fbpx

Kruidvat dagkaart weekend – goedkope treinkaartjes voorjaar 2014

Een zaterdag of een zondag treinen door Nederland? Het kan weer met een nieuwe NS dagkaart-actie van Kruidvat. De goedkope treinkaartjes worden verkocht vanaf 11 februari en zijn te gebruiken in de periode t/m 15 juni 2014. Koningsdag (26 april) is echter uitgezonderd. Een Kruidvat-dagkaart kost 13,99 euro per stuk en wordt geleverd als chip- en stempelkaart.

De Kruidvat-dagkaart is zoals gebruikelijk niet op werkdagen te gebruiken. Bij NS moet er voortaan verplicht in- en uitgecheckt worden. Doe je dat niet? Dan is het treinkaartje ongeldig. Bij Arriva, Breng, Connexxion, Syntus of Veolia is het kaartje ook geldig, maar dan moet je eenmalig de dagkaart afstempelen. In- en uitchecken bij deze vervoerders kan namelijk niet.

De NS-dagkaart is geldig voor één persoon. Zoals de naam aangeeft is het goedkope treinkaartje voor één dag, een zaterdag of een zondag. De kaartjes worden uitsluitend in de Kruidvat-winkels verkocht, niet online. Reizen met Intercity Direct en ICE kan alleen in combinatie met een toeslagbiljet (niet inbegrepen). Bij Thalys en City Night Line is de actie-dagkaart niet geldig.

Verder is omruilen niet mogelijk, en geldt op = op.