Home

Albert Heijn treinkaartjes: NS Dal Dagkaart € 19

Let op, deze actie is afgelopen.

Opnieuw verkoopt AH treinkaartjes! Het gaat net als de vorige keer om een NS Dal Dagkaart, alleen deze keer geleverd als e-ticket. Daardoor ontvang je direct na aankoop een vouchercode voor een treinkaartje. Je hebt vervolgens tot en met 30 december 2018 om op pad te gaan. Printen van het ticket is verplicht.

Info & Bestellen

Niet geldig tijdens de spitsuren

Met dit AH treinkaartje mag je doordeweeks niet reizen tussen 6:30 – 9:00 uur en tussen 16:30 – 18:00 uur. Let op: de werkelijke tijd is bij e-tickets altijd bepalend. Je mag de reis dus NIET afmaken als je de reis (even) voor de spits bent begonnen. Op zaterdag en zondag zijn er gelukkig geen beperkingen. Dan mag je heel de dag reizen. Deze keer is de NS Dagkaart bij Albert Heijn een paar euro duurder dan de vorige keer. Wil je airmiles inwisselen? Dan kun je in de nog eens drie euro besparen.

Vouchercode

Na aankoop van het AH treinkaartje krijg je binnen enkele minuten een vouchercode. Die kun je direct verzilveren, maar ook later. Het is goed om te weten dat je na verzilvering niets meer kunt aanpassen. Ons advies is om daarom één dag voor vertrek de kaartjes te verzilveren. Eventueel kan het ook op de dag van vertrek. Tijdens het verzilveren geef je op wie met het treinkaartje gaat reizen en op welke dag. Omdat het een dagkaart is, hoef je niet het traject te kiezen.

Printen verplicht!

De meeste goedkope treinkaartjes hoef je niet uit te printen en kun je laden in de NS Reisplanner app. Dat is met het AH treinkaartje echter niet mogelijk. Het AH treinkaartje moet uitgeprint worden.

Geldigheid

Zoals aangegeven heb je tot en met 30 december de tijd om de treinkaartjes te verzilveren en te reizen. De NS Dagkaart is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Qbuzz, RNET, Keolis (Blauwnet), Connexxion en Breng. De NS Dagkaart is alleen geldig in Nederland, en je kunt geen gebruik maken van de Thalys en de Eurostar. Wil je gebruik maken van de Intercity Direct en reis je tussen Schiphol en Rotterdam (of andersom), dan heb je een toeslag nodig. Deze kun je voor € 2,40 kopen bij de kaartautomaat of online. Ook bij gebruik van de ICE (Amsterdam – Arnhem v.v.) dien je een toeslag aan te schaffen. Wil je niets extra’s betalen? Geen probleem. Maak dan gebruik van de reguliere intercity’s.

This post was last modified on 27 november 2018 08:37

Bekijk reacties

 • Zojuist contact gehad met NS, nádat ik deze kaartjes kocht bij de AH in Apeldoorn, maar er blijkt géén BUSvervoer in begrepen te zijn, anders dan u hier schrijft.

  Heel vervelend, want op deze kosten had ik niet gerekend.

 • Beetje jammer wel dat iemand die, om welke reden ook, geen beschikking heeft over een printer bij voorbaat van deze aanbieding wordt uitgesloten..

  • Bij heel aanbiedingen is dat. Wie echt wil, kan het altijd regelen. Of via de bibliotheek, of een kennis of een andere wijze. Zoiets blijf je houden. Als ze fysiek in de winkels worden verkocht, zijn er ook mensen die te ver van de winkels wonen.

 • ik heb geen printer, dus ik val nu buiten de boot? sorry, maar dat vind ik echt niet kunnen!

  • Dan kun je terecht bij buren, vrienden, copyshops, de bibliotheek of bij een servicebalie op het station (daar kost het wel een eurootje)... Ik vind het echt niet kunnen dat als AH en NS samen een actie bedenken, waarbij mensen voor een spotprijs kunnen reizen, er alsnog figuren hun onnozele gezeik komen etaleren.

  • Bij heel aanbiedingen is dat. Niet allen bij NS, maar ook bij pretparken en dergelijke. Wie echt wil, kan het altijd regelen. Of via de bibliotheek, of een kennis of een andere wijze. Echt handig en prettig is dat niet, als je het niet zelf kan regelen. Maar: zoiets blijf je houden. Als ze fysiek in de winkels worden verkocht, zijn er ook mensen die te ver van de winkels wonen.

