X

Korting Efteling: trein + toegang voor € 41

Foto: (c) Efteling

Update & Tip: Helaas is er op dit moment geen kortingsactie Trein + Efteling. Wel kun je twee euro besparen op de toegang door alvast online tickets voor de Efteling te kopen. Een aanvullend goedkoop treinkaartje vind je via onze prijsvergelijker. Alleen de bus is dan nog niet inbegrepen. We verwachten dat de aanbieding Trein + Toegang Efteling medio juli/augustus weer beschikbaar is. Die verwachting is gebaseerd op de afgelopen jaren. Als je kiest voor de trein, bespaar je 10 euro parkeerkosten.

ARCHIEF: De NS Spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans. Een los toegangskaartje voor de Efteling kost 37,50 euro, maar bij NS koop je t/m 31 januari 2018 voor slechts 41 euro een combi-kaartje dat ook geldig is in de trein en bus. Kinderen zijn met een combi-kaartje zelfs goedkoper uit dan met een los kaartje! Een mooie manier om de Efteling met korting te bezoeken.

Info & Bestel

Hoe werkt het?
Op Spoordeelwinkel.nl koop je een voucher. Omdat de Efteling gelegen is in Kaatsheuvel, dat geen treinstation heeft, kun je met de trein naar Den Bosch of Tilburg reizen. Vanaf daar rijden er bussen naar De Efteling. Bij de Spoordeelwinkel kies je of je via Den Bosch of Tilburg wilt reizen. Daarna krijg je een couponcode geleverd. Met de couponcode kan je een treinkaartje aanmaken. Met het treinkaartje kan je vanaf het door jou gekozen station naar Den Bosch of Tilburg reizen (afhankelijk wat je gekozen hebt). Daarna is je treinkaartje ook geldig in de bus naar de Efteling. Als je op een zaterdag of een zondag gaat, mag je reizen wanneer je wilt. Op maandag t/m vrijdag mag je alleen na 9.00 uur vertrekken.

Binnen welke periode kan je van korting naar de Efteling gebruik maken?
Deze actie is te koop én te gebruiken t/m 31 januari 2018. Alleen online te koop.

Wat kost het?
Kinderen
Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen slechts 30 euro. Daarmee heb je direct 7.50 euro korting op de Efteling, want de normale entree is namelijk al duurder dan 30 euro. En je bespaart een Railrunner (ter waarde van 2,50 euro), en ook voor de bus bespaar je minimaal 2,50 euro. Totale korting: Minimaal 12 euro! Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Zowel bij de Efteling, de bus als de trein. Kinderen ouder dan 12 jaar betalen hetzelfde als volwassenen.
Volwassenen
Volwassenen betalen 41 euro. Inbegrepen is toegang tot de Efteling, een treinkaartje naar Den Bosch of Tilburg en de busreis vanaf Den Bosch of Tilburg naar de Efteling. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je 49 euro.

Wat moet ik verder nog weten?
De kaartjes zijn strikt persoonlijk. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket, dat moet je zelf uitprinten. Als je met ICE of tussen Schiphol en Rotterdam met Intercity Direct reist, heb je een toeslagbiljet nodig. Met dit e-ticket hoef je niet in- of uit te checken. Mocht het begin- of eindstation gesloten poortjes hebben, dan scant u de code die op het e-ticket staat.

This post was last modified on April 7, 2018, 6:04 pm

admin :