advertorial

Zo maak je nuttig gebruik van jouw tijd in de trein

Reis je veel met de trein en zou je graag jouw tijd in de trein wat nuttiger doorbrengen dan met het spelen van spelletjes of het scrollen op je telefoon? Als je bijna dagelijks in de trein zit, bijvoorbeeld om op je werk of op school te komen, kunnen we ons voorstellen dat jij je op een gegeven moment gaat vervelen in de trein. Het liefst breng je al je tijd natuurlijk nuttig door, in plaats van de tijd maar te doden. In dit artikel geven we je een aantal tips om jouw reistijd nuttig te besteden!

Bijverdienen met je telefoon

Als je nog student bent en iedere dag lang in de trein zit om op school te komen, zit je er eigenlijk niet meer op te wachten om nog te gaan werken als je eindelijk thuis bent na een lange dag. Maar wat als je de tijd die je in de trein doorbrengt kunt gebruiken om geld te verdienen? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar vandaag de dag kun je relatief eenvoudig online geld verdienen met alleen een smartphone of laptop. Je kunt bijvoorbeeld enquêtes in gaan vullen voor geld of je kunt een eigen bedrijfje starten in de affiliate marketing. Als je graag bezig bent met social media of een website, is die tweede optie ideaal voor jou. Je prijst de producten of diensten van bedrijven aan via jouw social media kanalen of je eigen website en als iemand via jou iets koopt, ontvang jij hier een beloning voor.

Jouw kennis omzetten in verdiensten

Heb jij veel kennis van een bepaald onderwerp of ben je goed in het schrijven van teksten of het ontwerpen van logo’s? Die kennis en vaardigheden kun jij in de tijd die je in de trein doorbrengt, omzetten in verdiensten. Schrijf bijvoorbeeld een e-book over een onderwerp waar jij veel van weet of geef mensen online advies. Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven bij een online tekstbureau, zodat je geld kan verdienen met het schrijven van teksten. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een laptop en internet, dat heb je in de trein!

Jezelf bijscholen

Als je met de trein naar je werk gaat, kun jij jouw reistijd gebruiken voor bijscholing. Je hebt genoeg tijd om je in bepaalde onderwerpen te verdiepen in de trein, maar je kunt ook een online cursus of training volgen.

This post was last modified on 25 april 2023 15:21

Share

Recent Posts

NS zwicht voor Kamer en zwakt spitstoeslag af naar maximaal 2,50 euro

Het voornemen van de NS om een spitstoeslag te gaan heffen, kan rekenen op stevige…

2 dagen terug

Reizigers positief over ervaringen met NS-personeel, minder tevredenheid over hygiëne in treinen

Reizigers geven hun ervaringen met het personeel van de NS gemiddeld een 8,4, blijkt uit…

2 dagen terug

Arriva hoopt einde NS-monopolie in te luiden en wil 24 stoptreinen en twee intercity’s overnemen

Arriva wil vanaf 2026 op tal van spoortrajecten in het land gaan rijden waar nu…

4 dagen terug

Kamer zet alles op alles om prijsstijgingen ov te voorkomen

De Tweede Kamer wil voorkomen dat de prijzen van trein- en buskaartjes volgend jaar fors…

4 dagen terug

Doortrekken Noord/Zuidlijn naar Schiphol op losse schroeven door financiële tekorten bij ministerie

Het is onzeker of het verlengen van de Noord/Zuidlijn naar Schiphol en Hoofddorp door kan…

6 dagen terug

Reclame Code Commissie tikt OVpay op de vingers: tv-reclame misleidend

De televisiereclame waarin Translink het betalingssysteem OVpay aanprijst, is volgens de Reclame Code Commissie (RCC)…

1 week terug