Foto: Stefan Verkerk

Goedkope treinkaartjes 2018 & 2019

Op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Ook in december 2018 en januari 2019 zijn er natuurlijk weer treinacties. Bijvoorbeeld via Actie van de Dag, VakantieVeilingen en de Spoordeelwinkel. Ook zijn er regelmatig dagkaart acties via Kruidvat, Albert Heijn en Hema. Alle acties zijn verwerkt in onze prijsvergelijker

Dagretour € 19

€ 19,-

VakantieVeilingen

e-ticket
online te koop
reizen t/m 31 mrt
Voor slechts 19 euro heb je een 2e klas treinkaartje of reis 1e klas voor 5 euro extra. Met dit kaartje mag je dezelfde dag heen en terug reizen tussen twee stations naar keuze. Doordeweeks geldig na 9:00 uur (ook tijdens avondspits), inclusief koffie of thee en Italiaanse lekkernij bij Doppio op de dag dat je reist.

2x Enkele reis € 24

€24,-

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 mrt
€ 12 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij VakantieVeilingen twee enkele reizen voor €24. Dat is omgerekend €12 per treinkaartje. Je kunt beide kaartjes ook op verschillende trajecten of voor verschillende personen gebruiken.

Treinkaartje België: Antwerpen max € 26

€ 20,-

treinkaartje Belgie

e-ticket
7 dagen voor vertrek
vanaf € 20
Koop minimaal 7 dagen voor vertrek een treinkaartje naar België en bespaar fors! Zo betaal je doordeweeks (maandag t/m donderdag) nooit meer dan 20 euro voor een enkeltje Antwerpen. In het weekend (vrijdag t/m zondag) betaal je maximaal 26 euro. Soms zelfs minder. Je reist per intercity. Deze actie kan niet uitverkocht raken! Alleen online te koop

Provinciehoofsteden in het Weekend

€ 18

AH Dal Dagkaart 2018

e-ticket
t/m 28 feb
dagretour
Wil je op een zaterdag of zondag naar een provinciehoofdstad of Rotterdam? Dan kun je bij Actie van de Dag een dagretour kopen voor € 18. Geldig naar: Arnhem C, Assen, Den Haag C, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Rotterdam C, Utrecht C en Zwolle. Hier te koop.

Trein + Winter Efteling met korting

€ 41

AH Dal Dagkaart 2018

e-ticket
t/m 31 januari
combi ticket
Lekker een dagje Winter Efteling? Normaal kost het ticket voor de Efteling al bijna € 41, nu krijg je er een treinkaartje bij. Ook de bus van het station naar de Efteling (en terug) is inbegrepen. Zo wordt treinreizen wel erg leuk! Hier te koop.

NS Wintertoer € 29

€ 29

AH Dal Dagkaart 2018

e-ticket
t/m 31 januari
samen reizen
De NS Wintertoer is een dagretour voor 2 personen, samen reizen is verplicht. Voor slechts € 29 kun je samen op pad. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je samen € 39. Een mooie actie dus! Dat komt in de 2e klas neer op € 14,50 per persoon.

See Holland By Train for information in English. 

Gratis abonnement voor ex-studenten

Speciaal voor ex-studenten heeft NS een leuke actie: ontvang gratis een jaar lang 40% korting in de daluren. Je kunt van de actie gebruik maken als je het studentenreisproduct minimaal 48 uur hebt beëindigd. Daarna heb je 3 maanden de tijd om het Dal Voordeel abonnement gratis aan te vragen. Check de instructies op deze pagina op ns.nl. Daar staat ook uitgelegd welke kortingscode je nodig hebt,


Goedkoop naar Parijs

Al vanaf 35 euro reis je met de trein naar Parijs. Via onderstaande tool vind je snel op welke dagen je het goedkope tarief kunt vinden. Tarief is op basis van een enkele reis.

Ontvang onze gratis nieuwsbrief met goedkope treinkaartjes

Dit moet je weten over de treinacties:

 • In de regel doordeweeks niet geldig voor 9:00 uur, tenzij anders vermeld. In het weekend zijn er in de regel geen tijdsrestricties. (Bij ETOS-treinkaartjes gold in het verleden vaak: geldig na 11:00 uur, ook in het weekend.)
 • Treinacties zijn NOOIT geldig op Koningsdag. Op Koningsdag kun je reizen met het Oranjeretour.
 • De meeste acties zijn e-tickets. Deze dien je uit te printen of te tonen op je smartphone in de NS Reisplanner app. Enkele e-tickets kunnen niet getoond worden in de NS Reisplanner app.
 • Bij aankoop hoef je nog niet de reisdatum te bepalen. Dat kan tot en met de laatste reisdatum.
 • Ruilen is niet mogelijk en op = op.
 • Treinkaartjes zijn nooit geldig bij Thalys en Eurostar. En bij Intercity Direct dien je tussen Schiphol en Rotterdam een toeslag te betalen.
 • Treinkaartjes zijn ook geldig bij Arriva, Blauwnet, Connexxion en Breng. Alleen in de trein. En bij enkele reizen en dagretours alleen als de vervoerder op het gekozen traject (deels) actief is.
 • Een goedkoop treinkaartje is in de regel niet geldig in bus, tram en metro (tenzij anders vermeld).
 • Reis je met kinderen? Dan kun je voor het kind (4 t/m 11 jaar) ALTIJD een Railrunner kopen, zelfs als het kind alleen reist. Een railrunner kost € 2,50. Als kinderen een persoonlijke OV-chipkaart hebben, kun je Kids Vrij aanvragen en is reizen per trein zelfs gratis. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis.

