fbpx
Foto: Stefan Verkerk

Goedkope treinkaartjes: Treinacties vanaf € 10

Op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Ook in augustus en september zijn er natuurlijk weer treinacties. Zo verkoopt Actie van de Dag treinkaartjes, net als VakantieVeilingen. Ook zijn er regelmatig dagkaart acties via Kruidvat en Albert Heijn. Vrijwel alle acties zijn verwerkt in onze prijsvergelijker. Zo zie je precies welk treinkaartje het goedkoopst is.

 

Dal Dagkaart 2e klas

Actie van de Dag dagkaart

e-ticket
t/m 31 dec
dal dagkaart
Onbeperkt reizen met de trein door Nederland? Dat kan in de daluren (dus niet tijdens de ochtend én avondspits) voor slechts € 19,50. De werkelijke tijd is daarbij bepalend (en dus niet de inchecktijd). In het weekend kun je heel de dag reizen. Hier te koop

2x Enkele reis Weekend € 20

€20,-

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 dec
€ 10 p/s
In het weekend een enkele reis nodig? Dat kan nu nog voordeliger. Voor slechts € 10 heb je een enkele reis (te koop per 2). De enkeltjes zijn op een zaterdag of zondag te gebruiken t/m 31 december 2019. Info & Bestellen

2x Enkele reis (dagelijks) € 25

€25,-

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 dect
€ 12,50 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij VakantieVeilingen twee enkele reizen voor €25. Dat is omgerekend €12,50 per treinkaartje. Deze kaartjes zijn iedere dag (na 9 uur) bruikbaar. Reis je van of naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven: dan is deze actie nog goedkoper.

Dal Dagkaart 1e klas

26,50

Actie van de Dag dagkaart

e-ticket
t/m 30 sept
dal dagkaart
1e klas
Extra comfortabel reizen? Kies voor de 1e klas. Ook dan kun je reizen met een goedkoop treinkaartje. Actie van de Dag biedt nu namelijk een 1e klas Dal Dagkaart aan. Bij de kaartjesautomaat betaal je ruim 80 euro voor een 1e klas dagkaart, maar voor deze 1e klas Dal Dagkaart slechts 26,50 euro. Koop nu

Dagretour in het weekend

€ 18,50

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 29 sept
dagretour p/s
Maak een treinreis tussen twee stations naar keuze in het weekend voor € 18,50. Dit is vaak goedkoper dan een treinkaartje van Actie van de Dag of de Spoordeelwinkel. Dit dagretour is te gebruiken t/m 29 sept. Info & Bestellen

Provinciehoofsteden in het Weekend

€ 18,50
AH Dal Dagkaart 2018
e-ticket
t/m 31 dec
dagretour
Wil je op een zaterdag of zondag naar een provinciehoofdstad of Rotterdam? Dan kun je bij Actie van de Dag een dagretour kopen voor € 18,50. Geldig naar: Arnhem C, Assen, Den Haag C, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Rotterdam C, Utrecht C en Zwolle. Hier te koop.

Dagretour Spoordeelwinkel

€19,-

Dagretour Spoordeelwinkel

e-ticket
reizen t/m 31 dec
online te koop
Voor slechts 19 euro heb je een 2e klas treinkaartje. Met dit kaartje mag je dezelfde dag heen en terug reizen tussen twee stations naar keuze. Doordeweeks geldig na 9:00 uur (ook tijdens avondspits), inclusief versnapering op de dag dat je reist.

Goedkoop zakelijk met de trein

Tip: Zakelijk met de trein? Zie: NS Business Card. Je krijgt dan netjes een factuur met BTW specificatie. Die ontbreekt in de regel bij de goedkope treinkaartjes van deze pagina.

Treinkaartje België: Antwerpen max € 26

€ 20,-

treinkaartje Belgie

e-ticket
7 dagen voor vertrek
vanaf € 20
Koop minimaal 7 dagen voor vertrek een treinkaartje naar België en bespaar fors! Zo betaal je doordeweeks (maandag t/m donderdag) nooit meer dan 20 euro voor een enkeltje Antwerpen. In het weekend (vrijdag t/m zondag) betaal je maximaal 26 euro. Soms zelfs minder. Je reist per intercity. Deze actie kan niet uitverkocht raken! Alleen online te koop

Goedkoop naar Parijs

Al vanaf 35 euro reis je met de trein naar Parijs. Via onderstaande tool vind je snel op welke dagen je het goedkope tarief kunt vinden. Tarief is op basis van een enkele reis.

 

Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes

Ontvang onze gratis nieuwsbrief.

Dit moet je weten over de treinacties:

 • In de regel doordeweeks niet geldig voor 9:00 uur, tenzij anders vermeld. In het weekend zijn er in de regel geen tijdsrestricties. (Bij ETOS-treinkaartjes gold in het verleden vaak: geldig na 11:00 uur, ook in het weekend.)
 • Treinacties zijn NOOIT geldig op Koningsdag.
 • De meeste acties zijn e-tickets. Alle e-tickets kun je tonen op je smartphone, maar je kunt ze uiteraard ook printen.
 • Bij aankoop hoef je nog niet de reisdatum te bepalen. Dat kan tot en met de laatste reisdatum.
 • Ruilen is niet mogelijk en op = op.
 • Treinkaartjes zijn nooit geldig bij Thalys en Eurostar. En bij Intercity Direct dien je tussen Schiphol en Rotterdam een toeslag te betalen.
 • Treinkaartjes zijn ook geldig bij Arriva, Blauwnet, Connexxion en Breng. Alleen in de trein. En bij enkele reizen en dagretours alleen als de vervoerder op het gekozen traject (deels) actief is.
 • Een goedkoop treinkaartje is in de regel niet geldig in bus, tram en metro (tenzij anders vermeld).
 • Reis je met kinderen? Dan kun je voor het kind (4 t/m 11 jaar) ALTIJD een Railrunner kopen, zelfs als het kind alleen reist. Een railrunner kost € 2,50. Als kinderen een persoonlijke OV-chipkaart hebben, kun je Kids Vrij aanvragen en is reizen per trein zelfs gratis. Kinderen t/m 3 jaar reizen altijd gratis.

Veel gestelde vragen:

Weten jullie wanneer er nieuwe aanbiedingen komen?

Nee. Alles wat wij weten, publiceren we in de regel online. We weten wel dat de NS Spoordeelwinkel altijd op de 1e van de maand met nieuwe acties komt. Sommige acties lijken jaarlijks terug te keren. Bijvoorbeeld het NS Seizoensretour. Maar het moment dat de verkoop start verschilt ieder jaar. In 2015 startte de actie al op 1 februari, en in 2017 pas in april. Dat jaar werd het seizoensretour echter ook nog een keer in het najaar aangeboden. De tijd dat we kunnen voorspellen wanneer er weer Kruidvat treinkaartjes, Blokker Dagkaarten of AH treinacties zijn, is voorbij. De verkoopperiodes – en ook voorwaarden – zijn veel minder voorspelbaar dan in het verleden.

Ik wil een goedkoop treinkaartje voor 9:00 uur. Kan dat?

