fbpx

Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes

01 dec 2020 3:23

Er zijn nu nauwelijks voordelige treinkaartjes. Per maand kun je naar een paar bestemmingen een retourtje kopen van € 23 (doordeweeks niet geldig in de ochtend- en avondspits). Wil jij als eerste weten wanneer er weer goedkope treinkaartjes zijn? Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Je krijgt de e-mails pas zodra je jouw aanmelding hebt bevestigd. We versturen alleen een nieuwsbrief wanneer er ook echt iets te melden is. Er kan zomaar een maand voorbij gaan zonder nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes

Ontvang onze gratis nieuwsbrief.

Weten welke acties er momenteel zijn? Kijk in ons overzicht treinkaartjes aanbiedingen of maak gebruik van onze prijsvergelijker.

Phising e-mails:
Wij versturen ALLEEN e-mails over treinkaartjes. Er worden soms ook valse e-mails verstuurd die afkomstig lijken te zijn van [email protected] Dat klopt niet. Dit zijn phishing-e-mails. De meeste mailproviders herkennen dat dit nep is, uitgezonderd Microsoft (Live, MSN, Hotmail, Outlook, etc). De phishing-e-mails hebben niets te maken met onze nieuwsbrief. Omdat dit spammails zijn, kun je je hiervoor niet afmelden, je kunt ze wel rapporteren.

5 gedachten over “Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes”

 1. Luna schreef:

  In vind goed want is goedkope treinkaartje.

 2. Morteza Mohammad Salehi schreef:

  Hi
  Ik ga naar bezoek halve dag

 3. Gegham schreef:

  Hallo
  Ik ga naar bezoek halve dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.