fbpx
Afbeelding: Archief

Diverse goedkope treinkaartjes februari 2015

Ook deze maand zijn er weer diverse aanbiedingen met treinkaartjes. Zo zijn er weer Kruidvat Dagkaarten voor het weekend. Ook bij de Spoordeelwinkel van NS kun je in februari spotgoedkope treinkaartjes kopen voor het weekend. Wil je ook doordeweeks kunnen reizen? Ook dan zijn er aanbiedingen.

De aanbiedingen die ook op maandag t/m vrijdag te gebruiken zijn, zijn wel wat duurder. Met die kaartjes mag je in de regel na 9.00 uur op pad. Er zijn diverse aanbiedingen inclusief lunch of dagje weg. Een overzicht van de meest populaire aanbiedingen. 

 • 1. Seizoensretour: 3 treinkaartjes voor 33 euro
  Alleen verkrijgbaar via de Spoordeelwinkel van NS. De treinkaartjes (dagretourtjes) zijn alleen te gebruiken in het weekend. Eén treinkaartje voor het voorjaar, één voor de zomer en één voor het najaar. Zie ook onze Seizoensretour pagina.
 • 2. AD-Treinretour: 18 euro
  Een treinretour kopen tussen twee stations naar keuze? Met de dagbladactie betaal je slechts 18 euro. Te koop t/m 22 maart 2015, reizen t/m 10 mei 2015. 
 • 3. Bakker Bart-treinkaartje voor 21 euro (inclusief lunch)
  Dit is een dagretour tussen twee stations naar keuze. Op maandag t/m vrijdag mag je alleen na 9.00 uur de trein instappen. Leuk is dat ook een lunch is inbegrepen bij deze actie. 
 • 4. Dagje Amsterdam. Tropenmuseum? Huishoudbeurs? Madame Tussauds?
  Een dagje naar Amsterdam? Dan heeft de Spoordeelwinkel van NS diverse aanbiedingen. Voor 26 euro krijg je bijvoorbeeld toegang tot het tropenmuseum, een treinkaartje naar amsterdam, en een dagkaart voor de bus en de tram in Amsterdam (GVB). Wil je naar de huishoudbeurs? Voor 30 euro heb je een treinkaartje + toegangskaartje. Verder is er een aanbieding met Madame Tussauds. Normaal is de toegang alleen al ruim 22 euro, nu heb je voor 32 euro een treinkaartje + toegangskaartje.
 • 5. Trein + Bus  + Efteling: 39 euro
  Speciaal voor de Efteling-fans is er deze aanbieding.
 • 6. Treinkaartje Rotterdam + Havenrondvaart
  Voor 25 euro heb je een treinkaartje naar Rotterdam en mag je ook mee met de Havenrondvaart van Spido. Vaste klanten van NS krijgen bovendien 2,50 euro korting.
 • 7. Historisch Delft: Prinsenhof + trein 23 euro
  Delft is een mooie historische stad waar de geschiedenis van ons koninklijk huis begint. Voor 23 euro heb je een e-ticket naar Delft en toegang tot het Prinsenhof. Zie spoordeelwinkel NS.

Wil je weten wanneer er weer een treinactie is? Meld je hieronder aan voor onze speciale treinactie-nieuwsbrief!