fbpx

Avondretour voor 7 euro (zomer 2015)

DEZE AANBIEDING IS VERLOPEN. VIND ACTUELE AANBIEDINGEN & TARIEVEN VIA DE TOOL. Opnieuw kun je weer zeer voordelig een retourtje kopen voor de avonduren. Tot en met 12 juli* verkoopt de Spoordeelwinkel van NS een avondretour voor 7 euro. Voor dat bedrag mag je na 18:30 uur een treinreis tussen twee stations naar wens maken.

Vind het goedkoopste treinkaartje

 

Het treinkaartje is geldig tot de volgende ochtend 4:00 uur. De reis moet plaatsvinden voor of op 31 juli. Met name in het weekend rijden er op veel trajecten extra late avondtreinen of nachttreinen. Zo kun je dus heel voordelig vanuit Eindhoven een avondje stappen in Amsterdam. Normaal kost een retourtje Amsterdam – Eindhoven bijna veertig euro!

Het avondtreinkaartje wordt uitsluitend aangeboden als retourtje, maar je kunt het natuurlijk ook als enkele reis gebruiken. Handig als je ´s avonds een lange reis wilt afleggen. Tip: gebruik altijd vooraf de reisplanner om te zien tot hoe laat de trein rijdt. Op een enkel traject (Rotterdam – Den Haag – Leiden – Schiphol – Amsterdam – Utrecht) rijden er altijd treinen.

Je kunt het avondretour alleen online kopen. In april was het avondretour ook al tijdelijk terug, toen was het nog 2 euro goedkoper. Deze keer kun je ook kiezen voor een 1e klas variant voor 9 euro. Ben je vaste klant van NS, dan is er ook een leuke 1e klas aanbieding voor zaterdagen en zondagen.

* Voor deze aanbieding geldt: op = op.

Ontvang de nieuwsbrief goedkope treinkaartjes (circa 1x per maand)