 november 2018
Prijs: 20,50 euro
Te koop via: ActievandeDag website
Geldig bij treinen van:  NS, Arriva, Connexxion, Syntus en Breng
Niet geldig bij: Thalys

Altijd goedkope treinkaartjes?

This post was last modified on November 8, 2017, 12:49 pm

Treinreiziger.nl (Hildebrand) :

Bekijk reacties (37)

 • Zijn de treinkaartjes ook geldig in treinen van Veolia? Die staat er namelijk niet bij maar als uitzondering wordt alleen Thalys gemeld, als enige die niet meedoet in de actie.

 • hallo,
  wij hebben 2 treinkaartjes gekocht en het bedrag is ook afgeschreven.
  maar we hebben nog geen mail ontvangen met de e tickets hoe kan dat?
  en hoe ontvangen we deze alsnog?

  • Als er een tikfout is gemaakt in het e-mailadres komt het niet aan. Check ook altijd de spam. Als dat niets oplevert, dan kun je het beste even bellen met Actie van de Dag Klantenservice. Zorg dan dat je de betaalgegevens bij de hand hebt, dan kunnen ze uw bestelling erbij zoeken en de e-mail nog een keer versturen.

 • Dagkaarten te koop tot 29 oktober. Ik wil ze bestellen op 5 oktober en ze blijken niet meer te koop.

 • kan ik met de ns dagkaart ook in de bus mee rijzen?
  want dat zie ik nergens vermeld.
  wel dat je met connexion mee kan rijzen maar is dat voor de bus????
  ik loop moeilijk vandaar dat het zo belangrijk voor mij is.

  • Nee, een NS Dagkaart is alleen voor de trein. Als u met de bus wilt reizen, heeft u een OV-Dagkaart kopen. Die kost 39 euro voor de daluren, dus fors duurder.

 • Nog nooit iets besteld via actie van de dag en had interesse in de kaartjes. Ik ga zaterdag naar zaandam en de zondag terug. dus vroeg ik me af of de actie wel betrouwbaar is en de site ook? Krijg je gelijk de mailtjes binnen?

  • Is betrouwbare website. Wij communiceren alleen officiële acties. Let wel op, u reageert nu op de dagkaart. Als u die gebruikt heeft u er twee nodig, één voor zaterdag en één voor zondag. Voordeliger is het om bij ActievandeDag of VakantieVeilingen de actie te kopen twee enkele reizen voor 20,50 euro. Dan kunt u een enkeltje zaterdag gebruiken en één enkeltje zondag en bent u klaar voor 20,50 euro.

 • Hoe kan ik erachter komen of dit wel een betrouwbare website is? Ik wil namelijk niet het risico lopen dat mijn kaartje straks niet doet en ik er toch voor heb betaalt.

  • Wij hebben een half miljoen bezoekers per maand en communiceren alleen acties die te vertrouwen zijn. Zelf ook gekocht. Emesa is de eigenaar van dit bedrijf, en ook van VakantieVeilingen. Als u dit niet vertrouwd, kunt u ook de NS klantenservice bellen en navragen. Dan horen ze u het te bevestigen.

 • Mag je met het meereiskaartje een klein omweggetje maken? Dus als je normaal vanaf Voorschoten via Haarlem naar Heiloo zou gaan dat je nu via Amsterdam gaat?

  • U reageert op nu bij het artikel over de NS dagkaart. Met een NS dagkaart kunt u Kris Kras door Nederland en Kunt u ook een omweg maken. Het meereiskaartje is niet te combineren met aanbiedingen. En dus niet te combineren met deze dagkaart. Het meereiskaartje is bovendien bedoeld voor een retourreis. Bij een retourreis is de route van de NS reisplanner lijdend.

  • We vragen voor de duidelijkheid helemaal niets. We verzamelen slechts acties van derden. Maar het door u genoemde bedrag kan ik niet plaatsen. Ik zie bij ActievandeDag echt 20,50 euro staan en heb het eerder ook voor die prijs zelf gekocht. Heeft u per abuis nog niet iets anders in uw winkelwagentje?