Dat is lastig. Je kunt eventueel het Holland Travel Ticket Off Peak kopen. Met dit ticket kun je voor 41 euro onbeperkt reizen in Nederland, je mag alleen niet inchecken tussen 6:30-9:00 uur. Je mag bij NS wel eerder inchecken en de reis bij NS vervolgens afmaken. Het Holland Travel Ticket is ook geldig in bus, tram en metro. In het verleden waren er ook actiekaartjes waarmee je tijdens de spits je reis mocht afmaken. Die zijn er sinds 2019 niet meer. Sinds 2019 zijn alle actiekaartjes e-tickets. Bij e-tickets is de werkelijke tijd bepalend, en mag je nooit reizen tijdens de ochtendspits. Tenzij je een voltarief e-ticket koopt, maar dan is er natuurlijk geen sprake meer van een goedkoop treinkaartje ;-).246 gedachten over “Goedkope treinkaartjes: Treinacties vanaf € 10”

 1. Loek Voorn schreef:

  Best wel wrang om tegelijkertijd op de home-pagina van Treinreiziger een reclame te lezen over een automerk…..

  1. dries molenaar schreef:

   Want daar gelden de goedkope kaartjes niet?

  2. Gerrad schreef:

   Dat noemen ze Cookies, waarschijnlijk heb je zelf op auto’s lopen zoeken |-)

  3. Antonio schreef:

   Hoezo wrang? Jezus man wat een gezeik.

  4. jan schreef:

   misschien zien wij binnenkort reclame voor treinkaartjes op de website van Merc. Benz.
   ik reis nooit met de trein en wil dat nu eens gaan doen maar… mijn god wat is dat gecompliceerd!!!

   1. toon schreef:

    Ja, gewoon idioot de verschillen in prijzen.
    En maar zoeken!
    Het is net de belasting, makkelijker kunnen wij het u niet maken.

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Met https://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker proberen wij het zo makkelijk mogelijk te maken.

 2. C Kruithof schreef:

  ik wil met 6 personen van Rotterdam naar Amsterdam op woensdag 17 januari en weer terug ,wat gaat me dat kosten.

  1. Gol schreef:

   Zo te zien veel geld C.
   Maar, toch nog in Adam geraakt met de goeie ouwe trouwe NS?

  2. Veonique schreef:

   Neem een taxi dat is goedkoper dan de trein!

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Haha. Geef maar het telefoonnummer van dat taxibedrijf.

  3. John schreef:

   Groepskaartje bestellen.Ben je met een paar euro per persoon klaar🤗

 3. C Kruithof schreef:

  k wil met 6 personen van Rotterdam naar Amsterdam op woensdag 17 januari en weer terug ,wat gaat me dat kosten.

  1. Paul936 schreef:

   Ja, het is natuurlijk al achter de rug, maar voor het beantwoorden van zo’n vraag heb je veel extra informatie nodig. Hoe oud zijn de personen bijvoorbeeld, want voor kinderen is het goedkoper, en is het eerste of tweede klas? En is er sprake van het in bezit hebben van een kortingskaart of nietetc.? Mijn ervaring is dat het gewoon het makkelijkste is als je even kijkt op ns.nl en het daar dan invult. En misschien is het wel nóg makkelijker als je het invult op de kaartjesautomaat op het station. Dat doe ik meestal een dag of enkele dagen voordat ik met de trein wil gaan. Dan weet ik alvast de prijs.

   1. Anoniem schreef:

    Antwoord is te laat…maar een groepsticket?

  2. Erwin Wessels schreef:

   De prijsvergelijker van Treinreiziger.nl werkt ook goed: https://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker/

 4. Diny schreef:

  Koop een groepsretour in de spoordeelwinkel. 60 euro voor 6 personen

  1. Annemiek schreef:

   Nee, dat kan niet. Het Groepsretour is niet meer te bestellen voor reisdata na 14 januari. Daarvoor in de plaats komt het Groepsticket. Daarmee kost het 66 euro (2*33) voor dezelfde reis, met extra belemmerende voorwaarden voor de spits.

   1. dries molenaar schreef:

    Maar nog steeds hartstikke goedkoop.

 5. Wim schreef:

  De actie van Dagretour met broodje voor € 20 lijkt te zijn gewijzigd in een Dagretour met broodje: € 19 (2e klas). Verder is de kaart slechts tot 7 januari geldig.

 6. Natasja schreef:

  Goedemiddag, als ik met 2 volw en 2 kinderen (5/6) reis kan dat samen op het nieuwe groepsticket 4 pers? Of moeten de kinderen apart railrunner?

  1. A.S. schreef:

   Natasja, kinderen ook gratis reizen. Even opzoeken hoe dat moet. Kost 1 cent per jaar.

 7. Annemarie schreef:

  zijn er ook actie-kaartjes die je voor 9.00u. kunt gebruiken op een doordeweekse dag?

  1. Debby schreef:

   Nee, dat is er niet.

  2. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Soms zijn de kaartjes waarmee je voor 6:30 uur kan reizen / reis kan beginnen. Maar op dit moment niet.

 8. Willem schreef:

  Volgens de desbetreffende voorwaarden op de site van “Spoordeelwinkel” is de NS Wintertoer te gebruiken EN te koop(!) tot en met 26 januari 2018. Dat is anders dan deze opsomming van Treinreiziger vermeldt.

 9. Wekking schreef:

  Wij zijn met 11 personen verplicht om metf de trein te reizen om 445 uur omdat we om 935 uur vliegen. Welk kaartje is het meest handigst. Het is op donderdag 25 januari

  1. Sjaak schreef:

   Een treinkaartje. Als de afstand kort is dan kan het zijn dat je met een normaal kaartje goedkoper uit bent.

 10. Marcella schreef:

  Hallo, kun je met een enkele reis van bv Vakantieveilingen ook een ‘via’ traject kiezen; bijv. van Schiphol via Eindhoven naar Enschede?

  1. Annemiek schreef:

   Nee, dat kan niet.

 11. A van Dun schreef:

  Hallo,
  Wij willen met 3 personen op vrijdag 19 jan as van eindhoven naar maastricht en zaterdag 21 jan as weer terug vab maastricht naar eindhoven.
  Zijn daar leuke aanbiedingen voor?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je zou gebruik kunnen maken van de twee enkele reizen voor € 23. Die aanbieding heeft u dan drie keer nodig.

 12. Anoniem schreef:

  waarom kan ik nu de treinticket niet bestellen voor morgen???

 13. Anoniem schreef:

  de groepstreinticket wel te verstaan

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Omdat groepsretour nu nog wordt aangeboden, denk ik. Die vraag kun je beste aan NS stellen.

 14. Anoniem schreef:

  Retour 1e klas gekocht voor € 19 op Zondag 7 Januari op reis geweest kon in de hele trein geen 1e klas vinden

  1. Annemiek schreef:

   Er bestaan geen treinen van NS zonder eerste klasse. Dus dan had je beter moeten zoeken.

  2. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Welk traject heb je gereisd? Inderdaad hebben alle NS treinen 1e klas. Het verschil in Sprinters is vaak wel kleiner. Sommige regionale treinen van Arriva hebben geen 1e klas.

   1. Anke schreef:

    Ik heb nog altijd een 1e klas gedeelte in de treinen van Arriva gezien. In ieder geval in de treinen naar Emmen. Voor- of achteraan (afhankelijk van de rijrichting). Denk wel om het op- afstapje🙄

  3. dries molenaar schreef:

   Zo komen de praatjes in de wereld. En alles Anoniem natuurlijk.

