Facebook actie: verloting treinkaartjes

Op dit moment kun je voor 19 euro een dagretour kopen naar een Nederlandse of Belgische stad naar keuze. Treinreiziger.nl geeft in maart iedere week 1 gratis treinkaartje weg. In dit artikel lees je meer over de actie en hoe je de echtheid van een winactie kunt controleren.

Er zijn veel valse winacties. In dit artikel leggen we daarom uit hoe je valse acties kunt herkennen. Verder de voorwaarden van de actie.

Hoe kan je mee doen?
Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je hoeft op Facebook alleen maar uit te leggen waarom jij wilt winnen. Je kunt daarnaast ook vertellen wat je gaat doen als jij de winnaar zou zijn. We kiezen in maart iedere week een winnaar. De winnaar krijgt één treinkaartje. Wil je er meer? Die kun je zelf in de Hema-winkel kopen.

Wat zijn de voorwaarden?
1. Als deelnemer stem je ermee in dat, indien je wint, je naam mag worden gepubliceerd.
2. Je mag iedere week opnieuw meedoen. Reageer op het bericht van de week. Elke keer staat er aangegeven tot wanneer je kunt reageren.
3. De winnaar krijgt bericht via privébericht op Facebook en dient binnen 3 dagen te reageren, zodat we zeker weten dat de winnaar het berichtje gezien heeft. Daarna krijg je direct de vouchercode. Reageer je niet op tijd? Dan kunnen we een andere winnaar kiezen.

Verder zijn natuurlijk de regels van het treinkaartje van toepassing. Zie daarover het bericht Hema-treinkaartje naar Belgische of Nederlandse stad naar keuze.

Welke winnaars zijn er tot nu toe?
1e winnaar: Annie Molenaar
2e winnaar: Zulema Gilliot van Gimst
3e winnaar: Nog niet bekend, mee doen mogelijk t/m 18 maart.

Hoe kan ik de echtheid van een winactie controleren?
1) Bij frauduleuze acties moet je vaak per SMS (zie bericht NOS) je deelname bevestigen. DOE DAT NIET. Voordat je het weet moet je een reeks van dure SMS-jes betalen.
2) Bij frauduleuze acties is iedereen zogenaamd de winnaar. Wij publiceren de winnaars online en publiek op Facebook, zo weet je zeker dat je ook echt de winnaar bent. De winnaar krijgt bovendien een privébericht op Facebook.
3) Via het het privébericht kun je reageren, daarna krijg je direct de vouchercode van het gratis treinkaartje. Die kun je op de officiële pagina ns.nl/hema verzilveren. In je adresbalk van je browser kun je controleren of je echt op de officiële pagina bent. De website van NS begint altijd met ns.nl (en van ons met Treinreiziger.nl). Valse acties (met name e-mails) publiceert NS hier.

Waarom organiseert Treinreiziger.nl winacties?
Enerzijds omdat we graag leuke acties organiseren voor onze bezoekers, maar anderzijds omdat we ons graag willen profileren als de website voor goedkope treinkaartjes. Deze actie is een initiatief van Treinreiziger.nl. Hema en NS staan los van deze actie. Dat wil zeggen: wij hebben de treinkaartjes zelf gekocht, het is geen actie die is gesponsord door deze partijen.

This post was last modified on 22 december 2016 10:29

Share

Recent Posts

Noord/Zuidlijn volgens studie groot succes, maar niet overal

De Noord/Zuidlijn in Amsterdam is een groot succes, melden Vervoerregio Amsterdam en de gemeente Amsterdam…

2 dagen terug

Spoorboekje 2022 weer op papier verkrijgbaar

Het papieren spoorboekje is terug van weggeweest. Vanaf vandaag is het online te koop via OVshop.nl,…

2 dagen terug

Belgische spoorwegen promoot reizen naar Portugal, maar hoe kom je er?

Reis budgetvriendelijk naar Porto of Lissabon. Die tip geeft de Belgische spoorwegen NMBS. Maar hoe…

5 dagen terug

Rhätische Bahn presenteert nieuwe trein (en dit keer niet in het rood)

De Rhätische Bahn, bekend om haar rode treinen, heeft voor de verandering een trein gepresenteerd…

5 dagen terug

Dubbeldekkers (DDZ) keren terug op het spoor

Vanaf 6 december gaat de Nederlandse Spoorwegen stapsgewijs weer dubbeldekkers inzetten van het type DDZ.…

7 dagen terug

Thalys start (beperkt) met directe trein naar Disneyland Parijs

Vanaf 18 maart 2022 gaat hogesnelheidstrein Thalys weer rechtstreeks naar Marne la Vallée rijden, het…

7 dagen terug