  • Als je wel een Smartphone hebt, dan kan je ook gewoon de NS APP op je toestel zetten en daar je kaartje laden dan ben je geen printer nodig, en anders een printertje kopen voor een paar tientjes of tweedehands op marktplaats bij een printer kan een pc of laptop etc ook wel handig zijn ;-)

 • Is dit het soort e-ticket dat je ook via Spoordeelwinkel krijgt? Er moet dan dus een specifieke datum gekozen worden (bij het afdrukken zeg maar)?

  • Klopt, maar je hoeft geen traject op te geven. Je kunt ook verzilveren op de reisdag zelf.

 • printen is zo achtiger negentiger jaren! geef me gewoon zo'n kaartje en klaar, ik wil niet nog tijd en geld voor uitprinten uit geven, NIET in de rij staan bij de bieb, buurthuis v.d. toekomst etc. kost allemaal extra tijd. gewoon kaartje en klaar. het verdienmodel zit dus blijkbaar nu het printen na de klant te delegeren. heel stom. doen wij niet... en een app doe ik ook niet.

  • Gezien alle fouten in uw berichtje kan ik mij voorstellen dat het bedienen van ingewikkelde apparatuur moeilijkheden geeft.
   U kunt gewoon een kaartje kopen en reizen. De essentie van deze aanbiedingen is dat er buiten de spits gereisd zal worden en dat er geen kassahandelingen aan besteed zullen worden. Goedkope uurtjes en bespaarde inspanningen, vandaar uw korting. Die u wel zou willen maar waar u niet de tegenprestatie voor wil doen.

  • Ja , de spitstijden zijn niet juist. Dus niet in de trein zitten tussen 6:30 - 9:00 en 16:00 - 18:30 uur

 • Is wel jammer dat je deze niet als e-ticket op je smartphone kan laden.

  De poortjes op de stations willen nog wel eens slecht reageren op geprinte tickets als ze niet meer puntgaaf zijn.

  • Dit is wel mogelijk, ik doe dat immers ook en gebruik er een App bij van de NS en dat werkt prima, nadeel is wel dat je moet zorggen dat je de hele reis genoeg accu hebt, ik zet mijn toestel uit wanneer ik hem niet nodig ben zo bespaar ik accu tot de controlle komt als die komt want er komt ook vaak helemaal niemand controleren

  • Klopt, deze actie is inmiddels afgelopen (staat ook aan het begin van het artikel in rode letters).

   • Het is inderdaad afgelopen, de mededeling dat de actie is afgelopen heb ik vandaag ingesteld n.a.v. bovenstaande reactie :-)

  • Dank, de actie is inderdaad inmiddels afgelopen. Dat heb ik nu verwerkt. Een soortgelijke actie is nog wel te koop bij ActievandeDag.nl.

 • Mag je met dit kaartje tijdens de kerstdagen de gehele dag reizen of ook alleen tijdens de daluren?

  • Op nationale feestdagen en in het weekend zijn er geen piekuren. Kaartjes die alleen in de daluren geldig zijn, zijn normaliter op de genoemde dagen de hele dag geldig, dus ik ga ervan uit dat dit kaartje op de Kerstdagen de hele dag geldig is.

   Echter, de actie is afgelopen, dus ik kan de voorwaarden niet meer opzoeken, maar ik kan me niet voorstellen dat AH hier ineens met hun voorwaarden van afwijkt.

Share

Recent Posts

Heijnen: NS moet spitsheffing opnieuw overwegen

De NS moet de omstreden spitsheffing opnieuw overwegen en bovendien met alternatieven komen, zegt demissionair…

1 dag terug

NS zwicht voor Kamer en zwakt spitstoeslag af naar maximaal 2,50 euro

Het voornemen van de NS om een spitstoeslag te gaan heffen, kan rekenen op stevige…

3 dagen terug

Reizigers positief over ervaringen met NS-personeel, minder tevredenheid over hygiëne in treinen

Reizigers geven hun ervaringen met het personeel van de NS gemiddeld een 8,4, blijkt uit…

4 dagen terug

Arriva hoopt einde NS-monopolie in te luiden en wil 24 stoptreinen en twee intercity’s overnemen

Arriva wil vanaf 2026 op tal van spoortrajecten in het land gaan rijden waar nu…

5 dagen terug

Kamer zet alles op alles om prijsstijgingen ov te voorkomen

De Tweede Kamer wil voorkomen dat de prijzen van trein- en buskaartjes volgend jaar fors…

6 dagen terug

Doortrekken Noord/Zuidlijn naar Schiphol op losse schroeven door financiële tekorten bij ministerie

Het is onzeker of het verlengen van de Noord/Zuidlijn naar Schiphol en Hoofddorp door kan…

1 week terug