X

Madurodam met korting

Een dagje weg? Dan is Madurodam met korting een leuk idee. Een dagje Madurodam is te combineren met een dagje Den Haag of Scheveningse strand. De 30% kortingsactie bij Uitjekrant.nl lijkt te zijn afgelopen. Maar er zijn nog steeds andere aanbiedingen. Bijvoorbeeld via de ANWB.

Soms kun je ook gebruik van de combideal van de Spoordeelwinkel. Voor 29 euro heb je dan een treinkaartje, inclusief toegang. Ook deze actie wordt echter momenteel niet aangeboden.

Dagje weg Madurodam

Madurodam is de miniatuurstad van Nederland. Alles waar Nederland bekend om staat, zie je ook hier. Van de typische Amsterdamse grachten tot de  Oosterscheldvloedkering. Madurodam is meer dan een prachtige miniatuurstad om te bekijken, je kunt er ook van alles doen. Bijvoorbeeld schepen in de haven van Rotterdam laden met containers, of stap in de voetstappen van dj Armin van Buuren.

Korting Madurodam: wat kan ik besparen? 

Toegang bij Madurodam kost normaal 16,50 euro. Maar online krijg  je 2 euro korting op Madurodam.nl. Ga je met een groep van 4 personen? Dan krijg je zelfs 25% korting.
En ook bij de ANWB kun je korting krijgen. Tenminste, als je lid bent van de ANWB. Je krijgt dan 3 euro per persoon korting. Eerder was er ook een actie bij Uitjekrant.nl waarmee je 30% kon besparen. Maar die aanbieding is nu voorbij, zo lijkt het. Je kunt het checken op Uitjekrant.nl.

 

Hoe is Madurodam per trein bereikbaar?

Voor een dagje Madurodam reis je met de trein naar Den Haag Centraal. Den Haag Hollands Spoor is ook een optie, maar vanaf Den Haag Centraal duurt de transfer naar Madurodam het kortst. Zowel vanaf station Hollands Spoor als vanaf Centraal Station kun je met lijn 9 reizen richting Scheveningen Noorderstrand. Je stapt uit bij de halte Madurodam. Die halte is praktisch voor de deur van dit uitje. Vanaf Den Haag Centraal duurt deze tramrit ongeveer 8 minuten. Tram 9 rijdt overdag elke 10 minuten. Op deze lijn rijden de nieuwe RNET trams.

Binnenkort Dagje Uit Planner:

Treinreiziger.nl zal voortaan vaker aandacht besteden aan leuke dagjes uit met de trein. Binnenkort lanceren we zelfs een Dagje Uit vergelijker, waarin een groot aantal dagjes weg zitten. Met die vergelijker wordt het eenvoudig om voordelig dagje uit te zoeken vanaf jouw woonplaats. De vergelijker zal namelijk zowel rekening houden met de prijs van een treinkaartje, als de toegang. Dierentuinen, attractieparken, musea en andere populaire bestemmingen van een dagje weg zullen te vinden zijn in de nieuwe Dagje Uit planner.

This post was last modified on September 8, 2017, 1:17 pm

Treinreiziger.nl (Hildebrand) :

Bekijk reacties (4)

  • Ik heb net 6 tickets besteld en betaald voor Madurodam, echter krijg ik geen email binnen... En nu?

    • Heeft u ze bij de Spoordeelwinkel gekocht? Dan belt u de Spoordeelwinkel. Heeft u ze bij UitJeKrant gekocht? Dan belt u hen. Bij de Spoordeelwinkel weet ik dat er tot 30 minuten vertraging kan zitten tussen bestelling en levering van de vouchers.

  • Kunnen kinderen t/m 11 jaar met een Railrunner ook gebruik maken van het OV samen met I(groot)ouders die met een OV-dagkaart reizen?

    • Een railrunner is alleen geldig bij de trein, daar kunnen ze met hun grootouders meereizen. Bij de HTM in Den Haag is een Railrunner niet geldig. U kunt dan of een kaartje kopen, of betalen met een ov-chipkaart.