AH treinkaartjes: Dagkaart € 16,50

Deze actie is weer voorbij! Ben je op zoek naar een soortgelijke dagkaart? Dan kan je die kopen bij Actie van de Dag (geldig t/m 31 december 2019).

Albert Heijn verkoopt vanaf 26 augustus in een aantal provincies weer goedkope treinkaartjes! Het gaat om een Dal Dagkaart voor 16,50 euro. De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 29 september en vanaf 26 augustus alleen in de winkel verkrijgbaar.

Alleen in vier provincies

Albert Heijn meldt dat de actie er speciaal is voor trouwe Albert Heijn-klanten. De actie is voor iedereen beschikbaar met een bonuskaart, maar uitsluitend in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Wie geen Bonus-kaart heeft, kan deze gratis bij Albert Heijn krijgen.

Niet geldig tijdens de spitsuren

Een Dal Dagkaart is zoals gebruikelijk doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen en kan er heel de dag gereisd worden. Het betreft een e-ticket. Belangrijk is dat je de spits daadwerkelijk . Een reis afmaken tijdens de spits mag dus niet. (Alleen als u door treinvertraging in de spits terecht komt mag u de reis afmaken).

Geldig in alle reguliere Intercity’s en Sprinters

Het AH treinkaartje zal 16,50 euro kosten. Bij vorige acties werd er vaak stapelkorting aangeboden. Dat is deze keer waarschijnlijk niet het geval. Op ah.nl/ns wordt dit echter niet benoemd. De Dal Dagkaart is in Nederland geldig in alle Intercity’s, Sprinters, Sneltreinen en stoptreinen. U kunt de Dak Dagkaart niet gebruiken in Thalys en Eurostar. Indien u gebruik maakt van Intercity Direct (tussen Schiphol – Rotterdam v.v.) of ICE heeft u voor een binnenlandse reis een toeslagbiljet nodig.

Geldig bij alle vervoerders

Het AH treinkaartje is niet alleen geldig in de treinen van NS, maar ook in de treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Blauwnet, Qbuzz en Keolis. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen het voordeligst met een railrunner. Dit is te combineren met het AH treinkaartje.

De informatie op deze pagina is gebaseerd op de website van AH. Zie screenshot.

Over e-tickets
Bij een e-ticket krijgt u na aankoop een vouchercode, die u de volledige reisperiode online kunt verzilveren. Let op: na verzilveren kunt u niets meer wijzigen. Verzilver het treinkaartje pas als u zeker weet dat u gaat reizen. Dat kan ook op de reisdag zelf. Het e-ticket kunt u uitprinten of tonen op uw smartphone. Het e-ticket heeft een barcode waarmee u de poortjes op stations kunt openen.

This post was last modified on 4 september 2019 19:55

Share

Recent Posts

Limburg eist meer geld van nieuw kabinet voor internationale treinverbindingen

De provincie Limburg eist meer geld van het aanstaande kabinet om grensoverschrijdend treinverkeer te verbeteren.…

19 uur terug

Voor het eerst helemaal geen treinen naar Amsterdam Centraal vanwege werkzaamheden

Zaterdag 29 juni rijden er geen treinen van en naar Amsterdam Centraal. Het is voor…

1 dag terug

Bezoek de Olympische Spelen met de trein: dit zijn de beste opties

Over een maand, op 26 juli, barsten de Olympische Spelen los in Parijs. Het grootste…

2 dagen terug

Bizarre beelden: hoog water hindert (trein-)verkeer naar Zermatt

Zwitserland kampt met overstromingen door hevige regenval en smeltwater. Vanwege de weersomstandigheden is het treinverkeer…

4 dagen terug

Nightjet naar Wenen in de toekomst mogelijk via Deventer

NS en de Oostenrijkse spoorwegen onderzoeken of de Nightjet naar Wenen vanaf december 2025 kan…

4 dagen terug

Negen van de tien vrouwen voelen zich onveilig op stations

Vrouwen voelen zich onveilig in het ov en op stations en vermijden deze plekken, blijkt…

5 dagen terug