1e klas treinkaartje (dal dagretour) € 25

UITVERKOCHT. Geniet van extra comfort en beenruimte en kies voor de 1e klas. En dankzij een actie van VakantieVeilingen kan dit nu ook voordelig! Al vanaf € 25 reis je in de daluren retour naar bijvoorbeeld Eindhoven, Leeuwarden, Middelburg of Maastricht. Maar ook naar Haarlem, Leiden of Tilburg. In totaal kun je met deze actie naar ruim twintig bestemmingen reizen.

Reizen t/m 31 oktober

Een soortgelijk voordelig treinkaartje is er ook voor de 2e klas, maar dan voor € 21. Je vertrekt vanaf een station naar keuze en kunt kiezen uit twintig eindbestemmingen. Je reist via de snelste route, maar onderweg mag je de reis onderbreken. Op zaterdag en zondag kun je op de door jouw gekozen route zonder tijdrestricties lekker vrij reizen. Van maandag t/m vrijdag mag je niet reizen van 6:30 uur tot 9:00 uur en niet van 16:00 – 18:30 uur. De tickets zijn te gebruiken van 6 september t/m 31 oktober 2021.

Eindbestemmingen

Dit zijn de twintig eindbestemmingen die je bij het verzilveren kunt kiezen:

 1. Arnhem
 2. Breda
 3. Delft
 4. Den Bosch
 5. Den Haag Centraal
 6. Deventer
 7. Eindhoven
 8. Emmen
 9. Enschede
 10. Groningen
 11. Haarlem
 12. Leeuwarden
 13. Leiden
 14. Maastricht
 15. Middelburg
 16. Nijmegen
 17. Rotterdam
 18. Tilburg
 19. Utrecht
 20. Zwolle

Zo koop je het 1e klas treinkaartje

Bij VakantieVeilingen koop je dit treinkaartje. Dat wil zeggen: eigenlijk koop je een vouchercode. Die krijg je in de regel direct, in elk geval binnen een uur, toegestuurd per e-mail. Met de vouchercode kun je op ns.nl je treinkaartje verzilveren. Verzilveren en reizen kan t/m 31 oktober 2021. Direct na het verzilveren krijg je het treinkaartje geleverd. Je kunt dit zelf uitprinten, of laten zien op je smartphone. Belangrijk om te weten: na het verzilveren kun je niets meer aanpassen. Verzilver dus kort voor vertrek, als je zeker weet dat de reis doorgaat. Je kunt dus ook verzilveren op de dag van vertrek.

De kleine lettertjes

 • Deze aanbieding is na aankoop niet te annuleren.
 • Niet geldig in Thalys, Nightjet en Eurostar. Bij gebruik van de Intercity Direct tussen Schiphol – Rotterdam (hogesnelheidslijn) betaal je een toeslag, en ook als je met de Duitse ICE binnen Nederland reist.
 • Alleen geldig in de trein (en in treinvervangende bussen)
 • Niet geldig buiten Nederland.
 • Alleen geldig op de gekozen route. Betreft Dal Dagretour.
 • Niet te combineren met samenreiskorting. Je moet de trein verlaten hebben voor de spits begint.

This post was last modified on 26 september 2021 08:41

Bekijk reacties

 • Leuk die actie mar als ik samen reis met mijn weekend vrij abonnement dan moet ik 2e klas blijven reizen toch?

  • Als u in het weekend reist en een weekend vrij abonnement heeft, heeft u geen treinkaartje nodig. Als u doordeweeks reist kunt u de 1e klas deal kopen. Als u in het weekend reist, zelf weekend vrij heeft, maar samen met iemand anders reist, is het verstandig een ticket te kopen voor dezelfde klasse als u.

 • Volgens mij behoort Amsterdam niet tot de bestemmingen, deze staat in ieder geval niet in de lijst als je doorklikt..

  Klopt dit?

  • Of is het 'gewoon' een dal dagretour kaart die naar alle eindbestemmingen ingezet kan worden na het verzilveren via NS zelf?

   • Hoi Daan, je hebt gelijkt. Het is verbeterd. Slordig van ons. Mocht je in de problemen hierdoor zijn gekomen, stuur ons dan even een e-mail.

    • Nu begrijp ik het even niet. Hoe moet ik het nu interpreteren? Eindbestemming niet beperkt tot de genoemde plaatsen? Stel ik wil naar Apeldoorn? Valt dat dan ook onder deze actie of moet ik voor Deventer-Apeldoorn een aanvullend kaartje kopen?

    • Ik weet niet vanuit waar u wilt reizen. Dus ik kan niet direct antwoord opgeven. Maar stel, u woont in Enschede en u wilt naar Apeldoorn, dan kunt u Den Haag als eindbestemming opgeven. Als u immers van Enschede naar Den Haag reist, passeert u Apeldoorn, en kunt u daar uitstappen. Als u Arnhem of Deventer als eindbestemming kiest, kan het niet, want dan loopt de reis niet langs Apeldoorn.

