X

Per autoslaaptrein naar Italië, Slovenië of Kroatië

De Autoslaaptrein rijdt in de zomer van 2013 niet alleen naar de gebruikelijke bestemmingen Alessandria en Livorno, maar ook naar Koper in Slovenië. Vanuit Koper kunnen vakantiegangers per eigen auto verder reizen naar de Venetiaanse kust of door naar bestemmingen in Slovenië en of Kroatië.

Zoals gebruikelijk vertrekken de Autoslaaptreinen van Euro-Express Treincharter vanuit Den Bosch. Commercieel Directeur René van der Klink: ”In juli en Augustus 2013 zullen wij 9 weekenden heen en weer rijden naar Koper in Slovenië, dat slechts enkele kilometers van Triëst aan de Italiaans / Sloveense grens ligt. Dit is een prima uitvalbasis voor vakantiegangers die dit gedeelte van Italië willen bezoeken of door willen rijden naar populaire bestemmingen in Istrië (ca 75 km) of de Makarska Riviera (ca 250 km). Venetië ligt op slechts 158 kilometer afstand”.

In 2013 wordt al vanaf vrijdag 26 april t/m 26 oktober wekelijks op vrijdag naar Livorno in Toscane gereden. Vanwege het succes in 2012 op deze bestemming wordt nu ook de maand oktober nog toegevoegd.

Vanaf vrijdag 31 mei t/m 31 augustus wordt er wekelijks ook naar Noord-Italië/Alessandria gereden.
De prijzen zijn gelijk gebleven aan dit seizoen en op een aantal data geldt weer de populaire aanbieding “Auto Gratis”. Voor de mei- en herfstvakantie zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen. Een gezin met 4 personen kan in de meivakantie al vanaf € 890 retour reizen naar Italië, inclusief transport auto, privé-coupé en alle maaltijden.

This post was last modified on November 8, 2016, 10:07 am

admin :