fbpx

Welke verschillende nieuwsbrieven zijn er?

21 feb 2017 20:44

Beste treinactie Nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief verschijnt één a twee keer per maand met de beste aanbiedingen van dat moment. De frequentie hangt af van de aanbiedingen. Alleen bij scherpe aanbiedingen verschijnt de nieuwsbrief.

Treinactie alert

Dit is een automatische nieuwsbrief die verschijnt zodra er een artikel is toegevoegd op de pagina treinkaartjes. Je bent dus zeker dat je geen enkele treinaanbieding hoeft te missen.

Dagelijks OV-Nieuws

Dit is een automatische nieuwsbrief die iedere dag om 16:00 uur wordt verzonden met de artikelen die sinds de laatste nieuwsbrief zijn verschenen op de ov-nieuws pagina. (Je ontvangt dus geen treinacties)

Wekelijks OV-Nieuws

Dit is een automatische nieuwsbrief die iedere donderdag om 14:00 uur wordt verzonden met alle artikelen die op de ov-nieuwspagina zijn toegevoegd. (Je ontvangt dus geen treinacties.)

Eén gedachte over “Welke verschillende nieuwsbrieven zijn er?”

  1. Laurens Smid schreef:

    Geachte heer H. van Kuyeren,

    Op uw site staat vermeldt nieuwsbrief ontvangen ik klikt op de rode button onder an de pagina dan kom ik op een site waar informatie staat vermeldt over welke nieuwsbrieven er zijn maar er staat nergens vermeldt hoe ik een nieuws brief kan aanvragen.

    Met vriendelijke groet,

    Laurens Smid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.