   1. Vlaming schreef:

    De anonieme accounts worden door deze site geblokkeerd. Vrije meningsuiting hebben jullie Hollanders weinig mee, denk aan de censuurwet van Ollongren (zal toch wel verwijdert worden vanwege de politieke voorkeur van de redacteur) of de moord op Theo van Gogh.

    1. Vlaming schreef:

     Blokkeren op IP adres heeft weinig zin op internet dankzij Proxyservers 🙊

    2. Verzoener schreef:

     Waarom bied u niet uw excuses aan voor het trollen. Qua reacties is het niet netjes om geen gedragscode te publiceren, dat valt de redactie aan te rekenen.

  4. A. Damhuis schreef:

   Ik had de hele coupe voor mij zelf. Dus…..

  5. Catharina 55 schreef:

   Jammer voor u. In de meeste treinen heb je twee eerste klas coupés . Zelfs in korte treinen. Meestentijds voor – en achterin. Een beetje suf van u. Voortaan beter kijken !

 15. Reiziger schreef:

  Waar kan ik op dit moment een NS voordeelkaartje liefst retour 1 persoon kopen of anders 2x een enkel. Ik kan zelf op dit moment geen actie vinden. Besteden op woensdag 10 januari 2018

 16. Igor schreef:

  Magere acties deze maand. Ook zou het mooi zijn als een aanbieder eindelijk kwam met de 1ste Klas Dagkaart ipv. van het 1ste Klas Retourtje.

 17. Poppe Eillert schreef:

  Met de enkele reiskaartjes van Vakantieveilingen kan ik ook op daluren reizen? Ik wil a.s. maandag naar Schiphol om ca. 5 uur vertrekken met 2 personen vanaf Hengelo en vrijdag weer terug.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, niet om 5 uur ‘s ochtends, wel om 5 uur ‘s avonds.

   1. Poppe Eillert schreef:

    Betekent dus voor de terugreis wel en de heenreis niet. Bedankt voor dit antwoord.

 18. Hans schreef:

  NS wintertoer zou geldig en te koop zijn t/m 26 januari, pagina is echter bij Spoordeelwinkel niet te vinden.

   1. Hans schreef:

    Inderdaad, zie dat de betreffende pagina nog altijd niet te vinden is.

 19. Charon schreef:

  Jammer, de goedkope treinkaartjes van VakantieVeilingen zijn ook al niet meer voordelig. Binnen 4 maanden tijd bijna 5€ duurder geworden.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   3.50 euro duurder per 2 stuks. Het wel 1 van de langst lopende acties. Per stuk dus 1.75 euro duurder.

 20. adrienne schreef:

  zijn jullie concurrent van de ns

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee hoor. We maken een overzicht van alle acties. Ook van de NS acties. Linksom of rechtsom is het in samenwerking met NS.

 21. Patricia Paulussen schreef:

  Ik wil vrijdag 19/1 van Maastricht naar Tilburg en terug, welk kaartje is het goedkoopste?

 22. Daan schreef:

  Zo fijn dat de enkele reizen van oa vakantieveilingen steeds duurder worden, wat was t fijn toen t nog 2x€10 was.. Dagkaarten zijn trouwens ook steeds duurder 🙁

  1. Dirk Notelaers schreef:

   Inderdaad, worden stilaan steeds duurder…
   Prijselasticiteit noemen ze dat….

 23. Dirk Notelaers schreef:

  De niet-betaalmogelijkheid vanuit België is erg zuur…
  Geen Creditcard of Paypal, toch erg universele betaalmiddelen, zacht uitgedrukt dan nog…
  Alleen op actievandedag gaat het wel meen ik…
  Ik woon dicht bij de grens maar zal dus moeten via winkel.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Helaas, wij kunnen er ook niets anders van maken. Een keuze van NS.

 24. Guido schreef:

  wanneer wordt er eens gedacht aan de reizigers uit België die ook geregeld de trein nemen in Nederland? Wij hebben hier geen iDeal. Betalen via PayPal zou perfect uitkomen voor ons. Nu is het telkens maar wachten op een aanbieding via de winkels van de Hema, Blokker of Kruidvat.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bij NS Spoordeelwinkel verwacht ik niet dat dit op korte termijn gaat komen. Het kan wel op Actievandedag (creditcard).

  2. anna schreef:

   Je kan toch een online banknummer nmen bij bunq bank dan is ideal ook voor u te gebruiken

 25. Sanne schreef:

  Ik wil die dagretour bestellen van 22,- , maar ik kan de pagina “Best verkochte uitjes” niet vinden (waar die op zou moeten staan)
  Kan iemand me misschien vertellen waar ik dit ticket kan bestellen

 26. aurelia Lapré schreef:

  Hallo, ik moet 3 februari met 2 personen van Maastricht naar Den Haag en wil 4 februari weer terug van Den Haag naar Maastricht. Kan ik dan 2 x de actie van vakantieveiling kopen dus 2 x 24,00 ( dus 4 kaartjes)

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, dat kan!

 27. Anoniem schreef:

  tjonge wat zijn de kaartjes van actie van de dag/vakantieveiling duur geworden zeg. Kocht ze regelmatig maar zijn nu al €24! Erg jammer!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het was 10.25 euro per enkele reis, nu 12 euro. Stuk duurder, maar nog steeds op veel trajecten voordelig, toch?

 28. Karel schreef:

  Kun je met een enkele reis kaartje van bv Emmen naar Dronten onderweg ook een paar uur verblijven in een Zwolle?

 29. Guido schreef:

  AH treinkaartje is inderdaad te koop voor Bonus klanten maar helaas te gebruiken tot en met 25 februari 2018

  1. Peter schreef:

   Wel een waardeloze actie zeg!
   Je moet verplicht kiezen tussen Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht als bestemming. En met 18 euro nog best duur voor een actiekaartje! Hier de precieze info: https://lekkerweglekkerthuis.ah.nl/e-tickets/2/actie-trein-dagretour/10268/

 30. Tessa schreef:

  AH Treinactie Dagretour:
  Met dit dagretour met korting reis je in de 2e klas naar een van de zeven steden naar keuze. Je kan reizen naar Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht.

  Geldig in de 2e klas van maandag t/m vrijdag vanaf 9:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.

  Zowel online als in de winkel te koop van 22 tot en met 28 januari en het ticket is te gebruiken tot en met 25 februari 2018.

 31. Trudy schreef:

  Kun je met de actie van AH ook gewoon ergens op de rit uitstappen en vandaar weer terug. Ik hoef niet naar bv Zwolle maar Amersfoort

 32. Luuk schreef:

  Ik hoop dat Blokker weer komt met kaartjed. Wij zijn er mee naar Schiphol gegaan. Je mocht niet in de spits maar wel als je voor aanvang spits instapte. Aangezien wij weer naar Schiphol moeten 27 maart

  1. Guido schreef:

   wat een waardeloze actie van AH. Ik hoop ook inderdaad dat ze snel weer via Blokker, Hema of Kruidvat verkocht worden. Ik moet op 14/04 vanuit M’tricht naar Utrecht (en terug) en ben Belg dus aan iDeal heb ik niks 🙂

 33. D.Meijer schreef:

  Ik reis altijd alleen.
  Het aanbieden van goedkope tickets, ALLEEN geldig voor 2 personen is een vorm van DISCRIMINATIE en moet verboden worden.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het is in elk geval niet verboden en de meeste acties zijn voor 1 persoon.

