fbpx

Goedkope treinkaartjes Kruidvat: NS Dagkaart voor najaar 2013

Kruidvat verkoopt weer goedkope treinkaartjes.Voor slechts 14 euro kan er op één zaterdag of één zondag vrijwel onbeperkt gereisd worden door Nederland. Deze goedkope NS-dagkaarten zijn ook geldig bij andere regionale vervoerders.De verkoop start op 1 oktoker. Wees er snel bij, want op = op. 

De Kruidvat treinkaartjes zijn te gebruiken in de periode 5 oktober 2013 t/m 19 januari 2014. Zoals aangegeven alleen op een zaterdag óf zondag. Uitgezonderd zijn echter feestdagen. Dan mag het goedkope treinkaartje niet gebruikt worden. De kaartjes worden alleen verkocht in de Kruidvat winkels, niet online.

Deze keer wordt de dagkaart geleverd als chipkaart. Inchecken bij NS is verplicht. Ook bij Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia kan je reizen met deze NS dagkaart. Echter daar kan je nog niet in- en uitchecken met de kaart. Bij deze vervoerders moet de dagkaart éénmalig bij de stempelautomaat worden afgestempeld.

Zoals gebruikelijk is het treinkaartje niet geldig in de Thalys en City Night Line. Voor de ICE en Fyra moet er een toeslag worden gekocht. Tot wanneer de verkoop loopt, meldt Kruidvat niet. Wel zegt Kruidvat dat de NS-dagkaarten snel uitverkocht kunnen zijn. Voor de actie geldt dan ook op = op.