Internationaal

15 procent korting op InterRail

Kris, kras met de trein door Europa? Dat is nu extra aantrekkelijk, dankzij de InterRail kortingsactie. Tot en met 31 december 2017 is InterRail te koop met 15% korting. En het leuke is: de startdatum mag tot 11 maanden in de toekomst liggen! Let wel op: na aankoop kan de reisperiode niet meer gewijzigd worden. De kortingsactie geldt voor alle leeftijden.

Info & Bestellen

Een InterRail Global Pass biedt de mogelijkheid om in 30 Europese landen per trein te reizen, van Scandinavië tot in Turkije. De passen zijn te koop met een geldigheid van vijf dagen tot een maand. Met een InterRail Pass heeft een reiziger de vrijheid om een eigen reisplan samen te stellen en zelfs onderweg zonder probleem van reisplan te veranderen.

Sinds de introductie van InterRail in 1972, is reizen per trein door Europa uitgegroeid tot een populaire vorm van vakantie onder jongeren. Tegenwoordig is InterRail ook beschikbaar voor volwassenen en senioren. Kinderen t/m 11 jaar kunnen onder voorwaarden zelfs gratis mee. Tenminste, als dat bij aankoop wordt aangegeven en alleen met een betalende volwassene volwassene. Met de promotie wil InterRail de verkoop stimuleren. “Reizen buiten het seizoen staat garant voor een verbeterde reiservaring aangezien toeristische bezienswaardigheden en andere faciliteiten minder druk zijn en ook prijzen lager zijn” meldde InterRail Marketing Manager Silvia Görlach bij een eerdere aanbieding.

Doordat InterRail nu tot 11 maanden vooruit kan worden geboekt, is het ook mogelijk om in het hoogseizoen van de korting te profiteren. Jongeren kunnen t/m 27 jaar kunnen dankzij deze aanbieding al voor 175 euro heel Europa door. Volwassenen kunnen op pad vanaf 227 euro, en senioren vanaf 205 euro. Bij de goedkoopste variant zijn er 5 reisdagen binnen 15 dagen. Voor circa 40 a 50 euro extra kun je zelfs 7 dagen op pad binnen één maand. Verder kun je kiezen voor 10 of 15 reisdagen binnen een maand. Of 15, 22 of 30 dagen aaneengesloten. De duurste versie – één maand aangesloten reizen – kost voor volwassenen nu tijdelijk 537 euro.  Jongeren betalen voor die optie een stuk minder: 419 euro.

Alle genoemde prijsvoorbeelden zijn op basis van de 2e klas. InterRail is ook te koop voor de 1e klas. Voor sommige treinen gelden toeslagen of is reserveren verplicht. InterRail is te koop op InterRail.eu.

This post was last modified on 18 september 2019 11:38

Share

Recent Posts

FNV niet akkoord met nieuwe cao NS, dreigen nieuwe stakingen?

Vakbond FNV wil opnieuw in gesprek met NS over de voorgestelde cao voor de medewerkers…

3 dagen terug

Meer fysiek en verbaal geweld tegen NS-medewerkers

NS-medewerkers werden in 2023 vaker slachtoffer van ernstige fysieke en verbale incidenten dan in 2022,…

6 dagen terug

Stations krijgen lagere waardering dan vorig jaar, Klimmen-Ransdaal wederom op 1

De algemene waardering van reizigers voor de Nederlandse treinstations is vorig jaar iets gedaald ten…

1 week terug

Nog tot zeker 12.00 uur geen treinen door aanrijding Berghem

Door een aanrijding zondagavond tussen een carnavalswagen en een trein in Berghem bij Oss (Noord-Brabant)…

1 week terug

1600 extra treinen, Airport Sprinter en sneller naar Brussel: NS presenteert plannen dienstregeling 2025

NS presenteert donderdag de conceptdienstregeling voor 2025. De vervoerder spreekt over de grootste wijzigingen in…

2 weken terug

Nachttrein naar Praag krijgt (deels) betere ligrijtuigen met airco

De nachttrein van European Sleeper zal vanaf eind maart deels bestaan uit verbeterde ligrijtuigen. Deze…

2 weken terug