 34. Ilse schreef:

  Ik moet op een bepaalde tijd ergens zijn
  Maar kan pas 9.20 met de trein
  Kan ok niet de trein van 8.50 nemen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus dat ik niet eerder heb gereageerd, dat kan niet, helaas.

 35. Mike schreef:

  Moet ik twee kaartjes kopen als ik op zaterdag heen reis en zondag terug?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus dat ik niet eerder heb gereageerd, maar inderdaad.

 36. Brigitte schreef:

  Wat is de goedkoopst manier te reizen van Venlo naar Brussels in april 2018?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Mijn advies: even wachten tot half maart en dan tickets zoeken op nsinternational.nl

 37. P.Verhoeven schreef:

  Daldagkaart mag ik voor 16,00 instappen of moet ik er voor 16:00 eruit zijn.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bij e-tickets, zoals nu, moet u helaas al om 16u uit de trein zijn. Bij wegwerpkaartjes en ov-chipkaart is inchecken voor 16u voldoende.

 38. Ineke schreef:

  voortijdig de actie van de site gehaald, flauw hoor! Dan ga ik liever met de auto, makkelijker en maar weinig duurder dan een duur treinkaartje.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Wat bedoelt u precies? Welke actie is van de site gehaald? Tsja, we halen acties van de site als ze niet meer beschikbaar zijn. Lijkt mij prettig toch? Dat ze niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij uiteraard weinig aan veranderen. In elk geval ook nu een prettige reis.

 39. Arjan Krabbenbos schreef:

  ik heb liever de wegwerpkaartjes dan de e tickets, dat zijn makkelijker te kopen en voor de reizen ook handiger in gebruik. wanneer komen deze acties weer=

 40. Anoniem schreef:

  als ik 10 februari den haag naar eindhoven ga is het dan binnen een week kruidvat blokker enz actie als het niet op tijd is moet ik dan dalvoordeel geruiken

 41. F.F.W. Beijerling schreef:

  2de klasse Dal Vrij abonnement (jaarcontract) voor 65-plussers slechts €42, voor 65-minners €99 per maand. Reizen tijdens niet-daluren kan met Dal Vrij ook, mits ingecheckt voor aanvang van die uren. Da’s bijna gratis, naar mijn oordeel.

 42. Mattheus schreef:

  Beste Treinreiziger.nl ik zou het fijn vinden als de goedkope (dag)kaarten van maandag tot vrijdag vanaf 9.00 gewoon de hele dag reizen tot de volgende dag 3.00 zonder dat je tussen 16.00 18.30 uur in en uit moet checken. Dan heb je geen gezeur dat je vóór 16.00 moet uit checken en dan weer moet wachten tot 18.30 om dan wéér in te checken. En als het vakantie op doordeweekse dagen vallen, dan zou je de regels van de weekend daarop toe kunnen passen. Maar goed het is maar een idee! 😉

  1. goedgemutst schreef:

   Ik snap je probleem mattheus. Ik vind het nog ernstiger als je 5 voor 4 aankomt en je kijkt nog even rond kan je niet meer het perron af. Je moet dan haast over het spoor byzonder ongewenst.

 43. Wouter schreef:

  Bij toeval ontdekte ik de volgende link: https://www.ns.nl/producten/s/superdaldagkaart

  Het betreft een superdaldagkaart van €16,-, waarbij je na 11:00 uur onbeperkt kan reizen met de trein. Het ticket lijkt verkrijgbaar t/m 4 maart en bruikbaar t/m 31 maart. Het gaat om een e-ticket. Mocht je in het weekend als duo willen reizen, dan kan het volgende gebruiken:

  https://www.ns.nl/producten/s/weekenddagretour
  Dit betreft een weekenddagkaart voor 2 personen voor €32,-.

 44. Henk brood schreef:

  Ligt het aan mij of zijn er maar weinig acties zoals Kruidvat, Blokker, AH of Primera. Neemt de NS zelf de regie in handen?

  1. Abe schreef:

   Ik denk inderdaad dat de NS bepaalt wanneer die kaarten verkocht worden. Het zal ze nu financieel niet goed uitkomen dat er goedkope dagkaarten zijn.

 45. Petra holhuijsen schreef:

  Ik wil weten voor maart trein kaarten zijn 7maart naar amsterdam

 46. Hans schreef:

  Er is een aktie voor 2x enkele reis voor 2x €12,-
  Kaartjes zijn geldig tot 30 pril.

  Is de verwachting dat een soortgelijke aktie weer komt maar dan voor ná 1 mei ?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik verwacht het wel, maar ik heb geen garanties. Tot nu toe is die actie echter al een jaar lang verlengd. Wel is de prijs iets omhoog gegaan.

 47. Alex schreef:

  Kun je een e-ticket voor iemand anders bestellen of komt hij op naam te staan van degene die het account heeft aangemaakt?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Als je een voucher koopt, is deze nog niet persoongsgebonden. Pas als de voucher wordt ingewisseld zijn de persoongsgegevens bepalend.

 48. Truus schreef:

  Wanneer komen er weer treinkaartjes van Blokker A&H Hema of Kruidvat.
  Die waren er altijd standaard

  1. Guido schreef:

   Moet 14/04 naar Utrecht en kan helaas ook enkel via “winkel” ticket/voucher er geraken…Als Belg hebben we geen iDeal 🙂

   1. Puck schreef:

    Actie van de Dag en Vakantie Veilingen accepteren ook Paypal.

 49. Sundus schreef:

  Gratis rijzen

 50. goedgemutst schreef:

  Is erg goede site dit hildebrand. Jammer dat er al een maand geen goede tickets zijn. Daar kan treinreinreiziger.nl ook niks aan doen. Vind het jammer dat de overheid veel te weinig doet om het reizen per trein te stimuleren. Is de netste vorm van vervoer. Zelf heb ik een goed alternatief kan met de fiets heel nederland door sinds ik lid ben van een campingclub. Al die speciale kaartjes is niets voor muj. Ik ga niet een half uur bezig zijn met het kopen van een kaartje. Ik doe daar géén concessies aan.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nog bedankt voor het compliment.

 51. B. Ricklefs schreef:

  Ik heb een treinkaartje nodig op 1 maart 2018 vqn Schiphol naar Vlissingen, een enkeltje. Zijn er goedkope tickets voor die dag?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Gebruik even de prijdvergelijker

 52. Anoniem schreef:

  Ik heb een vraagje over de acties zoals die van delifrance en burgerking. Kan de voucher daarvoor ook op een andere dag gebruikt worden dan wanneer je met je treinkaartje reist of is deze direct verlopen als je hem die dag niet hebt kunnen gebruiken?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het is niet toegestaan. Het is echter een aparte voucher. Men kan vragen om het treinkaartje te tonen, bij mij is dat echter niet tot nu toe nooit gebeurd.

   1. Michael schreef:

    In mijn geval was het 4de kwartaal afgelopen jaar zo dat ik een e-ticket had van snack zaak maar die vertelden mij dat het niet geldig is want ze moeten het per se afgedrukt hebben.m was de eerste keer dat ik zo’n e-voucher had voor een gratis snack met patat, jammer dat het gelijk al niet geldig blijkt in digitale vorm

 53. Josefien schreef:

  Ik zie in het Algemeen dagblad een dagkaart + koffie/thee en gebak voor 20 euro, hiermee kun je overal naar toe. Ik mis deze op jullie site.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Klopt inderdaad, ik kreeg die actie vandaag binnen en moet ik nog verwerken. Het gaat overigens om een dagretour (geen dagkaart).