 • Beste NS, als je zo’n VakantieVeilingen-ticket besteld voor een 1e klas retour tussen Zoetermeer-Sittard, kun je bijv. ook op station Susteren uit/opstappen?

  • We zijn geen NS. Je zou Maastricht als eindbestemming kunnen kiezen. Het ligt op de route. Wellicht dat een conducteur wel vreemd opkijkt, omdat je normaal niet de stoptrein richting Heerlen neemt als je naar Maastricht wil. Dus dat zou voor discussie kunnen zorgen, maar mijn inziens is dat wel toegestaan.

 • hoi, ik zou van Schiphol Airport naar Horst-Sevenum willen. Dit ligt op route naar Venlo maar Venlo staat er niet bij als eindbestemming. Wel Eindhoven. Moet ik dan van Eindhoven tot Horst-Sevenum een extra kaartje kopen. zou wel jammer zijn.

  • Helaas klopt dat. Dat kan eventueel ook in de 2e klas en met Gaiyo met 10 procent korting.

 • Ik snap nog niet precies wat als eindbestemming telt. Stel je reist van Roosendaal naar Amsterdam en later op de dag reis je weer terug naar Roosendaal. Is de eindbestemming dan Roosendaal of Amsterdam? Maar Roosendaal staat niet in de lijst. Kan bij een dagretour het station waar iemand opstapt ook de eindbestemming zijn?

  • Je start de reis op een station naar keuze. En reist naar een eindbestemming uit de lijst, of in elk geval richting een eindbestemming uit de lijst. Amsterdam is in jouw voorbeeld gewenste eindbestemming, maar kun je niet kiezen. Je kunt wel Haarlem kiezen. Dus een retourtje Roosendaal - Haarlem is mogelijk, en dan aanvullend een ticket RoosendaalHaarlem - Amsterdam.

   • een vraag over de vorige reactie. Waarom dan aanvullend een ticket Roosendaal-Amsterdam?
    Als je een retourtje Roosendaal-Haarlem besteld dan mag je toch op Amsterdam CS uitstappen?

    • Nee. De trein vanuit Roosendaal heeft Amsterdam Centraal als eindbestemming, maar uw kaartje is geldig tot en met Haarlem. Dat is VOOR Amsterdam. De trein gaat eerst naar Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden en dan stopt ie in Haarlem. Daar stopt dan de geldigheid van je ticket. Als je Amsterdam Centraal als eindbestemming had kunnen kiezen, had je wel in Haarlem kunnen uitstappen, want dan ligt VOOR Amsterdam. Maar je kunt niet je eindbestemming voorbij reizen (Haarlem). Je hebt NIET een aanvullend ticket Roosendaal - Amsterdam nodig (sorry dat schreef ik verkeerd dat zal ik aanpassen), maar WEL Haarlem - Amsterdam.

 • Geachte

  Ik wil van Kruiningen Yerseke naar Den Helder
  Maar ik denk dat het niet met deze aanbieding kan
  Klopt dat

 • Ik heb het bovenstaande gelezen maar kom er nog steeds niet uit. Ik wil van Arnhem naar Amsterdam maar die staat er niet bij. Kan ik dan Haarlem kiezen en dan gewoon uitstappen in Amsterdam? En weer opstappen in Amsterdam?

Share

Recent Posts

NS krijgt negatief advies over dienstregeling 2024

Rover en de andere consumentenorganisaties vinden het onacceptabel dat NS ook volgend jaar de dienstregeling nog…

2 dagen terug

Woensdag weer treinen Den Bosch – Boxtel na overlast door dassen

Het treinverkeer tussen Den Bosch en Boxtel in Noord-Brabant wordt woensdag hervat. Sinds vorige week…

3 dagen terug

NS waarschuwt 780.000 reizigers voor datalek

De Nederlandse Spoorwegen hebben ongeveer 780.000 klanten gewaarschuwd dat hun persoonsgegevens mogelijk zijn betrokken bij…

3 dagen terug

Wekelijkse nachttrein naar Dresden en Praag

GreenCityTrip en TUI laten vanaf 26 april wekelijks samen een nachttrein naar Dresden en Praag…

5 dagen terug

Meer controle nodig om zwartrijden te bestrijden

Vakbond FNV Spoor slaat alarm omdat conducteurs op sommige trajecten amper meer controleren op vervoersbewijzen.…

6 dagen terug

OVpay, reizen zonder bureaucratische rompslomp. Of toch?

Column door Karolien van Wijk Opeens was er OVpay. Of tenminste, er stond reclame op de…

6 dagen terug