Veel gestelde vragen:

Weten jullie wanneer er nieuwe aanbiedingen komen?

Nee. Alles wat wij weten, publiceren we in de regel online. We weten wel dat de NS Spoordeelwinkel altijd op de 1e van de maand met nieuwe acties komt. Sommige acties lijken jaarlijks terug te keren. Bijvoorbeeld het NS Seizoensretour. Maar het moment dat de verkoop start verschilt ieder jaar. In 2015 startte de actie al op 1 februari, en in 2017 pas in april. Dat jaar werd het seizoensretour echter ook nog een keer in het najaar aangeboden. De tijd dat we kunnen voorspellen wanneer er weer Kruidvat treinkaartjes, Blokker Dagkaarten of AH treinacties zijn, is voorbij. De verkoopperiodes – en ook voorwaarden – zijn veel minder voorspelbaar dan in het verleden.

Ik wil een goedkoop treinkaartje voor 9:00 uur. Kan dat?

Op de meeste momenten is dat onmogelijk. Tijdens de spitsuren reizen veel mensen met de trein, daarom kun je dan minder makkelijk een goedkoop kaartje vinden. Dat geldt helemaal voor de ochtendspits. Soms hebben Blokker en Albert Heijn Dal Dagkaarten waarmee je voor 6:30 uur een treinreis mag beginnen. Bij wegwerpkaartjes geldt: inchecktijd is bepalend. Dus wie om 6:25 uur incheckt met een wegwerpkaartje (mag bij NS) zijn reis afmaken, maar niet van vervoerder wisselen. Bij e-tickets is dat anders: bij een e-ticket is de werkelijke tijd bepalend, en mag je nooit reizen tijdens de ochtendspits. Tenzij je een voltarief e-ticket koopt, maar dan is er natuurlijk geen sprake meer van een goedkoop treinkaartje ;-).169 gedachten over “Goedkope treinkaartjes 2018 & 2019”

 1. Loek Voorn schreef:

  Best wel wrang om tegelijkertijd op de home-pagina van Treinreiziger een reclame te lezen over een automerk…..

  1. dries molenaar schreef:

   Want daar gelden de goedkope kaartjes niet?

  2. Gerrad schreef:

   Dat noemen ze Cookies, waarschijnlijk heb je zelf op auto’s lopen zoeken |-)

  3. Antonio schreef:

   Hoezo wrang? Jezus man wat een gezeik.

  4. jan schreef:

   misschien zien wij binnenkort reclame voor treinkaartjes op de website van Merc. Benz.
   ik reis nooit met de trein en wil dat nu eens gaan doen maar… mijn god wat is dat gecompliceerd!!!

   1. toon schreef:

    Ja, gewoon idioot de verschillen in prijzen.
    En maar zoeken!
    Het is net de belasting, makkelijker kunnen wij het u niet maken.

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Met https://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker proberen wij het zo makkelijk mogelijk te maken.

 2. C Kruithof schreef:

  ik wil met 6 personen van Rotterdam naar Amsterdam op woensdag 17 januari en weer terug ,wat gaat me dat kosten.

  1. Gol schreef:

   Zo te zien veel geld C.
   Maar, toch nog in Adam geraakt met de goeie ouwe trouwe NS?

 3. C Kruithof schreef:

  k wil met 6 personen van Rotterdam naar Amsterdam op woensdag 17 januari en weer terug ,wat gaat me dat kosten.

  1. Paul936 schreef:

   Ja, het is natuurlijk al achter de rug, maar voor het beantwoorden van zo’n vraag heb je veel extra informatie nodig. Hoe oud zijn de personen bijvoorbeeld, want voor kinderen is het goedkoper, en is het eerste of tweede klas? En is er sprake van het in bezit hebben van een kortingskaart of nietetc.? Mijn ervaring is dat het gewoon het makkelijkste is als je even kijkt op ns.nl en het daar dan invult. En misschien is het wel nóg makkelijker als je het invult op de kaartjesautomaat op het station. Dat doe ik meestal een dag of enkele dagen voordat ik met de trein wil gaan. Dan weet ik alvast de prijs.

  2. Erwin Wessels schreef:

   De prijsvergelijker van Treinreiziger.nl werkt ook goed: https://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker/

 4. Diny schreef:

  Koop een groepsretour in de spoordeelwinkel. 60 euro voor 6 personen

  1. Annemiek schreef:

   Nee, dat kan niet. Het Groepsretour is niet meer te bestellen voor reisdata na 14 januari. Daarvoor in de plaats komt het Groepsticket. Daarmee kost het 66 euro (2*33) voor dezelfde reis, met extra belemmerende voorwaarden voor de spits.

