AH treinkaartjes: Dagkaart € 16,50

Deze actie is weer voorbij! Ben je op zoek naar een soortgelijke dagkaart? Dan kan je die kopen bij Actie van de Dag (geldig t/m 31 december 2019).

Albert Heijn verkoopt vanaf 26 augustus in een aantal provincies weer goedkope treinkaartjes! Het gaat om een Dal Dagkaart voor 16,50 euro. De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 29 september en vanaf 26 augustus alleen in de winkel verkrijgbaar.

Alleen in vier provincies

Albert Heijn meldt dat de actie er speciaal is voor trouwe Albert Heijn-klanten. De actie is voor iedereen beschikbaar met een bonuskaart, maar uitsluitend in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Wie geen Bonus-kaart heeft, kan deze gratis bij Albert Heijn krijgen.

Niet geldig tijdens de spitsuren

Een Dal Dagkaart is zoals gebruikelijk doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen en kan er heel de dag gereisd worden. Het betreft een e-ticket. Belangrijk is dat je de spits daadwerkelijk . Een reis afmaken tijdens de spits mag dus niet. (Alleen als u door treinvertraging in de spits terecht komt mag u de reis afmaken).

Geldig in alle reguliere Intercity’s en Sprinters

Het AH treinkaartje zal 16,50 euro kosten. Bij vorige acties werd er vaak stapelkorting aangeboden. Dat is deze keer waarschijnlijk niet het geval. Op ah.nl/ns wordt dit echter niet benoemd. De Dal Dagkaart is in Nederland geldig in alle Intercity’s, Sprinters, Sneltreinen en stoptreinen. U kunt de Dak Dagkaart niet gebruiken in Thalys en Eurostar. Indien u gebruik maakt van Intercity Direct (tussen Schiphol – Rotterdam v.v.) of ICE heeft u voor een binnenlandse reis een toeslagbiljet nodig.

Geldig bij alle vervoerders

Het AH treinkaartje is niet alleen geldig in de treinen van NS, maar ook in de treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Blauwnet, Qbuzz en Keolis. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen het voordeligst met een railrunner. Dit is te combineren met het AH treinkaartje.

De informatie op deze pagina is gebaseerd op de website van AH. Zie screenshot.

Over e-tickets
Bij een e-ticket krijgt u na aankoop een vouchercode, die u de volledige reisperiode online kunt verzilveren. Let op: na verzilveren kunt u niets meer wijzigen. Verzilver het treinkaartje pas als u zeker weet dat u gaat reizen. Dat kan ook op de reisdag zelf. Het e-ticket kunt u uitprinten of tonen op uw smartphone. Het e-ticket heeft een barcode waarmee u de poortjes op stations kunt openen.

This post was last modified on 4 september 2019 19:55

Bekijk reacties

   • Inderdaad provinciediscriminatie.
    Vind dit een hele slechte zaak van AH en NS. En al helemaal onder het mom van "alleen voor trouwe klanten". Alsof die niet ook in andere provincies zouden wonen!

    Zelfs medewerkers van de AH ergeren zich aan deze actie. Zijn er ook onaangenaam verrast door. Volgende keer hopelijk beter AH!

   • In Groningen ook niet. Balie medewerkers voelen zich ongemakkelijk, zij zijn de brengers van het slechte nieuws. En inderdaad, het is provincie discriminatie. Belachelijk!

  • Helaas niet bij onze Albert Hein. Dit is rond uit belachelijk. Ik woon schijnbaar niet in de goede provincie. (Overijssel)

  • AH . Ns waarom zo'n Actie dan had beter geen Actie kunnen houden,dit Hier meer trapje veel mensen tegen het zere been ,m en dit Kost U Klanten , maar wat maakt dat de AH uit Geld ge noeg, !!!
   wat ik hoop dat veel mensen uit het Oosten AH !!,,
   meer zeg ik ni dacht dat mijn bericht wel duidekijk was ,ik zeg ook altijd na !!,, Apeldoorn stopt nederland

   • Helemaal mee eens.
    Ik snap ook niet echt wat hier nu het nut van is
    om niet gewoon in heel Nederland deze actie te doen.
    Voor mij een reden om een stuk minder naar de AH te gaan!!!!!!!

  • Hier in Groningen zijn wij zeer trouwe klanten van AH en de NS. Waarom is dit geen landelijke actie?

 • Ik ga er toch wel van uit dat de aanbieding voor iedere bonuskaartbezitter geldt. Anders zou het een hele slechte reclame voor AH zijn.

  • Het is één keer voorgekomen dat een specifieke groep Bonus-kaart bezitters een treinaanbieding hebben gekregen, dat was echter geen Dagkaart actie maar een dagretour naar een aantal specifieke bestemmingen.

  • "Het AH treinkaartje zal 16,50 euro kosten. Bij vorige acties werd er vaak stapelkorting aangeboden. Dat is deze keer waarschijnlijk niet het geval. Op ah.nl/ns wordt dit echter niet benoemd. "

    • Feit is dat de info staat op de officiële website van AH. Feit is ook dat we de tip hebben gekregen van iemand die bij AH in Zaandam werkt en meldt dat er promotie artikelen zijn binnengekomen bij desbetreffend filiaal. Feit is ook dat er wordt gesproken over 'trouwe klanten', en dat er in het verleden wel eens acties zijn geweest voor specifieke personen. Ik heb contact gezocht met AH via de chat. Helaas kwam dat niet heel betrouwbaar over. Eerst wisten ze niets van de actie. Toen ik wees op http://www.ah.nl/ns vertelden ze dat de actie verkrijgbaar was vanaf de 26e, maar ik had de indruk dat ze gewoon oplepelde wat op betreffende pagina staat, zonder het nader gecheckt te hebben.

