fbpx

Trein Duisburg

Trein Duisburg. Vanaf Nederland rijdt de ICE rechtstreeks naar Duisburg. Een treinkaartje Amsterdam – Duisburg is al mogelijk vanaf 19 euro per enkele reis. Reistijd: slechts twee uur. Treintickets worden verkocht door NS International.

Behalve per snelle ICE is Duisburg ook goed bereikbaar per regionale trein. Vanuit Venlo is er bijvoorbeeld ieder uur een verbinding met Duisburg. Er moet dan wel worden overgestapt in Vierssen. De reistijd Venlo – Duisburg bedraagt met deze verbinding zo´n 53 minuten.

Maar het meest comfortabel blijven de ICE treinen naar Duisburg. Zowel de ICE Amsterdam – Frankfurt (rijdt 6 tot 8x per dag) als de ICE Amsterdam – Basel stopt te Duisburg. Reserveren voor deze trein is niet verplicht, maar wel aanbevolen. NS International reserveert bij u bestelling automatisch een zitplek. Als u kiest voor een goedkoop treinkaartje (Superdiscount, Discount of Europa-Special) bent u gebonden aan de trein die u kiest tijdens de reservering. Treinkaartjes zijn in de regel verkrijgbaar vanaf 92 dagen voor vertrek boekbaar. 

De goedkoopste treinkaartjes zijn beschikbaar vanaf 19 euro. Maar ook als dit tarief is uitverkocht, blijft de trein relatief goedkoop. Zelfs op het laatste moment kost een treinkaartje niet meer dan 33 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.