Treinkaartje met La Place lunch: 18 euro (juli 2016)

VERLOPEN. Lekker voordelig op reis met de trein, inclusief lunch? Het kan weer. Voor 18 euro heb je niet alleen een treinkaartje (2e klas), maar mag je ook lunchen bij La Place. Als je 1e klas wil reizen, ben je normaal 25 euro per treinkaartje kwijt. T/m 14 juli kun je de kortingscode 1eklasactie gebruiken, waardoor je tijdelijk slechts 20 euro betaald voor een 1e klas ticket. Deze treinkaartactie wordt alleen online verkocht.

De aanbieding is heel de maand juli te koop. Reizen kan in juli en augustus. Doordeweeks mag de treinreis alleen na 9:00 uur beginnen. In het weekend mag je ook voor 9:00 uur op pad. Het treinkaartje betreft een dagretour. Bij het verzilveren kies je vertrek- en eindstation. Dat kan ieder station in Nederland zijn. Ook kies je pas bij het verzilveren je reisdatum.

Tijdschrift
Er is overigens een soortgelijke aanbieding waarbij niet de lunch is inbegrepen, maar een tijdschrift bij AKO. Die aanbieding is 2 euro duurder, dus 20 euro per treinkaartje en wordt hier verkocht. Bij die AKO-aanbieding mag je kiezen uit de volgende tijdschriften: ELLE, JAN, Grazia, Libelle, Margriet, Beau Monde, Santé, Voetbal International, Autoweek en Donald Duck. Op=op. Kies je voor de La Place aanbieding? Dan kun je dus géén tijdschrift uitkiezen.

Alle treinen
Uiteraard is je treinkaartje geldig in alle treinen van NS. Maar je mag ook gebruik maken van de treinen van Arriva, Veolia, Syntus, Connexxion en Breng, mits die vervoerders (deels) rijden op jouw gekozen traject. Maak je het laat? Geen probleem, ook na 0:00 uur ´s nachts is je treinkaartje geldig. Voor 4:00 uur moet de reis zijn afgerond. Check vooraf hoe laat de laatste trein rijdt.

Uitzonderingen
Het treinkaartje is zoals gebruikelijk niet geldig in Thalys. Met ICE en Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) mag je alleen reizen als je naast dit treinkaartje nog een toeslagkaartje koopt. Wil je toeslagvrij reizen? Dan kun je uiteraard de gebruikelijke intercity nemen. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Je moet het treinkaartje zelf uitprinten. Tonen op de smartphone is niet toegestaan.

Lunch
Op dezelfde dag dat je met de trein reist kun je lekker lunchen bij La Place. Geniet van een La Place Sandwich boerenkaas, beenham of kruidenroomkaas met een glas versgeperste sinaasappelsap (small). Je krijgt twee e-tickets: één voor de treinreis (na verzilveren) en één voor La Place. Het e-ticket voor La Place zit al in de bevestigingsmail, in die e-mail staat ook de vouchercode voor het treinkaartje.

Bij gebruik van Adblocker kan verkoopinformatie wegvallen.

This post was last modified on 4 april 2017 17:47

Share

Recent Posts

Trein naar Berlijn, vanaf € 10 met GoVolta: een betaalbare reiservaring

Vanaf 1 mei 2024 wordt reizen naar Berlijn een stuk toegankelijker en betaalbaarder dankzij de…

20 uur terug

Denkend aan Zwitserland of liever Reizend naar Zwitserland?

Terwijl het televisieprogramma "Denkend aan Zwitserland" van Omroep Max de harten van vele Nederlanders verovert,…

1 dag terug

Vakantie Zwitserland per trein? Tips en tricks

Zwitserland, bekend om zijn adembenemende landschappen, knusse bergdorpjes en efficiënte treinnetwerk, is de perfecte bestemming…

1 dag terug

Nieuw vervoersplan bij extreem winterweer moet ervoor zorgen dat deel van alle treinen kan blijven rijden

Een nieuw collectief vervoersplan van treinvervoerders moet ervoor zorgen dat zo'n 15 procent van alle…

2 dagen terug

Bijna helft van alle IC Direct-treinen op HSL vertraagd door werkzaamheden en problemen op spoor

De afgelopen maand was 47 procent van alle IC Direct-treinen op de HSL (Breda-Rotterdam-Amsterdam) vertraagd,…

3 dagen terug

Reserveren verplicht voor de ICE Amsterdam – Frankfurt / Basel

Wil je met de trein naar Duitsland? Als je gebruik maakt van de ICE Amsterdam-…

3 dagen terug