   1. Puck schreef:

    Ik denk dat die actie al verlopen is. Twee comments hier geven twee verschillende links, eentje van De Stentor en eentje van BN/De Stem. Beide links leiden naar een 404-pagina.

 54. Anoniem schreef:

  Ik zie in het Algemeen dagblad een dagkaart + koffie/thee en gebak voor 20 euro, hiermee kun je overal naar toe. Ik mis deze op jullie site.
  Je kunt deze krijgen op bd.nl/treinactie

 55. Anoniem schreef:

  Niet te vergeten: zondag 18 maart kun je gratis reizen met het Boekenweekgeschenk 2018
  https://www.ns.nl/producten/losse-kaartjes/p/weekenddagretour

 56. Anoniem schreef:

  Sorry, verkeerde link betreffende de Boekenweek, hier is de goede:

  https://www.ns.nl/uitgelicht/tijd-voor-lezen/boekenweek.html

 57. Eugene schreef:

  Zijn de vakantieveilingen kaartjes ook te laden in de rezigers app ?

 58. Marieke Franken schreef:

  In de krant de Stentor staat ook een aanbieding, volgens mij zag ik die niet in jullie lijst staan.
  Op destentor.nl/treinactie kun je een dagkaart kopen voor €20,- incl. warme drank en appeltaartje bij Doppio.
  Goedkoper dan de Spoordeelwinkel aanbieding met Delifrance croissant, want daarvoor moet je naar een benzinestation ;).

 59. Marieke Franken schreef:

  Wel snel doen,is te verkrijgen t/m 25 februari. Te gebruiken t/m 8 april.

 60. Agnes schreef:

  Ik vind het niet juist dat de meeste goedkope treinkaartjes
  alleen online te koop zijn!!!
  Er zijn nog genoeg mensen,vooral oudere, die geen internet hebben.
  Of niet zo handig zijn hiermee!!!
  Dat is niet klantvriendelijk🙄

  1. Peter schreef:

   Beste Agnes, er zijn “ouderen” die beter met een smartphone, tablet, of computer.
   We leven nu eenmaal niet meer in de tijd van paard en wagen en telex

  2. Digibetenhelper schreef:

   Zelf print weleens ik voor “digibete” mensen in mijn omgeving (niet alleen ouderen overigens) de aanbiedingen uit. Je vult dan hun naam en geboortedatum in, in plaats van je eigen gegevens. Maar een bemensd loket waar deze mensen terecht zouden kunnen zou ideaal zijn.

  3. Susan schreef:

   Hallo
   Ik ben het met u eens. Dit Digitaal ticket is goed voor jonge mensen,is de Toekomst. En voor de ouderen is het moeilijk. Vooral als zijn hebben geen computer,printer.
   Maar ik hoop dat een beetje aan ouderen moet denken.Gewoon de dagkaartjes blijven houden. Is voor iedereen makkelijker.
   Dat is mijn mening.

   Groetjes

 61. Noke schreef:

  kan het zijn dat deze nieuwe actie hier nog niet vermeld staat? “Heen en weer tussen twee stations ( € 20,-) incl. broodje met flesje verse sap bij Bakker Bart” via Spoordeelwinkel

 62. karl schatorje schreef:

  van af van daag 12 3 zijn de kaartjes weer te koop bij kruitvat ik heb er

  vr gr karl

 63. avb schreef:

  de enkele reis tickets bij vakantieveilingen kun je blijkbaar maar 5 keer per jaar bestellen op 1 account bij hun ben ik achter gekomen dat is dus totaal compleet belachelijk en dus heb je daar geen klote aan
  en ander account aanmaken gaat niet op want dan moet je ook een ander telefoonnummer invoeren nou dat gaat dus niet als je maar 1 mobiel heb met andere woorden een waardeloze actie

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   We hebben hier navraag naar gedaan. We hebben begrepen dat je deze aanbieding maximaal 5x tegelijk kunt kopen, maar wel meerdere keren achter elkaar. Dus er is geen maximum van 5 keer per jaar, aldus VakantieVeilingen.

   1. avb schreef:

    nou dat klopt dus niet, toen ik ze zelf belde werd me verteld dat je de aanbieding van 2 enkele reiskaartjes maar 5 keer per jaar kunt kopen op 1 account en dat het wel kon met een andere account maar dat wordt door hun ook weer onmogelijk gemaakt aangezien ze eisen dat je daar ook een ander telefoonnummer voor invoert dat is wat er tegen mij is verteld door hun aan de telefoon

 64. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

  Dank voor de tip, helaas werkt de link hier niet.

 65. avb schreef:

  maar ik heb inmiddels alweer via de site van actie van de dag dezelfde aanbieding gekocht daar kan het wel gewoon onbeperkt zoals het hoort met zo een openbaar product

 66. Joop schreef:

  De NS Lentetoer is er weer, met 2 personen voor 14,50 per persoon na 9:00 of voor 18,00 in de 1ste klas.

 67. Peter van Hoften schreef:

  Ik heb 4 kaartjes enkele reis geboekt bij actie van de dag voor 9 Euro per stuk naar Schiphol (en terug??). We (2) gaan met vliegvakantie. Dus 2 kaartjes heen en 2 voor de terugreis. Was in ieder geval in de veronderstelling dat je met 2 kaartjes bij terugkomst op Schiphol weer terug naar Sittard kunt. Indien ik bij terugkomst op Schiphol invul Sittard – Schiphol, terwijl ik in principe reis van Schiphol naar Sittard. Is dit toegestaan? Zo neen, kan ik de 2 ongebruikte kaartjes nog ergens verrekenen?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Nee, ze zijn helaas alleen geldig naar Schiphol. Ik heb het niet verzonnen. Wellicht wil Actievandedag ze nog ruilen,maar formeel kan dat niet.

   1. Wendy schreef:

    Ik kan nergens de actie van 9 euro vinden,iemand enig idee?

 68. klaus lutz schreef:

  in den letzten jahren gab es regelmäßig ein seizoenretour (april/mai, Juli/august und oktober/november)für 33 € 2.klasse und 43 € 1.klasse, warum gibt es dieses ticket 2018 nicht?

  1. Erwin Wessels schreef:

   In English, is easier for me 🙂

   Treinreiziger.nl does not make these offers, the site only publishes them.

   Maybe NS will have the seizoensretour later this year, we don’t know. I know, the seizoensretour is a nice offer.

 69. Kariene schreef:

  Ik heb een aantal dagkaarten (onbeperkt reizen door het hele Nederland door de week en in het weekend) die zijn geldig tot 13 mei a.s. en ik wil deze verkopen (16 euros per dagkaart). Waar kan ik dit doen?

  1. Eufrasia schreef:

   Hallo Kariene, heb je die kaartjes nog??
   Ik er 3 kopen. Dus voor 16 euro kan je de hele dag rijzen ook heen en terug??

 70. Anne schreef:

  Ik wil graag met mijn nicht een dagje naar Zwolle, heen om 9.00 uur; terug om 17.00 uur… Wat kan ik als beste kopen, en wat is het goedkoopste als je ook met 2 personen gaat?