 • Hoi

  Zojuist contact met ah gehad, ze ontkennen dat deze actie bestaat, er was tot 18 August een actie voor geselecteerde bonuskaart houders via een e-mail

  • Opvallend, want de info komt van de officiële AH site: https://www.ah.nl/ns. Daar staat: "De Dagkaart Daluren kan gebruikt worden vanaf 26 augustus 2019 t/m 29 september 2019." Ook van een AH medewerker op Facebook die privé geïnformeerd heeft over de actie. Men zegt wel dat het een actie is voor trouwe ah-klanten.

   • De trouwe klanten was tot 18 August volgens de medewerker van de chat.

    Er zullen moeten afwachten denk ik

    • Ik vrees ook dat we blij gemaakt zijn met een dooie mus, maar inderdaad nog even afwachten tot maandag. Dan is er duidelijkheid.

    • Ik ga er vooralsnog vanuit dat de info op ah.nl/ns correct is. Bovendien kreeg ik de volgende tip via Facebook: "Ik werk bij AH In Zaandam, en zag zodoende de promotie artikelen voor de treinkaart actie voor volgende week binnenkomen". Tot nu toe zijn er geen dagkaarten verkocht, waarbij de verkoopperiode buiten de geldigheidsperiode viel. In de regel is de eerste dag van geldigheid ook (één van de eerste) verkoopdagen. Gezien op ah.nl/ns wordt gesproken vanaf 26 augustus ga ik er vanuit dat dit een nieuwe actie is.

  • "De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 29 september en vanaf volgende week alleen in de winkel verkrijgbaar."

 • Zojuist 3 kaarten gehaald bij AH. Gaat om codes die je kan verzilveren. Ik moest wel bonuskaart laten zien. Heb je die niet kan je die gratis krijgen. Succes! 👍

  • Beste Anoniem, wil je misschien ook vertellen bij welke Albert Heijn je de kaartjes gekocht hebt ? In Uden weten ze ook nergens van. Alvast dank.

   • Ik heb net de AH Klantenservice gebeld: er is wel een actie, maar inderdaad schijnt dat niet voor elke vestiging bekend te zijn. Daar komen meerdere meldingen over binnen. Mocht een vestiging de actie niet kennen, dat dienen ze contact op te nemen met de interne servicedesk, die hen daarbij kan helpen.

    • Dat antwoord blijkt helaas niet correct. Ik ben nu door AH gebeld door de verantwoordelijke voor ticketing, en de actie mag AH alleen aanbieden in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht.

   • Heb net ook contact gehad met AH, klopt inderdaad dat maar een paar provincies. Voel me wel gediscrimineerd. Goed actie Albert Heijn !

    • Ik heb dat nu ook gehoord, nadat ik twee keer eerder had gebeld met de klantenservice en men dat niet wist.

  • Ik heb net de AH Klantenservice gebeld: er is wel een actie, maar inderdaad schijnt dat niet voor elke vestiging bekend te zijn. Daar komen meerdere meldingen over binnen. Mocht een vestiging de actie niet kennen, dat dienen ze contact op te nemen met de interne servicedesk, die hen daarbij kan helpen.

   • Dat antwoord blijkt helaas niet correct. Ik ben nu door AH gebeld door de verantwoordelijke voor ticketing, en de actie mag AH alleen aanbieden in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht.

Share

Recent Posts

Trein naar Berlijn, vanaf € 10 met GoVolta: een betaalbare reiservaring

Vanaf 1 mei 2024 wordt reizen naar Berlijn een stuk toegankelijker en betaalbaarder dankzij de…

21 uur terug

Denkend aan Zwitserland of liever Reizend naar Zwitserland?

Terwijl het televisieprogramma "Denkend aan Zwitserland" van Omroep Max de harten van vele Nederlanders verovert,…

1 dag terug

Vakantie Zwitserland per trein? Tips en tricks

Zwitserland, bekend om zijn adembenemende landschappen, knusse bergdorpjes en efficiënte treinnetwerk, is de perfecte bestemming…

1 dag terug

Nieuw vervoersplan bij extreem winterweer moet ervoor zorgen dat deel van alle treinen kan blijven rijden

Een nieuw collectief vervoersplan van treinvervoerders moet ervoor zorgen dat zo'n 15 procent van alle…

2 dagen terug

Bijna helft van alle IC Direct-treinen op HSL vertraagd door werkzaamheden en problemen op spoor

De afgelopen maand was 47 procent van alle IC Direct-treinen op de HSL (Breda-Rotterdam-Amsterdam) vertraagd,…

3 dagen terug

Reserveren verplicht voor de ICE Amsterdam – Frankfurt / Basel

Wil je met de trein naar Duitsland? Als je gebruik maakt van de ICE Amsterdam-…

3 dagen terug