AH Dagkaart NS (zomer 2014)

Albert Heijn verkoopt van maandag 14 t/m zondag 27 juli 2014 weer goedkope treinkaartjes. Voor slechts 17 euro een dag (vanaf 9:00 uur) onbeperkt treinen. De NS dagkaart wordt geleverd als e-ticket. Ook als de OV-chipkaartpoortjes gesloten zijn, kunt u met dit e-ticket reizen. De treinreis moet plaatsvinden vóór 13 oktober 2014. Voor 8,60 euro extra reis je met dit kaartje een dag naar Antwerpen. 

De NS dagkaart is ook geldig bij Arriva, Connexxion, Veolia. Syntus en Breng. Op maandag t/m vrijdag mag de reis pas na 9:00 uur beginnen. Op zaterdag en zondag mag er de hele dag gereisd worden. Bij Intercity Direct betaalt u tussen Rotterdam en Schiphol een toeslag. Ook bij de ICE moet u een toeslag betalen. Het treinkaartje is niet geldig in Thalys.

Activeren
Bij Albert Heijn krijgt u een couponcode. Die kan worden geactiveerd via de website. U wordt vervolgens doorgestuurd naar ns.nl waar u de NS dagkaart kunt verzilveren. Deze moet u vervolgens zelf uitprinten. Tijdens uw treinreis moet u in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs. Het treinkaartje is namelijk persoonsgebonden. De naam (en ook de datum) kan na het verzilveren niet meer gewijzigd worden.

Goedkoop naar België
Je kunt het AH-treinkaartje ook gebruiken om goedkoop naar België te reizen. Je hebt dan nog wel een aanvullend ticket nodig. Dat kan je kopen bij NS International (of B-Europe) voor 8,60 euro een dagretour vanaf de grens naar Antwerpen. U vult uw eigen vertrekstation in, en geeft aan dat u in Nederland 100% korting heeft. (U moet dan wel in het bezit zijn van dit AH-kaartje.) Op zaterdag of zondag kunt u met een weekendretour al voor 7,40 euro naar Antwerpen. Op een zaterdag of zondag retour naar Brussel kan bij B-Europe voor 15,20 euro. Geef dan wel Roosendaal als vertrekstation op! (Deze instructies geven u een goedkoper treinkaartje dan in onze nieuwsbrief stond uitgewerkt.)

Op = op
Bij het goedkope AH-treinkaartje zijn verder de gebruikelijke voorwaarden van toepassing. Annuleren is niet mogelijk en maximaal 10 goedkope treinkaartjes per keer. Er geldt bij deze aanbieding: op = op. Bij vertraging kunt u gebruik maken van de gebruikelijke regeling Geld terug bij vertraging. Het treinkaartje is bij AH te koop, maar niet bij AH to go. 

Zo reist u met een e-ticket bij NS

This post was last modified on 8 november 2016 10:09

Share

Recent Posts

FNV niet akkoord met nieuwe cao NS, dreigen nieuwe stakingen?

Vakbond FNV wil opnieuw in gesprek met NS over de voorgestelde cao voor de medewerkers…

3 dagen terug

Meer fysiek en verbaal geweld tegen NS-medewerkers

NS-medewerkers werden in 2023 vaker slachtoffer van ernstige fysieke en verbale incidenten dan in 2022,…

6 dagen terug

Stations krijgen lagere waardering dan vorig jaar, Klimmen-Ransdaal wederom op 1

De algemene waardering van reizigers voor de Nederlandse treinstations is vorig jaar iets gedaald ten…

1 week terug

Nog tot zeker 12.00 uur geen treinen door aanrijding Berghem

Door een aanrijding zondagavond tussen een carnavalswagen en een trein in Berghem bij Oss (Noord-Brabant)…

1 week terug

1600 extra treinen, Airport Sprinter en sneller naar Brussel: NS presenteert plannen dienstregeling 2025

NS presenteert donderdag de conceptdienstregeling voor 2025. De vervoerder spreekt over de grootste wijzigingen in…

2 weken terug

Nachttrein naar Praag krijgt (deels) betere ligrijtuigen met airco

De nachttrein van European Sleeper zal vanaf eind maart deels bestaan uit verbeterde ligrijtuigen. Deze…

2 weken terug