Sinterklaas aanbiedingen bij Treinwebshop.nl

Op zoek naar een treingerelateerd Sinterklaaskado? Bij Treinwebshop.nl van Treinreiziger.nl zijn er diverse Sinterklaasaanbiedingen voor de treinliefhebber: bijvoorbeeld de DVD-box De Geschiedenis van de Nederlandse Spoorwegen, de dubbel DVD Sporen naar het Front en nog veel meer!

DVD-box De geschiedenis van de Nederlandse Spoorwegen  
De driedelige versie van "De Geschiedenis van de Nederlandse Spoorwegen" is nu te koop voor slechts 7,95 euro. Op deze DVD´s vind je de documentaire De trein – terug van weggeweest, 150 jaar spoorwegen in Nederland uit 1989. Daarnaast bevat de box een DVD met compilatie van historische beelden, o.a. uit 1939 toen het spoor 100 jaar bestond en een laatste DVD met Bioscoopjournaals, Oude historische beelden vanaf 1919.

Railvisie deel 1 t/m 7
De DVD´s van Railvisie laten verschillende ontwikkelingen van het Nederlandse spoor en daarbuiten zien. Bijvoorbeeld over het verdwijnen van plan U op de Maaslijn, de introductie van de Buffel (DM ´90), Wadlopers in Noord-Nederland, de NS-serie 1500, de Kennemer-Strand Express van Lovers en de 1200-serie bij ACTS. Normaal zijn de delen los verkrijgbaar voor 9,95 euro per stuk. Bij ons zijn ze tijdelijk te koop voor 6,95 euro per stuk. Wil je ze alle zeven? Dan krijg je zelfs 50% korting en betaal je 34,80 euro (in plaats van bijna 70 euro). Aanbieding geldig t/m 23 december 2015.

Sporen naar het Front
Deze dubbel-dvd geeft aan de hand van prachtige archiefbeelden en interviews met ooggetuigen en deskundigen een kijk op de invloed die het spoor heeft gehad tijdens oorlogen in het verleden. Zo ziet u onder andere beelden van troepentransporten in de Eerste Wereldoorlog. De DVD kost normaal 18,95 maar als aanbieding bieden wij hem aan voor 9,95 euro. Aanbieding geldig t/m 23 december 2015.

Spoorwegen 2016 (niet voor 5 december leverbaar)
Het altijd indrukwekkende jaarboek Spoorwegen komt pas na Sinterklaas uit. Het is nog onduidelijk wanneer dat precies zal zijn, maar we verwachten het boek nog wel voor de kerst. In geen enkel ander boek worden de ontwikkelingen op spoorgebied zo compleet en uitgebreid omschreven. Belangrijke wijzigingen in de dienstregeling worden omschreven, net als veranderingen in de infrastructuur en uitbreidingen van het materieelpark. En dat niet alleen voor Nederland, maar voor vrijwel alle landen in Europa. Spoorwegen 2016 is alvast te reserveren.

Spoorboekje 2016 (niet voor 5 december leverbaar)
Ook dit jaar verschijnt het spoorboekje weer op papier. Menig treinliefhebber verzamelt het spoorboekje, om zo de veranderingen in de dienstregeling te kunnen volgen. Het spoorboekje is leverbaar vanaf half december en kost 9,95 euro.

(Alle tarieven zijn zonder portokosten. Bij een bestelwaarde vanaf 20 euro worden er geen portokosten in rekening gebracht.)

This post was last modified on 1 november 2016 14:02

Share

Recent Posts

Noord/Zuidlijn volgens studie groot succes, maar niet overal

De Noord/Zuidlijn in Amsterdam is een groot succes, melden Vervoerregio Amsterdam en de gemeente Amsterdam…

2 dagen terug

Spoorboekje 2022 weer op papier verkrijgbaar

Het papieren spoorboekje is terug van weggeweest. Vanaf vandaag is het online te koop via OVshop.nl,…

2 dagen terug

Belgische spoorwegen promoot reizen naar Portugal, maar hoe kom je er?

Reis budgetvriendelijk naar Porto of Lissabon. Die tip geeft de Belgische spoorwegen NMBS. Maar hoe…

5 dagen terug

Rhätische Bahn presenteert nieuwe trein (en dit keer niet in het rood)

De Rhätische Bahn, bekend om haar rode treinen, heeft voor de verandering een trein gepresenteerd…

5 dagen terug

Dubbeldekkers (DDZ) keren terug op het spoor

Vanaf 6 december gaat de Nederlandse Spoorwegen stapsgewijs weer dubbeldekkers inzetten van het type DDZ.…

7 dagen terug

Thalys start (beperkt) met directe trein naar Disneyland Parijs

Vanaf 18 maart 2022 gaat hogesnelheidstrein Thalys weer rechtstreeks naar Marne la Vallée rijden, het…

7 dagen terug