Madurodam met korting

July 1, 2018

Een dagje weg? Dan is Madurodam met korting een leuk idee. Een dagje Madurodam is te combineren met een dagje Den Haag of Scheveningse strand. En een dagje Madurodam wordt nog leuker met korting. Via AD Webwinkel ontvang je 25% korting en betaal je slechts € 13,10 i.p.v. € 17,50. Daarnaast zijn er ook nog andere aanbiedingen. Bij Tiquets krijg je 12% korting bij Madurodam.

Info & Bestellen

Dagje weg Madurodam

Madurodam is de miniatuurstad van Nederland. Alles waar Nederland bekend om staat, zie je ook hier. Van de typische Amsterdamse grachten tot de  Oosterscheldvloedkering. Madurodam is meer dan een prachtige miniatuurstad om te bekijken, je kunt er ook van alles doen. Bijvoorbeeld schepen in de haven van Rotterdam laden met containers, of stap in de voetstappen van dj Armin van Buuren.

Korting Madurodam: wat kan ik besparen?

Bij AD Webwinkel hebben ze een mooie kortingsactie: tickets met 25% korting. Normaal kost een toegangskaartje in de zomervakantie € 17.50, maar dankzij deze actie betaal je € 13,10. Je bespaart dus ruim 4 euro per persoon. Wel wordt er éénmalig (per bestelling) 1,50 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij Tiqets betaal je € 14,50 voor een toegangskaartje, maar komen er geen andere kosten bij. Dat is dus 3 euro goedkoper per persoon. Voordeel is ook dat je zonder wachtrij naar binnen kan. Soms zijn er ook kortingsacties voor ANWB-leden. In 2017 kregen ANWB leden bijvoorbeeld € 3 euro korting.

VERLOPEN. Trein + Madurodam € 29

Wil je met de trein naar Madurodam? Dan kan je heel de maand juli voordelig een combiticket kopen. De combitickets zijn bruikbaar in juli en augustus. Voor slechts 29 euro heb je een treinkaartje + toetgangskaartje. Bovendien is deze combideal ook geldig in de tram in Den Haag. Kinderen betalen nog minder: € 15. Wil je 1e klas reizen? Dat kan ook. Dan betaal je 5 euro extra.

Hoe is Madurodam per trein bereikbaar?

Voor een dagje Madurodam reis je met de trein naar Den Haag Centraal. Den Haag Hollands Spoor is ook een optie, maar vanaf Den Haag Centraal duurt de transfer naar Madurodam het kortst. Zowel vanaf station Hollands Spoor als vanaf Centraal Station kun je met lijn 9 reizen richting Scheveningen Noorderstrand. Je stapt uit bij de halte Madurodam. Die halte is praktisch voor de deur van dit uitje. Vanaf Den Haag Centraal duurt deze tramrit ongeveer 8 minuten. Tram 9 rijdt overdag elke 10 minuten. Op deze lijn rijden de nieuwe RNET trams.

Binnenkort Dagje Uit Planner:

Treinreiziger.nl zal voortaan vaker aandacht besteden aan leuke dagjes uit met de trein. Binnenkort lanceren we zelfs een Dagje Uit vergelijker, waarin een groot aantal dagjes weg zitten. Met die vergelijker wordt het eenvoudig om voordelig dagje uit te zoeken vanaf jouw woonplaats. De vergelijker zal namelijk zowel rekening houden met de prijs van een treinkaartje, als de toegang. Dierentuinen, attractieparken, musea en andere populaire bestemmingen van een dagje weg zullen te vinden zijn in de nieuwe Dagje Uit planner.


This post was last modified on oktober 2, 2018 2:44 pm

Recent Posts

Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
December 11, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
December 11, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
December 10, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
December 10, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
December 10, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
December 7, 2018

Bekijk reacties

  • Ik heb net 6 tickets besteld en betaald voor Madurodam, echter krijg ik geen email binnen... En nu?

    • Heeft u ze bij de Spoordeelwinkel gekocht? Dan belt u de Spoordeelwinkel. Heeft u ze bij UitJeKrant gekocht? Dan belt u hen. Bij de Spoordeelwinkel weet ik dat er tot 30 minuten vertraging kan zitten tussen bestelling en levering van de vouchers.

  • Kunnen kinderen t/m 11 jaar met een Railrunner ook gebruik maken van het OV samen met I(groot)ouders die met een OV-dagkaart reizen?

    • Een railrunner is alleen geldig bij de trein, daar kunnen ze met hun grootouders meereizen. Bij de HTM in Den Haag is een Railrunner niet geldig. U kunt dan of een kaartje kopen, of betalen met een ov-chipkaart.