fbpx

Treinkaartje: Hema Dagretour 18 euro (lente 2016)

VERLOPEN, CHECK ALTERNATIEVEN. De Hema heeft in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen weer een treinaanbieding. Het gaat om een dagretour naar een bestemming naar keuze voor 18 euro. Inclusief koffie en gebak. De aanbieding is te koop t/m 12 juni (OP = OP), en reizen en verzilveren kan t/m 21 augustus.

Check actuele treinkaartacties.

 

Zoals bij de meeste treinaanbiedingen is het treinkaartje doordeweeks geldig vanaf 9.00 uur. Reis je op zaterdag of zondag? Dan mag je heel de dag op pad. Bij aankoop krijg je een voucher, die je t/m 21 augustus kunt verzilveren. Dat is direct ook de laatste reisdag. Pas bij het verzilveren hoef je aan te geven waarheen je wilt gaan. Je dient dan ook je persoonsgegevens in te vullen. Het betreft een e-ticket, uitprinten is verplicht.

Soms heeft de HEMA ook goedkope dagkaarten. Met een dagkaart mag je kris kras door Nederland en hoef je vooraf niet aan te geven op welk traject je gaat reizen. Je kunt dus meerdere bestemmingen op een dag aandoen. Met een dagretour is dat anders. Je reist naar één bestemming naar keuze (en terug), maar alleen via de normale route die NS.nl adviseert. 

Je treinkaartje is geldig in vrijwel alle treinen op jouw route. Niet alleen bij NS, maar ook bij Arriva, Syntus, Connexxion, Veolia en Breng. Het HEMA treinkaartje is echter niet geldig in de Thalys. En indien je gebruik maakt van Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) of ICE, dien je naast het HEMA-treinkaartje ook een extra toeslag-treinkaartje te kopen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de toeslagvrije reguliere Intercity te gebruiken. Dan betaal je geen toeslag en ben je hooguit iets langer onderweg.

Met deze aanbieding mag je ook bij HEMA een kop koffie, thee of cappuccino drinken. En daarnaast een gebakje naar keuze eten. Daarvoor ontvang je bij het verzilveren van de couponcode een voucher. Deze voucher kan ingeleverd worden bij een HEMA-vestiging naar keuze. De voucher is alleen geldig in HEMA-vestigingen met een restaurant. 

Het HEMA-treinkaartje is niet te koop bij vestigingen op treinstations.

Deze actie is als eerste gemeld door Sharon Baaij. Alhoewel dit treinkaartje duurder is dan 17,99 euro, wordt Sharon beloond met een treinkaartje voor het weekend. Gefeliciteerd. Ook een treinkaartje verdienen? Lees hier de voorwaarden.