10% korting op treinkaartjes

2 maanden terug

Zonder kortingskaart en toch besparen met de trein? Het kan. Als je via de app van Gaiyo een treinkaartje koopt, krijg je 10% korting in de daluren. Ook lastminute en ook op korte trajecten.

10% korting

“Met Gaiyo plan, boek en betaal je je treinreis. Je krijgt het hele jaar door 10% korting tijdens daluren, het weekend en op nationale feestdagen. Gebruikers betalen geen extra transactiekosten (bij de NS-automaat kost dat €1) en hebben ook geen abonnement, ov-kaart of reisgezelschap nodig. Direct na aankoop verschijnt je e-ticket in de app” laat het bedrijf weten. Met Gaiyo open je de toegangspoorten (indien aanwezig) en scant de conducteur je e-ticket. 

Korting makkelijk verdiend

De korting krijg je ook als je last minute een ticket koopt. Belangrijk is dat er tijdens de daluren gereisd wordt. Doordeweeks mag er niet met de trein met korting gereisd worden tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. Net als bij de ov-chipkaart moet je bij Gaiyo saldo laden. Voor het saldo laden betaal je € 0,30. Dat heb je snel terugverdiend. Op bijvoorbeeld een treinkaartje Rotterdam – Amersfoort bespaar je ruim € 2,50 in vergelijking met een kaartje kopen op het station. Ook in vergelijking met een e-ticket van NS is het goedkoper.

Wie van Gaiyo gebruik wil maken downloadt gratis de app en kan zich daarna eenvoudig registreren. Gaiyo is één van de weinige manieren om ook op korte en middellange reizen te besparen, zonder dat er een abonnement nodig is.

Gaiyo is partner van Treinreiziger.nl

This post was last modified on 6 september 2021 10:25

Share

Bekijk reacties