fbpx
Foto: Stefan Verkerk Fotografie

1e klas treinkaartje (dal dagretour) € 25

06 sep 2021 0:51

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

UITVERKOCHT. Geniet van extra comfort en beenruimte en kies voor de 1e klas. En dankzij een actie van VakantieVeilingen kan dit nu ook voordelig! Al vanaf € 25 reis je in de daluren retour naar bijvoorbeeld Eindhoven, Leeuwarden, Middelburg of Maastricht. Maar ook naar Haarlem, Leiden of Tilburg. In totaal kun je met deze actie naar ruim twintig bestemmingen reizen.

Reizen t/m 31 oktober

Een soortgelijk voordelig treinkaartje is er ook voor de 2e klas, maar dan voor € 21. Je vertrekt vanaf een station naar keuze en kunt kiezen uit twintig eindbestemmingen. Je reist via de snelste route, maar onderweg mag je de reis onderbreken. Op zaterdag en zondag kun je op de door jouw gekozen route zonder tijdrestricties lekker vrij reizen. Van maandag t/m vrijdag mag je niet reizen van 6:30 uur tot 9:00 uur en niet van 16:00 – 18:30 uur. De tickets zijn te gebruiken van 6 september t/m 31 oktober 2021.

Eindbestemmingen

Dit zijn de twintig eindbestemmingen die je bij het verzilveren kunt kiezen:

 1. Arnhem
 2. Breda
 3. Delft
 4. Den Bosch
 5. Den Haag Centraal
 6. Deventer
 7. Eindhoven
 8. Emmen
 9. Enschede
 10. Groningen
 11. Haarlem
 12. Leeuwarden
 13. Leiden
 14. Maastricht
 15. Middelburg
 16. Nijmegen
 17. Rotterdam
 18. Tilburg
 19. Utrecht
 20. Zwolle

Zo koop je het 1e klas treinkaartje

Bij VakantieVeilingen koop je dit treinkaartje. Dat wil zeggen: eigenlijk koop je een vouchercode. Die krijg je in de regel direct, in elk geval binnen een uur, toegestuurd per e-mail. Met de vouchercode kun je op ns.nl je treinkaartje verzilveren. Verzilveren en reizen kan t/m 31 oktober 2021. Direct na het verzilveren krijg je het treinkaartje geleverd. Je kunt dit zelf uitprinten, of laten zien op je smartphone. Belangrijk om te weten: na het verzilveren kun je niets meer aanpassen. Verzilver dus kort voor vertrek, als je zeker weet dat de reis doorgaat. Je kunt dus ook verzilveren op de dag van vertrek.

De kleine lettertjes

 • Deze aanbieding is na aankoop niet te annuleren.
 • Niet geldig in Thalys, Nightjet en Eurostar. Bij gebruik van de Intercity Direct tussen Schiphol – Rotterdam (hogesnelheidslijn) betaal je een toeslag, en ook als je met de Duitse ICE binnen Nederland reist.
 • Alleen geldig in de trein (en in treinvervangende bussen)
 • Niet geldig buiten Nederland.
 • Alleen geldig op de gekozen route. Betreft Dal Dagretour.
 • Niet te combineren met samenreiskorting. Je moet de trein verlaten hebben voor de spits begint.
0 0 stemmen
Artikel waardering
19 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J.g.anemaat
2 jaren geleden

Leuk die actie mar als ik samen reis met mijn weekend vrij abonnement dan moet ik 2e klas blijven reizen toch?

Daan
2 jaren geleden

Volgens mij behoort Amsterdam niet tot de bestemmingen, deze staat in ieder geval niet in de lijst als je doorklikt..

Klopt dit?

Daan
2 jaren geleden
Antwoord aan  Daan

Of is het ‘gewoon’ een dal dagretour kaart die naar alle eindbestemmingen ingezet kan worden na het verzilveren via NS zelf?

Jos
2 jaren geleden

Nu begrijp ik het even niet. Hoe moet ik het nu interpreteren? Eindbestemming niet beperkt tot de genoemde plaatsen? Stel ik wil naar Apeldoorn? Valt dat dan ook onder deze actie of moet ik voor Deventer-Apeldoorn een aanvullend kaartje kopen?