   1. dries molenaar schreef:

    Maar nog steeds hartstikke goedkoop.

 5. Wim schreef:

  De actie van Dagretour met broodje voor € 20 lijkt te zijn gewijzigd in een Dagretour met broodje: € 19 (2e klas). Verder is de kaart slechts tot 7 januari geldig.

 6. Natasja schreef:

  Goedemiddag, als ik met 2 volw en 2 kinderen (5/6) reis kan dat samen op het nieuwe groepsticket 4 pers? Of moeten de kinderen apart railrunner?

  1. A.S. schreef:

   Natasja, kinderen ook gratis reizen. Even opzoeken hoe dat moet. Kost 1 cent per jaar.

 7. Annemarie schreef:

  zijn er ook actie-kaartjes die je voor 9.00u. kunt gebruiken op een doordeweekse dag?

  1. Debby schreef:

   Nee, dat is er niet.

  2. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Soms zijn de kaartjes waarmee je voor 6:30 uur kan reizen / reis kan beginnen. Maar op dit moment niet.

 8. Willem schreef:

  Volgens de desbetreffende voorwaarden op de site van “Spoordeelwinkel” is de NS Wintertoer te gebruiken EN te koop(!) tot en met 26 januari 2018. Dat is anders dan deze opsomming van Treinreiziger vermeldt.

 9. Wekking schreef:

  Wij zijn met 11 personen verplicht om metf de trein te reizen om 445 uur omdat we om 935 uur vliegen. Welk kaartje is het meest handigst. Het is op donderdag 25 januari

  1. Sjaak schreef:

   Een treinkaartje. Als de afstand kort is dan kan het zijn dat je met een normaal kaartje goedkoper uit bent.

 10. Marcella schreef:

  Hallo, kun je met een enkele reis van bv Vakantieveilingen ook een ‘via’ traject kiezen; bijv. van Schiphol via Eindhoven naar Enschede?

  1. Annemiek schreef:

   Nee, dat kan niet.

 11. A van Dun schreef:

  Hallo,
  Wij willen met 3 personen op vrijdag 19 jan as van eindhoven naar maastricht en zaterdag 21 jan as weer terug vab maastricht naar eindhoven.
  Zijn daar leuke aanbiedingen voor?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je zou gebruik kunnen maken van de twee enkele reizen voor € 23. Die aanbieding heeft u dan drie keer nodig.

 12. Anoniem schreef:

  waarom kan ik nu de treinticket niet bestellen voor morgen???

 13. Anoniem schreef:

  de groepstreinticket wel te verstaan

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Omdat groepsretour nu nog wordt aangeboden, denk ik. Die vraag kun je beste aan NS stellen.

 14. Anoniem schreef:

  Retour 1e klas gekocht voor € 19 op Zondag 7 Januari op reis geweest kon in de hele trein geen 1e klas vinden

  1. Annemiek schreef:

   Er bestaan geen treinen van NS zonder eerste klasse. Dus dan had je beter moeten zoeken.

  2. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Welk traject heb je gereisd? Inderdaad hebben alle NS treinen 1e klas. Het verschil in Sprinters is vaak wel kleiner. Sommige regionale treinen van Arriva hebben geen 1e klas.

   1. Anke schreef:

    Ik heb nog altijd een 1e klas gedeelte in de treinen van Arriva gezien. In ieder geval in de treinen naar Emmen. Voor- of achteraan (afhankelijk van de rijrichting). Denk wel om het op- afstapje🙄

  3. dries molenaar schreef:

   Zo komen de praatjes in de wereld. En alles Anoniem natuurlijk.

   1. Vlaming schreef:

    De anonieme accounts worden door deze site geblokkeerd. Vrije meningsuiting hebben jullie Hollanders weinig mee, denk aan de censuurwet van Ollongren (zal toch wel verwijdert worden vanwege de politieke voorkeur van de redacteur) of de moord op Theo van Gogh.

    1. Vlaming schreef:

     Blokkeren op IP adres heeft weinig zin op internet dankzij Proxyservers 🙊

    2. Verzoener schreef:

     Waarom bied u niet uw excuses aan voor het trollen. Qua reacties is het niet netjes om geen gedragscode te publiceren, dat valt de redactie aan te rekenen.

  4. A. Damhuis schreef:

   Ik had de hele coupe voor mij zelf. Dus…..

 15. Reiziger schreef:

  Waar kan ik op dit moment een NS voordeelkaartje liefst retour 1 persoon kopen of anders 2x een enkel. Ik kan zelf op dit moment geen actie vinden. Besteden op woensdag 10 januari 2018

 16. Igor schreef:

  Magere acties deze maand. Ook zou het mooi zijn als een aanbieder eindelijk kwam met de 1ste Klas Dagkaart ipv. van het 1ste Klas Retourtje.

 17. Poppe Eillert schreef:

  Met de enkele reiskaartjes van Vakantieveilingen kan ik ook op daluren reizen? Ik wil a.s. maandag naar Schiphol om ca. 5 uur vertrekken met 2 personen vanaf Hengelo en vrijdag weer terug.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, niet om 5 uur ‘s ochtends, wel om 5 uur ‘s avonds.

