fbpx

Interrail: tot 20% korting vanwege Black Friday

Voordelig met de trein door Europa? Tot 29 november 2022 kun je een Interrail Pass kopen met 20% korting. Dit vanwege Black Friday. De actie geldt alleen als je een Pass koopt die 15, 22 dagen of één maand aaneengesloten geldig is.

Prijs 15 daagse Interrail Pass

Door de Black Friday Actie is een 15 daagse Interrail Pas nu beschikbaar voor:

  • € 266 voor jongeren t/m 27 jaar in de 2e klas (1e klas € 319)
  • € 354 voor volwassenen 28 t/m 59 jaar in de 2e klas (1e klas: € 472)
  • € 319 voor senioren vanaf 60 jaar in de 2e klas (1e klas: € 425)

Reizen voor 1 mei 2023

De voorwaarde is dat de Interrailreis uiterlijk 1 mei 2023 moet beginnen. Dat is tevens de laatste datum waarop de Pass verzilverd kan worden. Een 15 daagse Pas die ingaat op 1 mei is dus te gebruiken tot en met 15 mei. Wie een maandpas koopt en deze op 1 mei in laat gaan, kan reizen tot en met uiterlijk 31 mei 2023.

De Interrail Pass is alleen tot 29 november met 20% korting te koop. Na aankoop is de Pass niet meer te annuleren. De actie geldt niet voor Passen met 4, 5, 7, 10 of 15 reisdagen in een periode van één of twee maanden. Ook geldt de aanbieding niet voor de 2 of 3 maanden Pas.

Reserveringen niet inbegrepen

De actie is online te koop, onder andere via Treinrondreis.nl, onderdeel van Treinreiziger. Reserveringen voor treinen zijn niet inbegrepen. Voor sommige treinen is reserveren verplicht. Met name bij de TGV, Thalys en Eurostar geldt dat er slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar is voor mensen met een Interrail Pass.

Interrail is overigens niet de enige op het spoor die met Black Friday stunt. De Franse spoorwegen hebben kortingskaarten in de aanbieding gedaan. Maak je een retourtje naar Zuid-Frankrijk? Dan is de kaart al snel terugverdiend.

0 0 stemmen
Artikel waardering
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
treingraag
1 jaar geleden

425 is nog duur voor 65+, verblijf arrangementje nog beter, meerprijs uiteraard.

Rens
1 jaar geleden
Antwoord aan  treingraag

Als je echt geen rooie cent hebt moet je misschien even niet op vakantie gaan

Anoniem
1 jaar geleden

De genoemde prijzen zijn voor 1ste klasse. Goede keuze, maar het kan dus iets goedkoper.

dries molenaar
1 jaar geleden
Antwoord aan  Anoniem

en de reizen moeten in mei ’23 gemaakt zijn.

Rob
1 jaar geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Oh ja… nou dan koop ik hem maar niet. In mei heb ik nog geen vakantie. Heb Interrail liever vanaf half juni. Maar ze zullen gek zijn om in de zomer korting te geven.

dries molenaar
1 jaar geleden

Kun je tegenwoordig nog naar Thessaloniki en Athene vanaf Köln? Ooit ging dat via Joegslavië met twee overnachtingen op de trein en met leuk en vriendelijk gezelschap in de coupé 🙂

Paul Lamote
1 jaar geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Heel lang kon dat nog vanaf München. Ik geloof dat dat beëindigd is met de Joegoslavische burgeroorlog en daarna nooit meer is teruggekomen.

dries molenaar
1 jaar geleden
Antwoord aan  Paul Lamote

Ee goede reden om weer eens vrede te sluiten. Ze willen allemaal bij de EU, zorg dan eerst dat de trein weer kan rijden. Zo moeilijk kan het niet zijn. Het is hetzelfde spoor.

Erno-Berk
1 jaar geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Vanuit Wenen gaat er dagelijks een nachttrein naar Boekarest in Roemenië en vanuit Boekarest vertrekken er ook treinen richting Bulgarije. Vanuit Bulgarije kun je verder richting Griekenland reizen. Ja, je bent lang onderweg en moet een aantal keer overstappen.

kees
1 jaar geleden

Voor zo’n dergelijke actie ben ik bijna het schip ingegaan begin dit jaar ,bleek dat deze uitsluitend op mijn telefoon verkrijgbaar was ; nou ik heb deze liever op papier

vissers
1 jaar geleden

Voor alle adviezen voor verre landen: seat61.com
Papier pass kan nog best en ook bij deze promotie: bij enkele NS of NMBS-INTernat kantoren, direkt ter plaatse, wel met 7,50 opslag voor wat zij service vinden. OF-je hebt vast toch wel een ABO: ff naar DE overwippen.
Heb zelf net tot 2 week terug een met 50% korting uit de special 50Yr sale pass voor 3 mnd benut, waarvan ca 70 dagen ook met treinritten-dat was net geen 5€/dag of wel6 voor enkel 70 dg.
Dat eeuwige geklaag van AOWers-als je enkel dat hebt heb je ook huur+zorgtoeslag en in veel gemeentes nog meer extraatjes, bvb gratis OV. Het lijkt wel zo¨n geconditioneerde knie-reflex-meteen staat er iemand op te klagen als ze menen weer een voordeeltje niet te kunnen bekostigen. Op NOorwegen na hebben we in NL ook met huidige bedrag de dus 1 na hoogste soort uitkering in heel EUrope. Hoor zelf ook tot die groep, maar met stilstaand ABP-pensioen ernaast

dries molenaar
1 jaar geleden
Antwoord aan  vissers

Geen touw aan vast te knopen maar uw ABP gaat nut toch omhoog. En in procenten flink wat.