Trein + hotel Berlijn

Met de trein naar Berlijn + hotel in Berlijn, al vanaf 191 euro. Of u nu voor een stedentrip Berlijn of een weekendje weg naar Berlijn gaat, het is mogelijk per trein! Wij hebben de populairste treinaanbiedingen van Berlijn.nl op een rijtje gezet. Zonder hotel met de trein naar Berlijn? Kijk dan op deze pagina.

Tip 1: Trein + Hotel Berlijn: Hotel Econtel Berlijn *** – vanaf 229 euro
Dit hotel in Berlijn staat goed aangeschreven met een gemiddelde waardering van een 7,5. De recensies zijn vrijwel allemaal goed over dit hotel. Ook voor treinreizigers is dit hotel een aanrader: het is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het hotel ligt in de residentiële wijk Berlijn Charlottenburg en op 2 minuten loopafstand naar het slot Charlottenburg. Met andere woorden; een ideale locatie voor een stedentrip Berlijn.
Metro Mierendorfplatz is nabij dit hotel en verder rijdt er een snelle bus (Expressbus X9) regelmatig richting het centrum! Met het OV kunt u dus gemakkelijk van de trein naar het hotel reizen. De kamers in dit hotel zijn goed verzorgd, comfortabel en van de nodige gemakken voorzien. Gaat u overnachten in dit hotel in Berlijn? Dan is de prijs inclusief uitgebreid koud/warm ontbijtbuffet. Koffie, thee of mineraalwater is tussen 11:00 tot 17:00 uur gratis in de bar. Er zijn in dit hotel trouwens ook 3- en 4-persoons kamers.
Trein naar Berlijn + 2 overnachtingen in hotel Econtel is mogelijk vanaf 229 euro. (p.p. op basis van 2 personen). Trein + Hotel Econtel Berlijn is te boeken via Berlijn.nl.
Let op! Dit hotel heeft een aanbieding: 3 nachten voor de prijs van 2 (in 2009). Kijk voor de voorwaarden op Berlijn.nl.

Tip 2: Trein + Hotel Berlijn:  Hotel Metropolitan Hansa *** – vanaf 216 euro.
Gemiddelde waardering: 7.3. Dit hotel in Berlijn is een goed middenklasse hotel met zeer gunstige ligging midden in het centrum. Toch is het hotel gelegen in een rustige straat van Berlijn. Op loopafstand is het warenhuis KaDeWe, de dierentuin van Berlijn (Zoo) en de Kurfürstendamm.
Voor treinreizigers ook niet onbelangrijk: het is gelegen op 150 meter van metrostation Spichernstrasse, waar de metrolijn U3 en U9 stoppen. Het ontbijt in dit hotel is inclusief.
Overnachten in dit hotel kan vanaf 216 euro p.p. op basis van 2 personen. Prijs is inclusief treinticket naar Berlijn en 2 nachten. Dit hotel heeft eveneens een aanbieding: 4 nachten voor de prijs van 3. Handig als u dus een stedentrip Berlijn maakt! Kijk voor de voorwaarden op Berlijn.nl.

Tip 3: Trein + Hotel Berlijn: Hotel Sorat Ambassador *** – vanaf 239 euro
Bezoekers zijn zeer tevreden over dit hotel in Berlijn. Gemiddeld scoort dit hotel zelfs een 8,1!  Gaat u met de trein naar Berlijn? Dan is het prettig om te weten dat dit hotel perfect per OV te bereiken is. Metrostation Wittenbergplatz bevindt zich op 100 meter. Het hotel is gelegen midden in het centrum van Berlijn. De Kurfürstendamm bevindt zich op bijvoorbeeld 400 meter. Wat dat betreft een leuke locatie voor een stedentrip Berlijn. 2 nachten + treinticket is mogelijk vanaf 239 euro (p.p., op basis van 2 personen), dit hotel is te boeken via Berlijn.nl. Ook dit hotel heeft een leuke aanbieding! Onder bepaalde voorwaarden kunt u 3 nachten blijven voor de prijs van 2! 

Prijzen onder voorbehoud, zijn gecontroleerd in september 2009.

This post was last modified on 8 november 2016 10:08

Share

Recent Posts

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt…

22 uur terug

NS legt zaterdagavond treinverkeer drie minuten stil na mishandeling conducteur: ‘Kan zo niet langer’

Het treinverkeer wordt komende zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgelegd naar aanleiding van de…

4 dagen terug

NS past HSL-dienstregeling aan op snelheidsbeperkingen

NS past in juni de dienstregeling aan van treinen die over de HSL rijden. Op…

4 dagen terug

Vakbond na aanval op rijdend personeel: “Ingrijpen of wachten op dodelijk slachtoffer”

Opnieuw hebben twee hoofdconducteurs en een machinist (MCN) te maken met een ernstig geval van…

5 dagen terug

Ook Brusselse Eurostar-terminal krijgt opknapbeurt

Net als in Amsterdam krijgt ook de Brusselse terminal van Eurostar de komende tijd een…

6 dagen terug

Dit wordt de dienstregeling van de trein naar München

De Nederlandse Spoorwegen bevestigen het alsnog. In 2025 verdwijnt de ICE naar Basel en maakt…

6 dagen terug