   1. Poppe Eillert schreef:

    Betekent dus voor de terugreis wel en de heenreis niet. Bedankt voor dit antwoord.

 18. Hans schreef:

  NS wintertoer zou geldig en te koop zijn t/m 26 januari, pagina is echter bij Spoordeelwinkel niet te vinden.

   1. Hans schreef:

    Inderdaad, zie dat de betreffende pagina nog altijd niet te vinden is.

 19. Charon schreef:

  Jammer, de goedkope treinkaartjes van VakantieVeilingen zijn ook al niet meer voordelig. Binnen 4 maanden tijd bijna 5€ duurder geworden.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   3.50 euro duurder per 2 stuks. Het wel 1 van de langst lopende acties. Per stuk dus 1.75 euro duurder.

 20. adrienne schreef:

  zijn jullie concurrent van de ns

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee hoor. We maken een overzicht van alle acties. Ook van de NS acties. Linksom of rechtsom is het in samenwerking met NS.

 21. Patricia Paulussen schreef:

  Ik wil vrijdag 19/1 van Maastricht naar Tilburg en terug, welk kaartje is het goedkoopste?

 22. Daan schreef:

  Zo fijn dat de enkele reizen van oa vakantieveilingen steeds duurder worden, wat was t fijn toen t nog 2x€10 was.. Dagkaarten zijn trouwens ook steeds duurder 🙁

  1. Dirk Notelaers schreef:

   Inderdaad, worden stilaan steeds duurder…
   Prijselasticiteit noemen ze dat….

 23. Dirk Notelaers schreef:

  De niet-betaalmogelijkheid vanuit België is erg zuur…
  Geen Creditcard of Paypal, toch erg universele betaalmiddelen, zacht uitgedrukt dan nog…
  Alleen op actievandedag gaat het wel meen ik…
  Ik woon dicht bij de grens maar zal dus moeten via winkel.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Helaas, wij kunnen er ook niets anders van maken. Een keuze van NS.

 24. Guido schreef:

  wanneer wordt er eens gedacht aan de reizigers uit België die ook geregeld de trein nemen in Nederland? Wij hebben hier geen iDeal. Betalen via PayPal zou perfect uitkomen voor ons. Nu is het telkens maar wachten op een aanbieding via de winkels van de Hema, Blokker of Kruidvat.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bij NS Spoordeelwinkel verwacht ik niet dat dit op korte termijn gaat komen. Het kan wel op Actievandedag (creditcard).

 25. Sanne schreef:

  Ik wil die dagretour bestellen van 22,- , maar ik kan de pagina “Best verkochte uitjes” niet vinden (waar die op zou moeten staan)
  Kan iemand me misschien vertellen waar ik dit ticket kan bestellen

 26. aurelia Lapré schreef:

  Hallo, ik moet 3 februari met 2 personen van Maastricht naar Den Haag en wil 4 februari weer terug van Den Haag naar Maastricht. Kan ik dan 2 x de actie van vakantieveiling kopen dus 2 x 24,00 ( dus 4 kaartjes)

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, dat kan!

 27. Anoniem schreef:

  tjonge wat zijn de kaartjes van actie van de dag/vakantieveiling duur geworden zeg. Kocht ze regelmatig maar zijn nu al €24! Erg jammer!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het was 10.25 euro per enkele reis, nu 12 euro. Stuk duurder, maar nog steeds op veel trajecten voordelig, toch?

 28. Karel schreef:

  Kun je met een enkele reis kaartje van bv Emmen naar Dronten onderweg ook een paar uur verblijven in een Zwolle?

 29. Guido schreef:

  AH treinkaartje is inderdaad te koop voor Bonus klanten maar helaas te gebruiken tot en met 25 februari 2018

  1. Peter schreef:

   Wel een waardeloze actie zeg!
   Je moet verplicht kiezen tussen Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht als bestemming. En met 18 euro nog best duur voor een actiekaartje! Hier de precieze info: https://lekkerweglekkerthuis.ah.nl/e-tickets/2/actie-trein-dagretour/10268/

 30. Tessa schreef:

  AH Treinactie Dagretour:
  Met dit dagretour met korting reis je in de 2e klas naar een van de zeven steden naar keuze. Je kan reizen naar Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht.

  Geldig in de 2e klas van maandag t/m vrijdag vanaf 9:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.

  Zowel online als in de winkel te koop van 22 tot en met 28 januari en het ticket is te gebruiken tot en met 25 februari 2018.

 31. Trudy schreef:

  Kun je met de actie van AH ook gewoon ergens op de rit uitstappen en vandaar weer terug. Ik hoef niet naar bv Zwolle maar Amersfoort

 32. Luuk schreef:

  Ik hoop dat Blokker weer komt met kaartjed. Wij zijn er mee naar Schiphol gegaan. Je mocht niet in de spits maar wel als je voor aanvang spits instapte. Aangezien wij weer naar Schiphol moeten 27 maart

  1. Guido schreef:

   wat een waardeloze actie van AH. Ik hoop ook inderdaad dat ze snel weer via Blokker, Hema of Kruidvat verkocht worden. Ik moet op 14/04 vanuit M’tricht naar Utrecht (en terug) en ben Belg dus aan iDeal heb ik niks 🙂

 33. D.Meijer schreef:

  Ik reis altijd alleen.
  Het aanbieden van goedkope tickets, ALLEEN geldig voor 2 personen is een vorm van DISCRIMINATIE en moet verboden worden.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het is in elk geval niet verboden en de meeste acties zijn voor 1 persoon.

