Treinkaartjes

Treinkaartje (dagretour): voor 19 euro met versnapering

Lekker voordelig reizen met de trein. Dat is ook in augustus weer mogelijk. Zo koop je bij de Spoordeelwinkel voor slechts 19 euro een dagretour, inclusief sap en zoete lekkernij. Reis je liever 1e klas? Dat kan voor slechts 24 euro! Deze actie is alleen te koop in augustus, de reis moet plaats vinden in augustus of september.

Info & Bestellen

Met het treinkaartje kun je doordeweeks een retourreis maken na 9:00 uur. In het weekend mag je ook voor 9:00 uur op pad. Bij deze actie krijg je een vouchercode voor een treinkaartje. Die moet je online verzilveren en vervolgens uitprinten. Het gaat namelijk om een e-ticket. De reis en verzilveringsperiode is gelijk: je kunt dus t/m 30 september reizen en tot die datum ook verzilveren. Bij deze actie gaat het om een dagretour.

Vergelijkbare acties

De sap en zoete lekkernij kun je halen bij Délifrance. Hiervoor krijg je bij de bestelling een voucher. Naast de Délifrance actie is er trouwens nog een vergelijkbare actie bij de Spoordeelwinkel, waarbij de voorwaarden voor de treinreis exact hetzelfde zijn. Bij die actie krijg je geen sap en zoete lekkernij, maar een voucher voor frozen yoghurt bij Yoghurt Barn. Ook die actie kost 19 euro. Wil je liever een vette hap? Dat kan ook. Voor 21 euro heb je een treinkaartje met puntzak patat met saus en snack bij Bram Ladage. Bram Ladage heeft winkels in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Gouda en Dordrecht. Vergeet niet de voucher uit te printen. (Dit is niet het treinkaartje, maar een aparte voucher). De 1e klas variant van deze aanbieding kost 27 euro.

Wat moet je verder nog weten?

Het dagretour is geldig tussen de gekozen stations. Je mag gebruik maken van alle treinen die in de reisplanner naar voren komen. De treinkaartjes zijn echter niet in Thalys geldig. Bij Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE dien je voor vertrek nog een toeslagkaartje te kopen van 2,40 euro per persoon per enkele reis. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de reguliere intercity, daar hoef je nooit een toeslag voor te betalen. Het treinkaartje is ook geldig bij Arriva, Breng, Syntus en Connexxion. Natuurlijk alleen als die vervoerders actief zijn op de door jou gekozen route. Dit ticket is niet geldig in de bus (tenzij het om bussen gaat die de trein vervangen).

 

 

This post was last modified on 1 september 2017 01:54

Share

Recent Posts

Nog nooit zoveel treinreizigers naar voetbalkampioenschap

Er is nog nooit zoveel treinverkeer naar een internationaal voetbaltoernooi geweest als tijdens het vrijdag…

10 uur terug

In beeld: Dit zijn de nieuwe ICE-treinen (in 30 foto’s)

Vanaf 15 juni 2024 is het een feit. De oude ICE-treinen zijn vervangen door nieuwe…

15 uur terug

NS verwelkomt nieuwe ICE-treinen op de route Amsterdam – Frankfurt

Zaterdag heeft NS-directeur Heike Luiten officieel de nieuwe ICE 3neo in Nederland verwelkomd. De treinen…

1 dag terug

GVB reageert op kritisch krantenartikel: veiligheid niet in het geding

Het Gemeentelijk Vervoersbedrijf van Amsterdam (GVB) is niet blij met een kritisch artikel van NRC.…

1 dag terug

NS wil van Nightjet naar Oostenrijk twee aparte treinen maken

NS heeft zich bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM) gemeld om de Nightjet van…

2 dagen terug

Sarah bedacht ideale boekingswebsite voor treintickets: ‘Onervaren reiziger weet niet waar hij aan toe is’

Spoorwegmaatschappijen kunnen veel meer vanuit het perspectief van de reiziger denken als het aankomt op…

3 dagen terug