 71. Joost Dresselaers schreef:

  Ik heb geboekt van tilburg naar Emmen en terug kan ik ook opstappen in emmen zuid en afstappen in emmenz uid of moet ik tot centraal reizen?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Ik weet niet welke actie het betreft, maar Emmen Zuid ligt sowieso op de route Tilburg – Emmen. Je kunt daar dus gewoon je heenreis eindigen en je terugreis beginnen.

   Zo kan je ook besluiten om de heen- of terugreis in bijvoorbeeld Zwolle of Deventer uit te stappen om daar te gaan winkelen, en daarna je reis weer te vervolgen.

 72. Mirjam schreef:

  Hema heeft ook weer treinkaartjes. Voor 19 euro en dan krijg je een stapeltje fotoafdrukken erbij.

 73. Jolande schreef:

  Hallo, de aanbieding van vakantieveilingen eur24 voor 2x enkele reis, kan deze ook door 2 personen gebruikt worden? Dus dat beide een enkele reis nemen?

  1. JaapdeVries schreef:

   Ja

 74. Matthijs schreef:

  De actie-van-de-dag-dagkaart is inmiddels niet meer verkrijgbaar.

 75. Marian schreef:

  Ik zou graag willen weten als ik 2 kaartjes bestel voor 1 persoon op een datum en het 2e kaartje een week later voor de terug reis kan gebruiken?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Ervan uitgaande dat je het over de 2x enkele reis van VakantieVeilingen hebt: Je kunt ze voor twee verschillende dagen gebruiken. Hoe het gaat met het aangeven van de datums weet ik niet, of je dat direct moet doen (dan geef je direct beide datums op van de heen- en de terugreis) of dat je dat op een later tijdstip ook nog kunt.

 76. Henk schreef:

  Je kunt de kaartjes per keer automatiseren, zodat je later de juiste datum er op kunt zetten.

 77. Frans Couvée schreef:

  waarom is het niet mogelijk de tikets gewoon uit te printen, ik kan nnu niets meer vinden, het mag best iets minder omslachtiger

 78. Wendy schreef:

  Hoe kan het dat ik nergens de enkele reis van 9 euro kan vinden?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Ik kom deze actie ook niet tegen in dit artikel, alleen een dagretour naar een provinciehoofdstad naar keuze voor € 18 (en dat is 9 euro enkele reis, maar alleen als retour te koop).

   De actie die jij noemt, komt me totaal niet bekend voor.

  2. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik ken de actie, een enkele reis naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven via actievandedag. Momenteel niet beschikbaar.

 79. marco schreef:

  De link naar de Burger King deal (hierboven) werkt dus niet…

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bij gebruik van Adblocker werken niet alle links .

 80. Maria schreef:

  Burger King deal staat op www.
  spoordeelwinkel.nl

 81. Anke schreef:

  Dag treinreiziger.nl,
  Kun je met het nieuwe AH daldagkaartje inchecken voor 16u en dan wel reizen in de spits?

  Vriendelijke groeten

 82. mevr kicken van de rieth schreef:

  uik heb een vraag mag ik met een aanbiedings kaartje mijn begeleidingspas gebruiken

 83. Loes schreef:

  Goedemiddag, ik ga elke week naar Rotterdam vanuit Hengelo. Neem dan meestal rond 06.24 uur de trein. Heb je een leuke actie? €25 heen en €12 enkel retourtje van actievandedag.nl totaal €37 retourtje vind ik een beetje duur.

 84. Jacob van der Horst schreef:

  Kan ik voor bezoek uit het buitenland ook voordeelkaartjes kopen en vervolgens daarmee reizen?Of zijn er andere mogelijkheden voor mijn bezoek om van de voordelen te kunnen profiteren?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Ja hoor. Bij e-tickets kan je ze zelf bestellen (je moet wel de gegevens (naam en geboortedatum) van iedereen van je bezoek invullen bij het bestellen). De link naar de kaartjes die je krijgt kan je dan doormailen naar je bezoek zodat zij ze kunnen printen en meenemen naar Nederland, of, als ze er pas gebruik van maken nadat ze bij je zijn gekomen, de geprinte tickets zelf aan hen geven.
   Indien het wegwerpkaartjes betreft en ze willen het kaartje gebruiken om naar jou te komen, dan wordt het wat moeilijker. Dan moeten ze toch naar het buitenland verzonden worden (en als de aanbieder het niet doet, dan moet je ze zelf verzenden).

 85. Inge schreef:

  Hi,

  Al een tijdje maak ik met veel plezier gebruik van jullie site, al vele goedkope treinreizen heb ik kunnen maken dankzij jullie. Echt heel goed geregeld allemaal en de tekst en uitleg is over het algemeen ook top!
  Maar nu lees ik de actie voor een enkeltje Antwerpen voor max E20 op ma tot do maar als ik de link aanklik krijg ik toch een andere prijs te zien. Alsnog is het niet heel duur maar wel enigszins misleidend. Tenzij ik ergens een fout maak natuurlijk.

  Vriendelijke groet, Inge

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Voor zover mij bekend kost het met de intercity bij minimaal 7 dagen in de toekomst van maandag t/m donderdag maximaal 20 euro. Kun je een voorbeeld geven bij welke reis het duurder is?

 86. Jos schreef:

  Vanaf maandag nieuwe actie bij albert heijn. Kunnen jullie die toevoegen?

 87. frans schreef:

  AH heeft ook weer dagkaartjes komende 2 weken voor de daluren

 88. Jos schreef:

  wintertoer voor 14.50 bij NS.

 89. Marline schreef:

  De link om het kaartje te bestellen doet het niet en wil toch graag voor overmorgen dit kaartje bestellen…
  Kunnen jullie me helpen?

  BVD

  Hartelijke groet,
  Marline Brink.

 90. Amal maksoud schreef:

  Van enschede naar amersford

 91. Dorien schreef:

  De eerste daldagkaart via actievandedag is niet meer te boeken

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik zie het, ik ga het aanpassen. Mijn vermoeden is wel dat die dagkaart volgende week of de week daarop terug komt. Tot nu toe is de actie namelijk zo nu en dan een week offline geweest, maar laatste jaar nooit langer dan twee weken. (En ik denk zelfs nooit langer dan een week, maar dat durf ik niet zeker te zeggen).

 92. Joke de Boer schreef:

  ik heb per ongeluk dag daluren gekocht, maar het dagretour voor dezelfde prijs nodig, wat moet ik doen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Oef, ze kunnen in principe niet geruild worden. Wellicht bewaren voor een andere reis? Of anders toch proberen te ruilen, maar volgens de voorwaarden kan dat niet.

 93. Anouk schreef:

  Goedenavond,

  Ik wil het treinkaartje via vakantieveilingen bestellen, maar dit lukt me niet meer.
  Als ik op pak de deal klik, blijft hij maar laden, heb het op verschillende apparaten geprobeerd.

  Hebben jullie tips?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja. Het zou kunnen komen door Adblocker. Anders https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html kopieren en plakken.

   1. Anouk schreef:

    Bedankt voor je reactie,

    De link naar de website doet het wel. Alleen de actie zelf niet. Als ik op het Pak de deal klik op de vakantieveilingen website laadt hij niet.
    Dus op het moment van aanschaffen.

    En het werkt niet in de vakantieveilingen app, maar ook niet via de browser op laptop en tablet.