 34. Ilse schreef:

  Ik moet op een bepaalde tijd ergens zijn
  Maar kan pas 9.20 met de trein
  Kan ok niet de trein van 8.50 nemen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus dat ik niet eerder heb gereageerd, dat kan niet, helaas.

 35. Mike schreef:

  Moet ik twee kaartjes kopen als ik op zaterdag heen reis en zondag terug?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus dat ik niet eerder heb gereageerd, maar inderdaad.

 36. Brigitte schreef:

  Wat is de goedkoopst manier te reizen van Venlo naar Brussels in april 2018?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Mijn advies: even wachten tot half maart en dan tickets zoeken op nsinternational.nl

 37. P.Verhoeven schreef:

  Daldagkaart mag ik voor 16,00 instappen of moet ik er voor 16:00 eruit zijn.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bij e-tickets, zoals nu, moet u helaas al om 16u uit de trein zijn. Bij wegwerpkaartjes en ov-chipkaart is inchecken voor 16u voldoende.

 38. Ineke schreef:

  voortijdig de actie van de site gehaald, flauw hoor! Dan ga ik liever met de auto, makkelijker en maar weinig duurder dan een duur treinkaartje.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Wat bedoelt u precies? Welke actie is van de site gehaald? Tsja, we halen acties van de site als ze niet meer beschikbaar zijn. Lijkt mij prettig toch? Dat ze niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij uiteraard weinig aan veranderen. In elk geval ook nu een prettige reis.

 39. Arjan Krabbenbos schreef:

  ik heb liever de wegwerpkaartjes dan de e tickets, dat zijn makkelijker te kopen en voor de reizen ook handiger in gebruik. wanneer komen deze acties weer=

 40. Anoniem schreef:

  als ik 10 februari den haag naar eindhoven ga is het dan binnen een week kruidvat blokker enz actie als het niet op tijd is moet ik dan dalvoordeel geruiken

 41. F.F.W. Beijerling schreef:

  2de klasse Dal Vrij abonnement (jaarcontract) voor 65-plussers slechts €42, voor 65-minners €99 per maand. Reizen tijdens niet-daluren kan met Dal Vrij ook, mits ingecheckt voor aanvang van die uren. Da’s bijna gratis, naar mijn oordeel.

 42. Mattheus schreef:

  Beste Treinreiziger.nl ik zou het fijn vinden als de goedkope (dag)kaarten van maandag tot vrijdag vanaf 9.00 gewoon de hele dag reizen tot de volgende dag 3.00 zonder dat je tussen 16.00 18.30 uur in en uit moet checken. Dan heb je geen gezeur dat je vóór 16.00 moet uit checken en dan weer moet wachten tot 18.30 om dan wéér in te checken. En als het vakantie op doordeweekse dagen vallen, dan zou je de regels van de weekend daarop toe kunnen passen. Maar goed het is maar een idee! 😉

  1. goedgemutst schreef:

   Ik snap je probleem mattheus. Ik vind het nog ernstiger als je 5 voor 4 aankomt en je kijkt nog even rond kan je niet meer het perron af. Je moet dan haast over het spoor byzonder ongewenst.

 43. Wouter schreef:

  Bij toeval ontdekte ik de volgende link: https://www.ns.nl/producten/s/superdaldagkaart

  Het betreft een superdaldagkaart van €16,-, waarbij je na 11:00 uur onbeperkt kan reizen met de trein. Het ticket lijkt verkrijgbaar t/m 4 maart en bruikbaar t/m 31 maart. Het gaat om een e-ticket. Mocht je in het weekend als duo willen reizen, dan kan het volgende gebruiken:

  https://www.ns.nl/producten/s/weekenddagretour
  Dit betreft een weekenddagkaart voor 2 personen voor €32,-.

 44. Henk brood schreef:

  Ligt het aan mij of zijn er maar weinig acties zoals Kruidvat, Blokker, AH of Primera. Neemt de NS zelf de regie in handen?

  1. Abe schreef:

   Ik denk inderdaad dat de NS bepaalt wanneer die kaarten verkocht worden. Het zal ze nu financieel niet goed uitkomen dat er goedkope dagkaarten zijn.

 45. Petra holhuijsen schreef:

  Ik wil weten voor maart trein kaarten zijn 7maart naar amsterdam

 46. Hans schreef:

  Er is een aktie voor 2x enkele reis voor 2x €12,-
  Kaartjes zijn geldig tot 30 pril.

  Is de verwachting dat een soortgelijke aktie weer komt maar dan voor ná 1 mei ?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik verwacht het wel, maar ik heb geen garanties. Tot nu toe is die actie echter al een jaar lang verlengd. Wel is de prijs iets omhoog gegaan.

