fbpx

Madurodam met korting

Een dagje weg? Dan is Madurodam met korting een leuk idee. Een dagje Madurodam is te combineren met een dagje Den Haag of Scheveningse strand. En een dagje Madurodam wordt nog leuker met korting. Via AD Webwinkel ontvang je 25% korting en betaal je slechts € 14,60 i.p.v. € 19,50. Daarnaast zijn er ook nog andere aanbiedingen. Bij Tiquets krijg je 2 euro korting bij Madurodam.

Dagje weg Madurodam

Madurodam is de miniatuurstad van Nederland. Alles waar Nederland bekend om staat, zie je ook hier. Van de typische Amsterdamse grachten tot de  Oosterscheldvloedkering. Madurodam is meer dan een prachtige miniatuurstad om te bekijken, je kunt er ook van alles doen. Bijvoorbeeld schepen in de haven van Rotterdam laden met containers, of stap in de voetstappen van dj Armin van Buuren.

Korting Madurodam: wat kan ik besparen? 

Bij AD Webwinkel hebben ze een mooie kortingsactie: tickets met 25% korting. Normaal kost een toegangskaartje in de zomervakantie € 19.50, maar dankzij deze actie betaal je € 14,60. Je bespaart dus bijna 5 euro per persoon. In tegenstelling tot vorig jaar worden er nu geen administratiekosten meer in rekening gebracht.
Bij Tiqets betaal je € 17,50 voor een toegangskaartje. Dat is dus 2 euro goedkoper dan bij de kassa van Madurodam. Voordeel is ook dat je zonder wachtrij naar binnen kan. Soms zijn er ook kortingsacties voor ANWB-leden. In 2017 kregen ANWB leden bijvoorbeeld € 3 euro korting.

VERLOPEN. Trein + Madurodam € 29

Wil je met de trein naar Madurodam? Dan kan je heel de maand juli voordelig een combiticket kopen. De combitickets zijn bruikbaar in juli en augustus. Voor slechts 29 euro heb je een treinkaartje + toetgangskaartje. Bovendien is deze combideal ook geldig in de tram in Den Haag. Kinderen betalen nog minder: € 15. Wil je 1e klas reizen? Dat kan ook. Dan betaal je 5 euro extra.

Hoe is Madurodam per trein bereikbaar?

Voor een dagje Madurodam reis je met de trein naar Den Haag Centraal. Den Haag Hollands Spoor is ook een optie, maar vanaf Den Haag Centraal duurt de transfer naar Madurodam het kortst. Zowel vanaf station Hollands Spoor als vanaf Centraal Station kun je met lijn 9 reizen richting Scheveningen Noorderstrand. Je stapt uit bij de halte Madurodam. Die halte is praktisch voor de deur van dit uitje. Vanaf Den Haag Centraal duurt deze tramrit ongeveer 8 minuten. Tram 9 rijdt overdag elke 10 minuten. Op deze lijn rijden de nieuwe RNET trams.

Binnenkort Dagje Uit Planner:

Treinreiziger.nl zal voortaan vaker aandacht besteden aan leuke dagjes uit met de trein. Binnenkort lanceren we zelfs een Dagje Uit vergelijker, waarin een groot aantal dagjes weg zitten. Met die vergelijker wordt het eenvoudig om voordelig dagje uit te zoeken vanaf jouw woonplaats. De vergelijker zal namelijk zowel rekening houden met de prijs van een treinkaartje, als de toegang. Dierentuinen, attractieparken, musea en andere populaire bestemmingen van een dagje weg zullen te vinden zijn in de nieuwe Dagje Uit planner.

0 0 stemmen
Artikel waardering
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen Houben
6 jaren geleden

Ik heb net 6 tickets besteld en betaald voor Madurodam, echter krijg ik geen email binnen… En nu?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jeroen Houben

Heeft u ze bij de Spoordeelwinkel gekocht? Dan belt u de Spoordeelwinkel. Heeft u ze bij UitJeKrant gekocht? Dan belt u hen. Bij de Spoordeelwinkel weet ik dat er tot 30 minuten vertraging kan zitten tussen bestelling en levering van de vouchers.

Kees
6 jaren geleden

Kunnen kinderen t/m 11 jaar met een Railrunner ook gebruik maken van het OV samen met I(groot)ouders die met een OV-dagkaart reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Kees

Een railrunner is alleen geldig bij de trein, daar kunnen ze met hun grootouders meereizen. Bij de HTM in Den Haag is een Railrunner niet geldig. U kunt dan of een kaartje kopen, of betalen met een ov-chipkaart.

adora parreno
5 jaren geleden

Ik heb net 3 tickets besteld en betaald voor Madurodam, echter krijg ik geen email binnen… En nu?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  adora parreno

Contact opnemen AD webwinkel (per telefoon), en houd betalinggegevens bij de hand.

Corry van Akkeren
5 jaren geleden

Zijn de trein en tram rolstoel toegankelijk?

wilma schildermna
4 jaren geleden

Ik oma van 65 wil graag met de trein met kleindochter van Tilburg naar Madurodam
hoe kan ik dit boeken.