fbpx

Trein Oberhausen

klok 25 dec 2016 13:39

Trein Oberhausen? Dat is mogelijk! De ICE rijdt 6 a 8x per dag in minder dan twee uur naar Oberhausen! Een treinkaartje is al te koop vanaf 19 euro. Wil je nog meer besparen? Overweeg dan de bus.

Check treintarieven Oberhausen

  • Tot 8x per dag per ICE naar Oberhausen
  • ICE Treintickets vanaf 19 euro, enkele reis.
  • Treintickets vanaf 6 maanden voor vertrek
  • Boekbaar via NS InternationalNMBS Europe en DB.

Trein Oberhausen per ICE

Dankzij de ICE Amsterdam – Frankfurt (rijdt zes tot achtmaal per dag) kun je snel en comfortabel naar Duitsland. Deze treinen stoppen ook te Oberhausen. De ICE is de snelle en comfortabele hogesnelheidstrein van de Duitse spoorwegen. Bij elke zitplek vind je een stopcontact, en de treinen zijn uitgerust met wifi. Maar minstens zo belangrijk: de treinen zijn comfortabel met voldoende beenruimte. Treinkaartjes naar Oberhausen worden verkocht vanaf 19 euro. Zo’n goedkoop ticket is treingebonden. Je kunt geen trein eerder of later nemen. Een flexibel ticket is duurder. Alle treinkaartjes zijn te koop via NS International.

Regionale treinen naar Oberhausen

Behalve per ICE, kun je ook per regionale trein naar Duitsland. Vanaf 6 april 2017 rijdt er overdag ieder uur een trein Arnhem – Oberhausen. Een flexibel ticket voor de regionale trein zal goedkoper kosten dan een flexibel treinkaartje voor de ICE. Maar de regionale trein naar Oberhausen zal er wel langer over doen. Voordeel is wel dat er ieder uur een verbinding is. Dat is met de ICE niet zo.
Verder kan je per trein via Venlo reizen met regionale trein, je moet dan nog wel een keer in Duitsland overstappen. In de boekingsmodule worden alle treintijden getoond als je kiest voor “toon route”.

Bus naar Oberhausen

Bij lastminutes kan de trein aanzienlijk duurder zijn dan het eerdere 19 euro tarief. Je kunt dan ook overwegen de bus te nemen. Flixbus heeft vanaf Amsterdam regelmatig buskaartjes vanaf 15 euro, ook voor lastminutes. Vanaf Arnhem zijn er al kaartjes vanaf 11 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.