 47. Alex schreef:

  Kun je een e-ticket voor iemand anders bestellen of komt hij op naam te staan van degene die het account heeft aangemaakt?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Als je een voucher koopt, is deze nog niet persoongsgebonden. Pas als de voucher wordt ingewisseld zijn de persoongsgegevens bepalend.

 48. Truus schreef:

  Wanneer komen er weer treinkaartjes van Blokker A&H Hema of Kruidvat.
  Die waren er altijd standaard

  1. Guido schreef:

   Moet 14/04 naar Utrecht en kan helaas ook enkel via “winkel” ticket/voucher er geraken…Als Belg hebben we geen iDeal 🙂

   1. Puck schreef:

    Actie van de Dag en Vakantie Veilingen accepteren ook Paypal.

 49. Sundus schreef:

  Gratis rijzen

 50. goedgemutst schreef:

  Is erg goede site dit hildebrand. Jammer dat er al een maand geen goede tickets zijn. Daar kan treinreinreiziger.nl ook niks aan doen. Vind het jammer dat de overheid veel te weinig doet om het reizen per trein te stimuleren. Is de netste vorm van vervoer. Zelf heb ik een goed alternatief kan met de fiets heel nederland door sinds ik lid ben van een campingclub. Al die speciale kaartjes is niets voor muj. Ik ga niet een half uur bezig zijn met het kopen van een kaartje. Ik doe daar géén concessies aan.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nog bedankt voor het compliment.

 51. B. Ricklefs schreef:

  Ik heb een treinkaartje nodig op 1 maart 2018 vqn Schiphol naar Vlissingen, een enkeltje. Zijn er goedkope tickets voor die dag?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Gebruik even de prijdvergelijker

 52. Anoniem schreef:

  Ik heb een vraagje over de acties zoals die van delifrance en burgerking. Kan de voucher daarvoor ook op een andere dag gebruikt worden dan wanneer je met je treinkaartje reist of is deze direct verlopen als je hem die dag niet hebt kunnen gebruiken?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het is niet toegestaan. Het is echter een aparte voucher. Men kan vragen om het treinkaartje te tonen, bij mij is dat echter niet tot nu toe nooit gebeurd.

 53. Josefien schreef:

  Ik zie in het Algemeen dagblad een dagkaart + koffie/thee en gebak voor 20 euro, hiermee kun je overal naar toe. Ik mis deze op jullie site.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Klopt inderdaad, ik kreeg die actie vandaag binnen en moet ik nog verwerken. Het gaat overigens om een dagretour (geen dagkaart).

   1. Puck schreef:

    Ik denk dat die actie al verlopen is. Twee comments hier geven twee verschillende links, eentje van De Stentor en eentje van BN/De Stem. Beide links leiden naar een 404-pagina.

 54. Anoniem schreef:

  Ik zie in het Algemeen dagblad een dagkaart + koffie/thee en gebak voor 20 euro, hiermee kun je overal naar toe. Ik mis deze op jullie site.
  Je kunt deze krijgen op bd.nl/treinactie

 55. Anoniem schreef:

  Niet te vergeten: zondag 18 maart kun je gratis reizen met het Boekenweekgeschenk 2018
  https://www.ns.nl/producten/losse-kaartjes/p/weekenddagretour

 56. Anoniem schreef:

  Sorry, verkeerde link betreffende de Boekenweek, hier is de goede:

  https://www.ns.nl/uitgelicht/tijd-voor-lezen/boekenweek.html

 57. Eugene schreef:

  Zijn de vakantieveilingen kaartjes ook te laden in de rezigers app ?

 58. Marieke Franken schreef:

  In de krant de Stentor staat ook een aanbieding, volgens mij zag ik die niet in jullie lijst staan.
  Op destentor.nl/treinactie kun je een dagkaart kopen voor €20,- incl. warme drank en appeltaartje bij Doppio.
  Goedkoper dan de Spoordeelwinkel aanbieding met Delifrance croissant, want daarvoor moet je naar een benzinestation ;).

 59. Marieke Franken schreef:

  Wel snel doen,is te verkrijgen t/m 25 februari. Te gebruiken t/m 8 april.

 60. Agnes schreef:

  Ik vind het niet juist dat de meeste goedkope treinkaartjes
  alleen online te koop zijn!!!
  Er zijn nog genoeg mensen,vooral oudere, die geen internet hebben.
  Of niet zo handig zijn hiermee!!!
  Dat is niet klantvriendelijk🙄

  1. Peter schreef:

   Beste Agnes, er zijn “ouderen” die beter met een smartphone, tablet, of computer.
   We leven nu eenmaal niet meer in de tijd van paard en wagen en telex

  2. Digibetenhelper schreef:

   Zelf print weleens ik voor “digibete” mensen in mijn omgeving (niet alleen ouderen overigens) de aanbiedingen uit. Je vult dan hun naam en geboortedatum in, in plaats van je eigen gegevens. Maar een bemensd loket waar deze mensen terecht zouden kunnen zou ideaal zijn.