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Hier doet ie het, maar ik heb nog een optie. VakantieVeilingen is van Emesa, die zijn ook eigenaar van ActievandeDag. Daar kun je dezelfde deal vinden: https://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/29-11-2018-losse-treinkaartjes-enkele-reis

    2. Anouk schreef:

     Raar zeg, heb ze bij vakantieveilingen ook een berichtje gestuurd.
     Ik ga in ieder geval de andere optie bekijken, dankjewel 🙂

 94. Wanneer eindelijk schreef:

  Wanneer komen er weer echte kaartjes die je niet omslachtig hoef te activeren, die niet op naam staan en waarbij je niet een bestemming van te voren hoeft op te geven?
  Lijkt me een mooi voornemen voor Blokker, Etos, AH en Kruidvat!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik ga uit dat we die in 2019 weer een keer of 5 krijgen. In oktober was de laatste goede actie. Ik verwacht zelf in januari of februari weer een scherpe actie.

 95. Harmke schreef:

  Hallo, ik heb 2 treinkaartjes besteld voor 25,= en ik heb betaald, nu na een uur heb ik wel de betalingsbevestiging maar geen e tickets

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Heb je ze gekocht bij VakantieVeilingen? Dan kun je inloggen en ze daar downloaden. Bij ActievandeDag gekocht? Dan kun je ze hier alsnog vinden via: https://www.actievandedag.nl/account/mijn-boekingen Lukt het niet? Bel dan even de klantenservice waar je ze gekocht hebt, en houd de betaalgegevens bij de hand. Dan kunnen ze de tickets opnieuw versturen.

 96. Alex schreef:

  Een retourtje naar een provinciehoofdstad en daar een plaatje van Amsterdam bij?

 97. teleurgesteld schreef:

  Ik heb net een eersteklas-kaartje dagretour van 24 euro gekocht en verzilverd. Echter nergens, noch in de mail noch in de pdf, kon ik de beloofde voucher van Choco Company bespeuren. het heeft ook geen zin meer om een klacht in te dienen, want morgenochtend stap ik op de trein. Dit is gewoon misleiding!

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   In de e-mail van het treinkaartje zit inderdaad geen voucher. En het staat inderdaad ook niet op de pdf van het treinkaartje. Als het goed is vind je de voucher in de bevestigingsmail van de Spoordeelwinkel. Dat is de eerste e-mail, waarin ook de link staat waar je het treinkaartje kunt verzilveren.

 98. Annie schreef:

  Wel bizar dat je “gelokt” wordt met een goedkoper treinkaartje met een extraatje. Die je daarna NIET, kunt verzilveren: retour Utrecht centraal met koffie en Italiaanse lekkernij. Blijkt de genoemde uitbater 41 minuten lopen van het centraal station te zitten…..Of je moet verplicht een bus nemen van het centrum af… nogal dwaas zo’n “aanbieding”.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Wat een vrolijkheid. Het is inderdaad een extraatje. Je kunt reizen tussen twee stations naar keuze. Ongeacht of betreffende keten daar nu wel of niet in de buurt gevestigd is. Ik verwacht dat niemand die actie koopt voor de koffie en italiaanse lekkernij. Bij acties waar dat wel zo is, bijvoorbeeld bezoekje Madurodam of Efteling, dan is de bus bij inbegrepen. Dat is bij deze actie niet echt haalbaar, want dan zou je sommige reizen niet meer voordelig kunnen maken omdat betreffende winkelketen daar niet gevestigd is.

 99. eric schreef:

  weet iemand dit? Ik heb een kaartje van Actie van de dag om naar Schiphol te gaan,(Heenreis naar EIN, ROT of AMS ✈), kan ik met dit kaartje ook een tussenstop in Amersfoort (ligt op de route) maken?
  Station Amersfoort heeft poortjes, dus gaat met de QR-code op het kaartje het poortje open, en kan ik daarna ook weer het station op met de code?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Je mag je reis onderbreken, en dat kan gewoon met de barcode.

 100. Dominique schreef:

  Die vakantieveiling kaartjes zijn binnen één jaar van 19 euro naar 25 euro gegaan. Dat gaat wel érg hard omhoog vind je niet?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ze hebben nooit 19 euro gekost, wel 20.50 euro. Dat is daarna omhoog gegaan naar ik meen 22 euro, daarna 24 euro en nu 25 euro. Half 2017 was het inderdaad nog 20.50. Heel 2018 was het als het goed is 24 euro. Het is inderdaad een behoorlijke verhoging, maar nog steeds interessant.

 101. P.C. Rowoud schreef:

  Op 27 december 2018 heb ik 2 treinkaartjes besteld voor samen 38 euro.
  Inmiddels een maand later nog niets ontvangen. Per omgaande het bedrag retourneren lost deze wanprestatie op.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   U reageert nu met een openbare reactie op een site. Wij verkopen geen treinkaartjes. Wij maken alleen een overzicht van de goedkope treinkaartjes. Wij hebben ook geen inzicht in bestellingen. Ons advies neem contact op met de klantenservice van het bedrijf waar u ze heeft gekocht. Hout dan de betaalgegevens bijdehand. Dan kunnen ze uw bestelling opzoeken open en uw gegevens controleren. En uw kaartjes nogmaals naar uw versturen. Succes ermee.

 102. Bernd schreef:

  Hallo,

  gibt es in 2019 keine Gruppenreisen mehr ?

  Möchte für 5 Personen von Enschede nach Schipohl fahren

 103. Nell schreef:

  Weet iemand waar ik voordelig een retour treinkaartje kan kopen en ook in de dal uren kan reizen?

 104. Meron Ermias schreef:

  Ik wil graag een trein ticket?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Wat is het probleem?

 105. Janneke 1 schreef:

  Hildebrand, bij een aantal aanbiedingen staat dat ze geldig zijn tot eind april, maar als je dan verder klikt, lees ik dat dat t/m 30 juni is. Wat is nu de goede datum?

 106. freya schreef:

  De aanbieding voor een 1ste klas retour met hotchocspoon is plotseling verdwenen. Helaas.

 107. Guido schreef:

  2x/jaar neem ik gezellig de trein naar Utrecht C. Op 13/04 ga ik dus weer en aangezien er enkel nog online tickets te krijgen zijn kan ik dus best het ticket nemen van actie v/d dag provinciehoofdsteden of ben ik mis? Ik woon juist over de grens (in BE dus), moet je je woonplaats ingeven en vormt dit geen probleem? Geef mij toch maar het wegwerpkaartje

 108. gg schreef:

  Je site is bijna geheel overgenomen door reclame. Kan er eigenlijk niet meer bij waardoor ik de site oversla. Er komen ook geen interessante kaartjes meer. Niet jouw schuld maar nxp en omgekochte politici. Een chipkaartje is tien keer zo duur als een gedrukt kaartje. Er is bij politici totaal geen wil om het treinverkeer te verbeteren. Dat terwijl iedereen kan zien dat het voor milieu vele malen beter is dan dat gevlieg.
  Groetjes goedgemutst

 109. IV schreef:

  Steeds meer goedkope kaartjes hebben een vaste bestemming, bijvoorbeeld het huidige aanbod voor de Provinciehoofsteden. Nu vraag ik mij af: mag je een dagretour ook in omgekeerde volgorde afwerken?
  De Provinciehoofdsteden aanbieding kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een dagretour Deventer – Groningen, maar zou een retour die start in provinciehoofdstad Groningen naar, laten we zeggen, Deventer ook mogelijk zijn? Of moet je dan perse éérst van Deventer naar Groningen en pas daarna terug? Oftewel: mag ik een dagretour Deventer – Groningen zien als een enkeltje Deventer – Groningen plus een enkeltje Groningen – Deventer, en dus in feite hetzelde als een dagretour Groningen – Deventer?
  Als ik in Groningen de eerste toegestane trein neem, kan ik logischerwijs niet diezelfde ochtend uit Deventer zijn vertrokken. Maar wat als ik rond 12:00 uit Groningen vertrek? Dan kan ik best al weer met de terugreis bezig zijn. Op veel stations staan (nog) geen poortjes dus hoef je je e-ticket niet te scannen voordat je met je reis begint.

