fbpx

Parkeren Schiphol

Parkeren SchipholBij treinreizen denkt u niet direct aan parkeren Schiphol. Toch zijn ook de parkeervoorzieningen rond Schiphol ook interessant voor treinreizigers. Met name voor internationale treinreizigers.

Een voorbeeld: in de winter rijdt er op zaterdagen in de vroege morgen (iets voor zessen) een Ski-Thalys naar de Franse alpen. Op dat moment is Schiphol vanuit veel plaatsen nog niet per openbaar vervoer bereikbaar. U kunt er dan voor kiezen om per auto naar het vliegveld te komen, en daar de auto te parkeren. Vervolgens kunt u vanaf Schiphol de internationale trein nemen.

parkeren op schiphol airport

Parkeren Schiphol = Goedkoop

Parkeren op Schiphol is in veel gevallen namelijk veel goedkoper dan parkeren bij andere stations. Zo betaald u in Rotterdam tot 13 euro per dag! Bij de luchthaven Schiphol kunt u al parkeren vanaf € 2,83 per dag. Dat is dus veel goedkoper.

Lang parkeren op schiphol

Vooral lang parkeren is op de luchthaven veel voordeliger. Kort parkeren is vaak weer duurder. Parkeren Schiphol is vaak veel goedkoper dan bij andere stations, omdat daar vaak de keuze hebt uit slechts één parkeerbedrijf (meestal Q-park). Bij Schiphol is dat anders. Daar zijn zo’n twintig parkeerbedrijven actief, die zich allemaal proberen te onderscheiden op het gebied van service.

Dicht bij Schiphol

Een voorbeeld is Quickparking, dit parkeerbedrijf is gelegen op slechts vier minuten afstand van Schiphol. Nadat u de auto heeft geparkeerd, wordt u per pendelbusje naar het station van Schiphol gebracht. Tegen een kleine meerprijs staat uw auto de gehele periode overdekt.

Thalys naar schiphol airport

De Thalys op Schiphol

Valet service

Wilt u geen gedoe met pendelbusjes? Dan zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in Valet service. Daardoor kunt u vanuit huis rechtstreeks naar de luchthaven rijden. Bij de vertrekhal wordt uw auto overgenomen door het parkeerbedrijf, die uw auto vervolgens netjes parkeert. Vanuit de vertrekhal hoeft u alleen even met de lift naar beneden, en u bereikt het station.

Smart Parking

Ondanks alle concurrentie, parkeren de meeste mensen het liefst nog op P3. Ook daar is het mogelijk om goedkoop te parkeren. Daarvoor maakt u gebruik van de Smart Parking formule. Bij Smart Parking krijgt u een aanzienlijke korting op het normale parkeertarief. Voorwaarde is wel dat u minimaal één week van te voren een parkeerplek boekt. Annuleren en wijzigen kan niet zomaar, daar zijn voorwaarden aan verbonden.

website parkeren schiphol

Prijsvergelijken
Ziet u door alle opties en mogelijkheden de bomen in het bos niet meer? Dan kan een parkeren schiphol vergelijkingswebsite uitkomstbieden. Op die manier kunt u eenvoudig de goedkoopste parkeerplek vinden, die aan uw eisen voldoen. Ook kunt u kijken wat de ervaringen zijn van andere gebruikers.

Parkeren Schiphol mogelijkheden

Schiphol Airport biedt reizigers meerdere parkeermogelijkheden om uit te kiezen wanneer zij hun auto op het terrein willen achterlaten. Valet parking Schiphol is een gemakkelijke en handige oplossing waarbij u uw auto net buiten de vertrekhal kunt afzetten. Het personeel parkeert uw auto dan in een van de overdekte garages, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw auto tijdens uw reis in de zon of de regen staat. Shuttle parking is ook beschikbaar voor degenen die een meer kosteneffectieve optie zoeken, die op ongeveer 5 minuten lopen van het terminalgebouw te vinden is. Voor degenen die vooruit plannen en op zoek zijn naar een veilige parkeerplaats, is er ook een reserveringsservice, zodat ze van tevoren een veilige plek kunnen garanderen. Wat uw voorkeur ook is, valet of shuttle parkeren, parkeren bij Schiphol is nog nooit zo gemakkelijk en probleemloos geweest!