Interrail: tot 20% korting vanwege Black Friday

Voordelig met de trein door Europa? Tot 29 november 2022 kun je een Interrail Pass kopen met 20% korting. Dit vanwege Black Friday. De actie geldt alleen als je een Pass koopt die 15, 22 dagen of één maand aaneengesloten geldig is.

Prijs 15 daagse Interrail Pass

Door de Black Friday Actie is een 15 daagse Interrail Pas nu beschikbaar voor:

 • € 266 voor jongeren t/m 27 jaar in de 2e klas (1e klas € 319)
 • € 354 voor volwassenen 28 t/m 59 jaar in de 2e klas (1e klas: € 472)
 • € 319 voor senioren vanaf 60 jaar in de 2e klas (1e klas: € 425)

Reizen voor 1 mei 2023

De voorwaarde is dat de Interrailreis uiterlijk 1 mei 2023 moet beginnen. Dat is tevens de laatste datum waarop de Pass verzilverd kan worden. Een 15 daagse Pas die ingaat op 1 mei is dus te gebruiken tot en met 15 mei. Wie een maandpas koopt en deze op 1 mei in laat gaan, kan reizen tot en met uiterlijk 31 mei 2023.

De Interrail Pass is alleen tot 29 november met 20% korting te koop. Na aankoop is de Pass niet meer te annuleren. De actie geldt niet voor Passen met 4, 5, 7, 10 of 15 reisdagen in een periode van één of twee maanden. Ook geldt de aanbieding niet voor de 2 of 3 maanden Pas.

Reserveringen niet inbegrepen

De actie is online te koop, onder andere via Treinrondreis.nl, onderdeel van Treinreiziger. Reserveringen voor treinen zijn niet inbegrepen. Voor sommige treinen is reserveren verplicht. Met name bij de TGV, Thalys en Eurostar geldt dat er slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar is voor mensen met een Interrail Pass.

Interrail is overigens niet de enige op het spoor die met Black Friday stunt. De Franse spoorwegen hebben kortingskaarten in de aanbieding gedaan. Maak je een retourtje naar Zuid-Frankrijk? Dan is de kaart al snel terugverdiend.

This post was last modified on 25 november 2022 11:48

Bekijk reacties

  • Het is nog geen 30 euro per dag. Maar je moet het wel hebben. Een NS dagkaart is duurder.

   • Oh ja... nou dan koop ik hem maar niet. In mei heb ik nog geen vakantie. Heb Interrail liever vanaf half juni. Maar ze zullen gek zijn om in de zomer korting te geven.

 • Kun je tegenwoordig nog naar Thessaloniki en Athene vanaf Köln? Ooit ging dat via Joegslavië met twee overnachtingen op de trein en met leuk en vriendelijk gezelschap in de coupé :)

  • Die tijden zijn voorbij. Waarschijnlijk duurt de reis nu ook langer dan toen. Ook vanaf Keulen kom je niet verder dan Wenen. Al kun je dan kiezen uit directe ICE en nachttrein, waarbij de ICE boemelt via Koblenz.

  • Heel lang kon dat nog vanaf München. Ik geloof dat dat beëindigd is met de Joegoslavische burgeroorlog en daarna nooit meer is teruggekomen.

   • Ee goede reden om weer eens vrede te sluiten. Ze willen allemaal bij de EU, zorg dan eerst dat de trein weer kan rijden. Zo moeilijk kan het niet zijn. Het is hetzelfde spoor.

  • Vanuit Wenen gaat er dagelijks een nachttrein naar Boekarest in Roemenië en vanuit Boekarest vertrekken er ook treinen richting Bulgarije. Vanuit Bulgarije kun je verder richting Griekenland reizen. Ja, je bent lang onderweg en moet een aantal keer overstappen.

 • Voor zo'n dergelijke actie ben ik bijna het schip ingegaan begin dit jaar ,bleek dat deze uitsluitend op mijn telefoon verkrijgbaar was ; nou ik heb deze liever op papier

 • Voor alle adviezen voor verre landen: seat61.com
  Papier pass kan nog best en ook bij deze promotie: bij enkele NS of NMBS-INTernat kantoren, direkt ter plaatse, wel met 7,50 opslag voor wat zij service vinden. OF-je hebt vast toch wel een ABO: ff naar DE overwippen.
  Heb zelf net tot 2 week terug een met 50% korting uit de special 50Yr sale pass voor 3 mnd benut, waarvan ca 70 dagen ook met treinritten-dat was net geen 5€/dag of wel6 voor enkel 70 dg.
  Dat eeuwige geklaag van AOWers-als je enkel dat hebt heb je ook huur+zorgtoeslag en in veel gemeentes nog meer extraatjes, bvb gratis OV. Het lijkt wel zo¨n geconditioneerde knie-reflex-meteen staat er iemand op te klagen als ze menen weer een voordeeltje niet te kunnen bekostigen. Op NOorwegen na hebben we in NL ook met huidige bedrag de dus 1 na hoogste soort uitkering in heel EUrope. Hoor zelf ook tot die groep, maar met stilstaand ABP-pensioen ernaast

  • Geen touw aan vast te knopen maar uw ABP gaat nut toch omhoog. En in procenten flink wat.

Share

Recent Posts

NS en DB verklaren Interrail deels ongeldig in de ICE (of toch niet?)

Treinreizigers mogen van 17 juni tot en met 18 augustus 2023 niet meer met een…

3 dagen terug

Stakingsgolf bij regionaal openbaar vervoer

Vanaf donderdag 2 februari legt een deel van de medewerkers in het streekvervoer het werk…

4 dagen terug

Bankpas als ov-chipkaart: vanaf nu in de trein bij NS, Arriva en Qbuzz

Reizigers kunnen vanaf dinsdag 31 januari bij de Nederlandse Spoorwegen (NS), Arriva en Qbuzz in…

1 week terug

Nachttrein Groningen – Schiphol van start

Afgelopen weekend reed de eerste nachttrein van Arriva van Groningen naar Schiphol. De trein vertrok vrijdag op zaterdagnacht om…

2 weken terug

Thalys en Eurostar willen verdubbelen (maar kopen geen nieuwe treinen)

Hogesnelheidstrein Eurostar wil na de fusie met Thalys verder groeien. Het spoorbedrijf, bekend van de…

2 weken terug

Treinpersoneel regionale treinen dreigt opnieuw met staking

Medewerkers van regionale treinen gaan binnenkort opnieuw staken voor betere arbeidsvoorwaarden in de kleinere cao…

2 weken terug