fbpx
Foto: Shutterstock

Treinkaartje (dagretour): voor 19 euro met versnapering

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Lekker voordelig reizen met de trein. Dat is ook in augustus weer mogelijk. Zo koop je bij de Spoordeelwinkel voor slechts 19 euro een dagretour, inclusief sap en zoete lekkernij. Reis je liever 1e klas? Dat kan voor slechts 24 euro! Deze actie is alleen te koop in augustus, de reis moet plaats vinden in augustus of september.

Info & Bestellen

Met het treinkaartje kun je doordeweeks een retourreis maken na 9:00 uur. In het weekend mag je ook voor 9:00 uur op pad. Bij deze actie krijg je een vouchercode voor een treinkaartje. Die moet je online verzilveren en vervolgens uitprinten. Het gaat namelijk om een e-ticket. De reis en verzilveringsperiode is gelijk: je kunt dus t/m 30 september reizen en tot die datum ook verzilveren. Bij deze actie gaat het om een dagretour.

Vergelijkbare acties

De sap en zoete lekkernij kun je halen bij Délifrance. Hiervoor krijg je bij de bestelling een voucher. Naast de Délifrance actie is er trouwens nog een vergelijkbare actie bij de Spoordeelwinkel, waarbij de voorwaarden voor de treinreis exact hetzelfde zijn. Bij die actie krijg je geen sap en zoete lekkernij, maar een voucher voor frozen yoghurt bij Yoghurt Barn. Ook die actie kost 19 euro. Wil je liever een vette hap? Dat kan ook. Voor 21 euro heb je een treinkaartje met puntzak patat met saus en snack bij Bram Ladage. Bram Ladage heeft winkels in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Gouda en Dordrecht. Vergeet niet de voucher uit te printen. (Dit is niet het treinkaartje, maar een aparte voucher). De 1e klas variant van deze aanbieding kost 27 euro.

Wat moet je verder nog weten?

Het dagretour is geldig tussen de gekozen stations. Je mag gebruik maken van alle treinen die in de reisplanner naar voren komen. De treinkaartjes zijn echter niet in Thalys geldig. Bij Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE dien je voor vertrek nog een toeslagkaartje te kopen van 2,40 euro per persoon per enkele reis. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de reguliere intercity, daar hoef je nooit een toeslag voor te betalen. Het treinkaartje is ook geldig bij Arriva, Breng, Syntus en Connexxion. Natuurlijk alleen als die vervoerders actief zijn op de door jou gekozen route. Dit ticket is niet geldig in de bus (tenzij het om bussen gaat die de trein vervangen).

 

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
6 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Regina Dennert
6 jaren geleden

Vind ik niet voordelig want het is dus beknopt

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Regina Dennert

Voltarief kan een dagretour tot meer dan 50 euro kosten. Dus waarom zou dit niet voordelig zijn? Is een treinkaartje van 15 euro wel voordelig?

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Regina Dennert

Het is hartstikke goedkoop. Vooral op een langere afstand. Probeer anders de eigen auto.

Sam
6 jaren geleden

Als ik samen met een vriendin naar bijvoorbeeld Scheveningen. Ik vertrek vanuit Eindhoven, maar zij wil vanuit Boxtel gaan en dan eerst naar Eindhoven komen zodat we samen verder kunnen reizen, maar de 9292 app stuurt iemand die in Boxtel vertrek niet eerst naar Eindhoven toe… kan ze dan toch met deze dagretour eerst naar Eindhoven komen zodat we vanuit daar samen naar Scheveningen kunnen reizen?

Sam
6 jaren geleden

Ik wil samen met een vriendin naar Scheveningen reizen. Ik vertrek vanuit Eindhoven, maar zij woont in Boxtel en wil dus vanuit Boxtel eerst naar Eindhoven komen zodat we samen verder kunnen reizen, maar de 9292 app stuurt iemand die in Boxtel vertrek om naar Scheveningen te gaan niet eerst naar Eindhoven toe… kan ze dan toch met deze dagretour eerst naar Eindhoven komen zodat we vanuit daar samen naar Scheveningen kunnen reizen?
(Ik kan eventueel ook wel naar Boxtel reizen om vanuit daar samen te gaan reizen als dat wel mag)

Puc
6 jaren geleden

Als je vanaf het zuiden naar het strand wilt of waar dan ook buiten de provincie dan is dit heel goedkoop