 61. Noke schreef:

  kan het zijn dat deze nieuwe actie hier nog niet vermeld staat? “Heen en weer tussen twee stations ( € 20,-) incl. broodje met flesje verse sap bij Bakker Bart” via Spoordeelwinkel

 62. karl schatorje schreef:

  van af van daag 12 3 zijn de kaartjes weer te koop bij kruitvat ik heb er

  vr gr karl

 63. avb schreef:

  de enkele reis tickets bij vakantieveilingen kun je blijkbaar maar 5 keer per jaar bestellen op 1 account bij hun ben ik achter gekomen dat is dus totaal compleet belachelijk en dus heb je daar geen klote aan
  en ander account aanmaken gaat niet op want dan moet je ook een ander telefoonnummer invoeren nou dat gaat dus niet als je maar 1 mobiel heb met andere woorden een waardeloze actie

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   We hebben hier navraag naar gedaan. We hebben begrepen dat je deze aanbieding maximaal 5x tegelijk kunt kopen, maar wel meerdere keren achter elkaar. Dus er is geen maximum van 5 keer per jaar, aldus VakantieVeilingen.

   1. avb schreef:

    nou dat klopt dus niet, toen ik ze zelf belde werd me verteld dat je de aanbieding van 2 enkele reiskaartjes maar 5 keer per jaar kunt kopen op 1 account en dat het wel kon met een andere account maar dat wordt door hun ook weer onmogelijk gemaakt aangezien ze eisen dat je daar ook een ander telefoonnummer voor invoert dat is wat er tegen mij is verteld door hun aan de telefoon

 64. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

  Dank voor de tip, helaas werkt de link hier niet.

 65. avb schreef:

  maar ik heb inmiddels alweer via de site van actie van de dag dezelfde aanbieding gekocht daar kan het wel gewoon onbeperkt zoals het hoort met zo een openbaar product

 66. Joop schreef:

  De NS Lentetoer is er weer, met 2 personen voor 14,50 per persoon na 9:00 of voor 18,00 in de 1ste klas.

 67. Peter van Hoften schreef:

  Ik heb 4 kaartjes enkele reis geboekt bij actie van de dag voor 9 Euro per stuk naar Schiphol (en terug??). We (2) gaan met vliegvakantie. Dus 2 kaartjes heen en 2 voor de terugreis. Was in ieder geval in de veronderstelling dat je met 2 kaartjes bij terugkomst op Schiphol weer terug naar Sittard kunt. Indien ik bij terugkomst op Schiphol invul Sittard – Schiphol, terwijl ik in principe reis van Schiphol naar Sittard. Is dit toegestaan? Zo neen, kan ik de 2 ongebruikte kaartjes nog ergens verrekenen?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Nee, ze zijn helaas alleen geldig naar Schiphol. Ik heb het niet verzonnen. Wellicht wil Actievandedag ze nog ruilen,maar formeel kan dat niet.

   1. Wendy schreef:

    Ik kan nergens de actie van 9 euro vinden,iemand enig idee?

 68. klaus lutz schreef:

  in den letzten jahren gab es regelmäßig ein seizoenretour (april/mai, Juli/august und oktober/november)für 33 € 2.klasse und 43 € 1.klasse, warum gibt es dieses ticket 2018 nicht?

  1. Erwin Wessels schreef:

   In English, is easier for me 🙂

   Treinreiziger.nl does not make these offers, the site only publishes them.

   Maybe NS will have the seizoensretour later this year, we don’t know. I know, the seizoensretour is a nice offer.

 69. Kariene schreef:

  Ik heb een aantal dagkaarten (onbeperkt reizen door het hele Nederland door de week en in het weekend) die zijn geldig tot 13 mei a.s. en ik wil deze verkopen (16 euros per dagkaart). Waar kan ik dit doen?

  1. Eufrasia schreef:

   Hallo Kariene, heb je die kaartjes nog??
   Ik er 3 kopen. Dus voor 16 euro kan je de hele dag rijzen ook heen en terug??

 70. Anne schreef:

  Ik wil graag met mijn nicht een dagje naar Zwolle, heen om 9.00 uur; terug om 17.00 uur… Wat kan ik als beste kopen, en wat is het goedkoopste als je ook met 2 personen gaat?

 71. Joost Dresselaers schreef:

  Ik heb geboekt van tilburg naar Emmen en terug kan ik ook opstappen in emmen zuid en afstappen in emmenz uid of moet ik tot centraal reizen?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Ik weet niet welke actie het betreft, maar Emmen Zuid ligt sowieso op de route Tilburg – Emmen. Je kunt daar dus gewoon je heenreis eindigen en je terugreis beginnen.

   Zo kan je ook besluiten om de heen- of terugreis in bijvoorbeeld Zwolle of Deventer uit te stappen om daar te gaan winkelen, en daarna je reis weer te vervolgen.

 72. Mirjam schreef:

  Hema heeft ook weer treinkaartjes. Voor 19 euro en dan krijg je een stapeltje fotoafdrukken erbij.

 73. Jolande schreef:

  Hallo, de aanbieding van vakantieveilingen eur24 voor 2x enkele reis, kan deze ook door 2 personen gebruikt worden? Dus dat beide een enkele reis nemen?

 74. Matthijs schreef:

  De actie-van-de-dag-dagkaart is inmiddels niet meer verkrijgbaar.