Hildebrand (Treinreiziger.nl)
2 jaren geleden

Ik weet niet vanuit waar u wilt reizen. Dus ik kan niet direct antwoord opgeven. Maar stel, u woont in Enschede en u wilt naar Apeldoorn, dan kunt u Den Haag als eindbestemming opgeven. Als u immers van Enschede naar Den Haag reist, passeert u Apeldoorn, en kunt u daar uitstappen. Als u Arnhem of Deventer als eindbestemming kiest, kan het niet, want dan loopt de reis niet langs Apeldoorn.

Janine
2 jaren geleden

Beste NS, als je zo’n VakantieVeilingen-ticket besteld voor een 1e klas retour tussen Zoetermeer-Sittard, kun je bijv. ook op station Susteren uit/opstappen?

Anoniem
2 jaren geleden
Antwoord aan  Janine

We zijn geen NS. Je zou Maastricht als eindbestemming kunnen kiezen. Het ligt op de route. Wellicht dat een conducteur wel vreemd opkijkt, omdat je normaal niet de stoptrein richting Heerlen neemt als je naar Maastricht wil. Dus dat zou voor discussie kunnen zorgen, maar mijn inziens is dat wel toegestaan.

Ger Kurvers
2 jaren geleden

hoi, ik zou van Schiphol Airport naar Horst-Sevenum willen. Dit ligt op route naar Venlo maar Venlo staat er niet bij als eindbestemming. Wel Eindhoven. Moet ik dan van Eindhoven tot Horst-Sevenum een extra kaartje kopen. zou wel jammer zijn.

Hildebrand (Treinreiziger.nl)
2 jaren geleden
Antwoord aan  Ger Kurvers

Helaas klopt dat. Dat kan eventueel ook in de 2e klas en met Gaiyo met 10 procent korting.

Anoniem
2 jaren geleden

Ik snap nog niet precies wat als eindbestemming telt. Stel je reist van Roosendaal naar Amsterdam en later op de dag reis je weer terug naar Roosendaal. Is de eindbestemming dan Roosendaal of Amsterdam? Maar Roosendaal staat niet in de lijst. Kan bij een dagretour het station waar iemand opstapt ook de eindbestemming zijn?

Hildebrand (Treinreiziger.nl)
2 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Je start de reis op een station naar keuze. En reist naar een eindbestemming uit de lijst, of in elk geval richting een eindbestemming uit de lijst. Amsterdam is in jouw voorbeeld gewenste eindbestemming, maar kun je niet kiezen. Je kunt wel Haarlem kiezen. Dus een retourtje Roosendaal – Haarlem is mogelijk, en dan aanvullend een ticket RoosendaalHaarlem – Amsterdam.

jaap
2 jaren geleden

een vraag over de vorige reactie. Waarom dan aanvullend een ticket Roosendaal-Amsterdam?
Als je een retourtje Roosendaal-Haarlem besteld dan mag je toch op Amsterdam CS uitstappen?

Hildebrand (Treinreiziger.nl)
2 jaren geleden
Antwoord aan  jaap

Nee. De trein vanuit Roosendaal heeft Amsterdam Centraal als eindbestemming, maar uw kaartje is geldig tot en met Haarlem. Dat is VOOR Amsterdam. De trein gaat eerst naar Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden en dan stopt ie in Haarlem. Daar stopt dan de geldigheid van je ticket. Als je Amsterdam Centraal als eindbestemming had kunnen kiezen, had je wel in Haarlem kunnen uitstappen, want dan ligt VOOR Amsterdam. Maar je kunt niet je eindbestemming voorbij reizen (Haarlem). Je hebt NIET een aanvullend ticket Roosendaal – Amsterdam nodig (sorry dat schreef ik verkeerd dat zal ik aanpassen), maar WEL Haarlem – Amsterdam.

Ria
2 jaren geleden

Geachte

Ik wil van Kruiningen Yerseke naar Den Helder
Maar ik denk dat het niet met deze aanbieding kan
Klopt dat

Anoniem
2 jaren geleden

1e klas kaartjes zijn uitverkocht!

Mirjam
2 jaren geleden

Ik heb het bovenstaande gelezen maar kom er nog steeds niet uit. Ik wil van Arnhem naar Amsterdam maar die staat er niet bij. Kan ik dan Haarlem kiezen en dan gewoon uitstappen in Amsterdam? En weer opstappen in Amsterdam?

Guido
2 jaren geleden

Hopelijk komen er snel nieuwe acties. Moet op 13 november in Utrecht geraken 🙂