Trein Düsseldorf

4 jaar terug

Trein Düsseldorf? Dat is mogelijk! Er rijden vanuit Nederland rechtstreekse treinen naar Düsseldorf. Verschillende aanbieders verkopen treintickets naar Düsseldorf. Een enkele reis Amsterdam – Düsseldorf is verkrijgbaar vanaf 19 euro. Inclusief zitplaatsreservering en zonder boekingskosten!

Check treintarieven Düsseldorf

  • Tot 8x per dag per ICE naar Düsseldorf
  • Ieder uur regionale trein Arnhem – Düsseldorf
  • Ieder uur regionale trein Venlo – Düsseldorf
  • ICE Treintickets vanaf 19 euro, enkele reis
  • Boekbaar via NS International, NMBS Europe en DB
  • Ook bereikbaar per IC-Bus vanuit Eindhoven en Roermond

Trein Düsseldorf

Dankzij de ICE Amsterdam – Frankfurt (rijdt 6 tot 8x per dag) kun je vanaf Amsterdam rechtstreeks met de trein naar Düsseldorf. Reistijd: circa twee uur. De ICE is van alle gemakken voorzien: wifi, stopcontact bij de stoel en bar. De stoelen zijn comfortabel met voldoende beenruimte. Treinkaartjes zijn er vanaf 19 euro. Het treinkaartje is dan gebonden aan een specifieke rit. Een flexibel treinkaartje naar Düsselforf kost vanaf Amsterdam 60,90 euro. Je mag dan op de gekozen dag met iedere ICE. Zowel de goedkope als flexibele tickets zijn te koop via NS International.

Regionale trein Venlo / Arnhem – Düsseldorf

Naast de ICE rijden er ook andere treinen vanuit Nederland naar Düsseldorf. Zo rijdt er ieder uur een regionale trein Arnhem – Düsseldorf. Deze trein is langzamer dan de ICE, maar een flexibel treinkaartje voor de regionale trein is veel goedkoper.
Ook vanuit Venlo rijdt er overdag ieder uur een regionale trein naar Düsseldorf. De intercity Schiphol – Venlo geeft aansluiting op deze trein. Bij gebruik van de regionale trein reis je vaak het voordeligst met een binnenlands kaartje naar Venlo (of Arnhem). Gebruik daarvoor onze prijsvergelijker.

Autoslaaptrein Düsseldorf

Düsseldorf is het beginpunt van diverse autoslaaptreinen. Bijvoorbeeld van de dagelijkse autoslaaptrein naar Innsbruck. De autoslaaptreinen naar Oostenrijk worden aangeboden door de ÖBB. De autoslaaptrein naar Wenen rijdt tegenwoordig niet meer uit Düsseldorf, maar alleen uit Hamburg.

IC-bus naar Düsseldorf

Behalve de Trein Düsseldorf, heb je ook de keus uit de bus naar Düsseldorf. De DB rijdt vanuit Eindhoven en Roermond ook met rechtstreekse met de IC-bus naar Düsseldorf. Deze bussen hebben wifi en zijn comfortabel ingericht. Kaartjes zijn al beschikbaar vanaf 9 euro en worden verkocht via bahn.de en NS International. Belgen kunnen vanuit Antwerpen met IC-Bus naar Düsseldorf. Flixbus rijdt vanuit onder andere Amsterdam en Eindhoven naar Düsseldorf. Een busticket kost minimaal 7 euro vanaf Eindhoven en 19 euro vanaf Amsterdam.

This post was last modified on september 18, 2019 11:17 am

Bekijk reacties

  • Ik ben jl. zaterdag met de trein van Arnhem naar Emmerich gereisd. Je kunt in Arnhem in de automaat van DB enkele reiskaartjes kopen voor €5,80 pp. Wat er nergens bij wordt gezegd is dat deze kaartjes maar 2 uur geldig zijn. Denk je dus slim te zijn om vantevoren kaartjes te kopen om bijv de drukte aan de automaat te vermijden, dan kom je bedrogen uit! Ik kreeg hier op de terugreis mee te maken; gevolg een onplezierig gesprek met de conductrice die mij gelukkig nog net geen boete gaf. Bijzonder klant onvriendelijk allemaal!

    • Lees jezelf altijd in als je gaat reizen. En klantonvriendelijk? Er is niks klantonvriendelijks aan zó goedkoop reizen. En hoe erg is het dat je max twee uur voor vertrek pas een kaartje kan kopen bij de automaat? Wil je dit niet, dan bestel je online en betaal je meer. Wees blij dat u geen boete kreeg, over klantvriendelijk gesproken. You win some, you loose some.