 75. Marian schreef:

  Ik zou graag willen weten als ik 2 kaartjes bestel voor 1 persoon op een datum en het 2e kaartje een week later voor de terug reis kan gebruiken?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Ervan uitgaande dat je het over de 2x enkele reis van VakantieVeilingen hebt: Je kunt ze voor twee verschillende dagen gebruiken. Hoe het gaat met het aangeven van de datums weet ik niet, of je dat direct moet doen (dan geef je direct beide datums op van de heen- en de terugreis) of dat je dat op een later tijdstip ook nog kunt.

 76. Henk schreef:

  Je kunt de kaartjes per keer automatiseren, zodat je later de juiste datum er op kunt zetten.

 77. Frans Couvée schreef:

  waarom is het niet mogelijk de tikets gewoon uit te printen, ik kan nnu niets meer vinden, het mag best iets minder omslachtiger

 78. Wendy schreef:

  Hoe kan het dat ik nergens de enkele reis van 9 euro kan vinden?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Ik kom deze actie ook niet tegen in dit artikel, alleen een dagretour naar een provinciehoofdstad naar keuze voor € 18 (en dat is 9 euro enkele reis, maar alleen als retour te koop).

   De actie die jij noemt, komt me totaal niet bekend voor.

  2. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik ken de actie, een enkele reis naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven via actievandedag. Momenteel niet beschikbaar.

 79. marco schreef:

  De link naar de Burger King deal (hierboven) werkt dus niet…

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bij gebruik van Adblocker werken niet alle links .

 80. Maria schreef:

  Burger King deal staat op www.
  spoordeelwinkel.nl

 81. Anke schreef:

  Dag treinreiziger.nl,
  Kun je met het nieuwe AH daldagkaartje inchecken voor 16u en dan wel reizen in de spits?

  Vriendelijke groeten

 82. mevr kicken van de rieth schreef:

  uik heb een vraag mag ik met een aanbiedings kaartje mijn begeleidingspas gebruiken

 83. Loes schreef:

  Goedemiddag, ik ga elke week naar Rotterdam vanuit Hengelo. Neem dan meestal rond 06.24 uur de trein. Heb je een leuke actie? €25 heen en €12 enkel retourtje van actievandedag.nl totaal €37 retourtje vind ik een beetje duur.

 84. Jacob van der Horst schreef:

  Kan ik voor bezoek uit het buitenland ook voordeelkaartjes kopen en vervolgens daarmee reizen?Of zijn er andere mogelijkheden voor mijn bezoek om van de voordelen te kunnen profiteren?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Ja hoor. Bij e-tickets kan je ze zelf bestellen (je moet wel de gegevens (naam en geboortedatum) van iedereen van je bezoek invullen bij het bestellen). De link naar de kaartjes die je krijgt kan je dan doormailen naar je bezoek zodat zij ze kunnen printen en meenemen naar Nederland, of, als ze er pas gebruik van maken nadat ze bij je zijn gekomen, de geprinte tickets zelf aan hen geven.
   Indien het wegwerpkaartjes betreft en ze willen het kaartje gebruiken om naar jou te komen, dan wordt het wat moeilijker. Dan moeten ze toch naar het buitenland verzonden worden (en als de aanbieder het niet doet, dan moet je ze zelf verzenden).

 85. Inge schreef:

  Hi,

  Al een tijdje maak ik met veel plezier gebruik van jullie site, al vele goedkope treinreizen heb ik kunnen maken dankzij jullie. Echt heel goed geregeld allemaal en de tekst en uitleg is over het algemeen ook top!
  Maar nu lees ik de actie voor een enkeltje Antwerpen voor max E20 op ma tot do maar als ik de link aanklik krijg ik toch een andere prijs te zien. Alsnog is het niet heel duur maar wel enigszins misleidend. Tenzij ik ergens een fout maak natuurlijk.

  Vriendelijke groet, Inge

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Voor zover mij bekend kost het met de intercity bij minimaal 7 dagen in de toekomst van maandag t/m donderdag maximaal 20 euro. Kun je een voorbeeld geven bij welke reis het duurder is?

 86. Jos schreef:

  Vanaf maandag nieuwe actie bij albert heijn. Kunnen jullie die toevoegen?

 87. frans schreef:

  AH heeft ook weer dagkaartjes komende 2 weken voor de daluren

 88. Jos schreef:

  wintertoer voor 14.50 bij NS.

 89. Marline schreef:

  De link om het kaartje te bestellen doet het niet en wil toch graag voor overmorgen dit kaartje bestellen…
  Kunnen jullie me helpen?

  BVD

  Hartelijke groet,
  Marline Brink.

 90. Amal maksoud schreef:

  Van enschede naar amersford

 91. Dorien schreef:

  De eerste daldagkaart via actievandedag is niet meer te boeken

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik zie het, ik ga het aanpassen. Mijn vermoeden is wel dat die dagkaart volgende week of de week daarop terug komt. Tot nu toe is de actie namelijk zo nu en dan een week offline geweest, maar laatste jaar nooit langer dan twee weken. (En ik denk zelfs nooit langer dan een week, maar dat durf ik niet zeker te zeggen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.