X


Madurodam met korting

Een dagje weg? Dan is Madurodam met korting een leuk idee. Een dagje Madurodam is te combineren met een dagje Den Haag of Scheveningse strand. En een dagje Madurodam wordt nog leuker met korting. Via Tiqets.nl ontvang je 12% korting en betaal je slechts € 14,50 i.p.v. € 16,50. Daarnaast zijn er ook nog andere aanbiedingen. De actie met 34% korting via Uitjekrant is inmiddels afgelopen.

Info & Bestellen

Soms kun je ook gebruik van de combideal van de Spoordeelwinkel. Voor 29 euro heb je dan een treinkaartje, inclusief toegang. Deze actie wordt momenteel niet aangeboden.

Dagje weg Madurodam

Madurodam is de miniatuurstad van Nederland. Alles waar Nederland bekend om staat, zie je ook hier. Van de typische Amsterdamse grachten tot de  Oosterscheldvloedkering. Madurodam is meer dan een prachtige miniatuurstad om te bekijken, je kunt er ook van alles doen. Bijvoorbeeld schepen in de haven van Rotterdam laden met containers, of stap in de voetstappen van dj Armin van Buuren.

Korting Madurodam: wat kan ik besparen? 

De kortingsactie bij Uitjekrant met 34% korting is zover ons bekend afgelopen, maar we hopen dat deze actie net als vorig jaar later deze zomer terug keert. Houd deze pagina dus in de gaten. De beste kortingsactie vind je momenteel bij Tiqets: voor slechts € 14,50 koop je via die website een toegangskaartje. Voordeel is ook dat je zonder wachtrij naar binnen kan. Toegang bij Madurodam kost normaal Soms zijn er ook kortingsacties voor ANWB-leden. In 2017 kregen ANWB leden bijvoorbeeld € 3 euro korting.

 

Hoe is Madurodam per trein bereikbaar?

Voor een dagje Madurodam reis je met de trein naar Den Haag Centraal. Den Haag Hollands Spoor is ook een optie, maar vanaf Den Haag Centraal duurt de transfer naar Madurodam het kortst. Zowel vanaf station Hollands Spoor als vanaf Centraal Station kun je met lijn 9 reizen richting Scheveningen Noorderstrand. Je stapt uit bij de halte Madurodam. Die halte is praktisch voor de deur van dit uitje. Vanaf Den Haag Centraal duurt deze tramrit ongeveer 8 minuten. Tram 9 rijdt overdag elke 10 minuten. Op deze lijn rijden de nieuwe RNET trams.

Binnenkort Dagje Uit Planner:

Treinreiziger.nl zal voortaan vaker aandacht besteden aan leuke dagjes uit met de trein. Binnenkort lanceren we zelfs een Dagje Uit vergelijker, waarin een groot aantal dagjes weg zitten. Met die vergelijker wordt het eenvoudig om voordelig dagje uit te zoeken vanaf jouw woonplaats. De vergelijker zal namelijk zowel rekening houden met de prijs van een treinkaartje, als de toegang. Dierentuinen, attractieparken, musea en andere populaire bestemmingen van een dagje weg zullen te vinden zijn in de nieuwe Dagje Uit planner.

This post was last modified on June 5, 2018, 10:42 am

Treinreiziger.nl (Hildebrand) :