Treinkaartjes

Treinkaartje + Friet + Kroket = € 19

De Spoordeelwinkel heeft deze maand een leuke aanbieding. Voor slechts 19 euro heb je een goedkoop treinkaartje, inclusief friet en kroket bij de FEBO. De reis moet plaats vinden in juli of augustus. Doordeweeks mag je alleen na 9:00 uur op pad.

Info & Bestel

Het treinkaartje betreft een dagretour in de vorm van een e-ticket. Bij de aankoop hoef je nog niet de reisdatum op te geven. Dat doe je pas als je de vouchercode gaat verzilveren. Dan kies je ook op welk station je reis start, en wat je eindpunt is. Tussen de gekozen stations mag je gebruik maken van alle treinen die in de reisplanner naar voren komen. De treinkaartjes zijn echter niet in Thalys geldig. Bij Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE dien je voor vertrek nog een toeslagkaartje te kopen van 2,40 euro per persoon per enkele reis. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de reguliere intercity, daar hoef je nooit een toeslag voor te betalen.

Doordeweeks is het treinkaartje alleen geldig na 9:00 uur. Maar in het weekend mag je reis ook voor 9:00 uur beginnen. Het treinkaartje is ook geldig bij Arriva, Breng, Syntus en Connexxion. Natuurlijk alleen als die vervoerders actief zijn op de door jou gekozen route.

De friet (met saus) en de kroket kun je halen bij de FEBO. Daar dien je een apart ticket voor uit te printen. FEBO heeft vestigingen in tal van plaatsen. Bijzondere aan kroket is, is dat deze zelf door de FEBO wordt gemaakt met het beste kwaliteitsvlees van 100% Nederlandse runderen uit de buurt. De kroketten zijn dagvers en worden nooit ingevroren.

Deze aanbieding is alleen online te koop. Als je trouwens van plan bent te gaan naar Amsterdam, dan is er ook nog een andere leuke aanbieding met dezelfde voorwaarden. Dan is er echter geen friet en een kroket inbegrepen, maar een ijsje bij Metropolitan in Amsterdam. Die aanbieding is hier te koop. Als er een goedkoper dagretour bij onze redactie bekend is, dan kun je die vinden in onze prijsvergelijker.

This post was last modified on 25 september 2017 11:36

Share

Recent Posts

Reageren (tijdelijk?) uitgeschakeld op Treinreiziger.nl

Op de website Treinreiziger.nl is de mogelijkheid om te reageren op artikelen voorlopig uitgeschakeld. Dit…

11 uur terug

NS verkoopt ook Abellio Duitsland: in 20 jaar 260 miljoen in buitenland verloren

NS verkoopt zijn dochterbedrijf Abellio Duitsland aan de Duitse spooronderneming BeNEX, maakte het spoorwegbedrijf dinsdag…

2 dagen terug

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt…

7 dagen terug

NS legt zaterdagavond treinverkeer drie minuten stil na mishandeling conducteur: ‘Kan zo niet langer’

Het treinverkeer wordt komende zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgelegd naar aanleiding van de…

1 week terug

NS past HSL-dienstregeling aan op snelheidsbeperkingen

NS past in juni de dienstregeling aan van treinen die over de HSL rijden. Op…

1 week terug

Vakbond na aanval op rijdend personeel: “Ingrijpen of wachten op dodelijk slachtoffer”

Opnieuw hebben twee hoofdconducteurs en een machinist (MCN) te maken met een ernstig geval van…

2 weken terug