Goedkope treinkaartjes: HEMA Dagretour

Bij de HEMA kun je vanaf maandag 7 november een NS-dagretour kopen voor 17,50 euro. Het goedkope treinkaartje is te gebruiken t/m 22 januari 2017. Het kaartje wordt verkocht tot 27 november. Er geldt echter: op = op. De treinkaartjes zullen niet te koop zijn bij HEMA-vestigingen op treinstations. 

 • TIP! De Spoordeelwinkel heeft ook een dagretour, die lijkt duurder (19 euro), maar met een kortingscode kan de prijs op 16,50 euro uitkomen. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, maar voordat je afrekend kun je de kortingscode: bakkerbart invullen. We weten niet tot wanneer deze kortingscode geldig is. 

Info & kopen

Ook een kopje koffie of thee bij de HEMA is inbegrepen. De NS-dagretour kan op iedere dag van de week gebruikt worden. Bij gebruik van maandag t/m vrijdag is er wel een beperking: dan mag er niet voor 9.00 uur gereisd worden. Zaterdag en zondag mag de hele dag gereisd worden. Je mag ook na 23.59 uur reizen. De reis moet vóór 4.00 uur worden afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein ver voor die tijd.

Het HEMA-treinkaartje kun je gebruiken naar een bestemming naar keuze. Je kunt gebruik maken van vrijwel alle treinen die op deze route rijden. Inclusief de treinen van Veolia, Arriva, Breng, Syntus en Connexxion. Je kunt niet met Thalys reizen. Bij gebruik van ICE en Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) moet je een toeslag betalen. Voor de reguliere Intercity´s en Sprinters geldt geen toeslag.

Plan altijd voor vertrek je reis. Werkzaamheden aan het spoor worden zeker 10 dagen voor vertrek in de reisplanner verwerkt. Van 3 t/m 18 december en 7 t/m 22 januari zijn er ingrijpende werkzaamheden tussen Rotterdam en Dordrecht.

Bij aankoop ontvang je een vouchercode die je op een later moment kunt verzilveren op NS.nl. Pas bij het verzilveren hoef je aan te geven waar de reis heen gaat. Na het verzilveren krijgt u een e-ticket, die moet u zelf uitprinten voordat u op reis gaat.

2 gedachten over “Goedkope treinkaartjes: HEMA Dagretour”

 1. Thijs schreef:

  Voor een volwassen

 2. Thijs schreef:

  Thijs menting
  Zicht 22
  5521le
  Eersel
  28.12.1971

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.