  1. Erwin Wessels schreef:

   Goede vraag. Het lijkt mij geen probleem.

   Logisch nadenkend:

   Je checkt niet in en uit met een e-ticket. Je scant de barcode alleen om een poortje te kunnen openen. Conducteurs kunnen de reisgeschiedenis m.b.t. het e-ticket dus niet zien. Dus daar zit het probleem niet en zou het gewoon moeten kunnen.

   Alleen: Mocht je toevallig zowel de heen- als de terugreis dezelfde conducteur treffen en hij/zij zich jou nog kunnen herinneren, dan kan hij/zij natuurlijk wel een beetje argwaan krijgen. Je gebruikt het ticket immers niet waarvoor het bedoeld is.

 110. Guido schreef:

  Weet iemand toevallig of er volgende week een actie gaat komen bij AH, Hema, Kruidvat,…?

 111. Tim schreef:

  Beste beheerder,

  Bovenaan deze pagina staat: ‘Goedkope treinkaartjes 2019: Treinacties vanaf € 10,50’. Echter, het goedkoopste kaartje dat ik op deze website kan vinden, is een enkele reis voor € 12,50 via VakantieVeilingen (onderdeel van een setje dat in totaal € 25,- kost).

  Waar vind ik de vermelde treinactie voor € 10,50?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus dat ik deze reacties gemist heb. Toch nog een reactie: dat is een enkele reis van of naar Rotterdam, Schiphol of Eindhoven. Nu ook enkeltjes in het weekend vanaf 10 euro.

 112. Nathalie schreef:

  2x Enkele reis Weekend € 20:

  Alleen geldig op zaterdag en/of zondag.

  Is 2e paasdag in dit geval ook een zondag?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Antwoord doet er niet meer toe, maar antwoord is nee.

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Excuses trouwens dat ik de laatste reacties hier gemist heb.

 113. Herkanveelsimpeler schreef:

  Ik vraag me af wanneer er weer in echte winkels zoals Hema, AH, Kruidvat of Etos weer treinkaartjes te koop zijn. Die activitatie code toestanden is al een extra gedoe, maar ik heb helemaal geen zin om via allerlei tussen personen als actie vd dag en vakantieveilingen mn privacy gegevens te verstrekken en onveilig online te betalen!
  Als milieu het argument is waarom worden de NS acties dan niet gewoon via hun eigen OV automaten op de treinstations verkocht? Kwestie van je ov kaart in de automaat en betalen en daarna gewoon reizen. Voor je treinreis moet je namelijk toch al naar het station.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Die komen helaas niet meer.

   1. beter lezen! schreef:

    hi Hildebrand, je moet wel beter lezen want het ggaat over de nieuwe oplossing aanbiedingen via de eigen OV betaalautomaat te kopen en te verstrekken.
    Dan: geen omslachtige etickets met omslachtige activatiecodes nodig met uitprinten dat slecht is voor milieu!
    Deze OV automaten staan behalve op ALLE stations ook in sommige winkels.

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Hoezo beter lezen? “Ik vraag me af wanneer er weer in echte winkels zoals Hema, AH, Kruidvat of Etos weer treinkaartjes te koop zijn.” Daar reageer ik op. Je sluit inderdaad af met één suggestie, die heb ik ter kennisgeving aangenomen, en niet als mijn taak gezien om daarop te reageren. Maar nu je daarop aandringt: We hebben bij NS meerdere alternatieven aangekaart, ook het genoemde alternatief, maar NS is op dit moment niet bereid om daar iets mee te doen.
     Over beter lezen gesproken: overigens heeft NS het milieu helemaal niet als argument gebruikt. Wel dat de distributie via de normale winkels ingewikkeld en duur was. En inderdaad, het kan anders, waar een wil is, is een weg. Maar de wil ontbreekt bij NS momenteel. Ik kan er helaas niets anders van maken. Ik hoop dat je nu tevreden bent met het antwoord?

 114. LJM vd Moosdijk schreef:

  Kaartjes Spoordeelwinkel komen al een tijdje niet meer in beeld bij de planner. Groot voordeel is dat je in de avondspits wel geldig zijn.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ze waren eerst deels uitverkocht, en we zijn in gesprek met de Spoordeelwinkel om de zichtbaarheid te vergroten.

 115. P schreef:

  “Vanaf” 10 Euro. ALs je gewoon met “vanaf” 14,50 begint, is dat niet zo misleidend. Nou weet natuurlijk ook wel ik dat het altijd verkooptrucjes zijn, maar man wat wordt ik daartoch strontziek van. Pffff :/

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je kunt twee enkele reizen voor het weekend kopen voor 20 euro. Dat is dus omgerekend 10 euro per kaartje. Vandaar vanaf 10 euro. Wie op dezelfde dag heen en weer wil, kan inderdaad vanaf 14,50 euro een treinkaartje kopen. En wie in de spits wil reizen, betaald weer meer.

 116. diego schreef:

  naar grongen

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Groningen?

 117. gg schreef:

  Bedankt voor je reaktie hetkanveelsimpeler. Duidelijk verhaal en waar. Zelf heb ik laatst voor het eerst een eticket gebruikt. Hetkannietveelmoeilijker. Je mag tegenwoordig tonen in de app van ns. Hier is wel voor nodig een smartphone met hetandroid systeem 6.0 of hoger. Dan is het relatief goed te doen het inladen van het kaartje. Om het kaartje dan weer te vinden binnen de app is voor de eerste keer best lastig. Valt onder de catagorie meer. Helaas gaan lang niet altijd de poortjes open wat wel de bedoeling is. Met het scannen in de trein heb ik nog geen problemen gehad. Inderdaad hetkanveelsimpeler het kan vast nog veel moeilijker de ns gooit de app er ook zo van af. Vroeger werkte hij ook bij android 5.0, daar is ie bij mensen gewoon verdwenen. Hans kazan is niets vergeleken bij de ns. Ik hoop de ns deze site ook leest maar ik vrees het ergste

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het zit in de NS app inderdaad best beetje verstopt. Barcode lukt mij niet altijd in één keer, maar in twee of anders drie keer kom ik er altijd door.

  2. hoezoruimhartig schreef:

   helaas heeft de NS aangetoond dat ze na splitsing en privatisering niet meer luisteren naar hun klanten de reizigers.
   Het hoge management luistert kennelijk slechts naar klachten over gebeurtenissen tijdens de tweede wereldoorlog, toen de huidige reizigers nog niet eens geboren waren. Echter wij mogen straks wel de schadevergoeding aan nabestaanden van joodse gedeporteerden betalen, want het hoge Ns management gaat dat niet uit eigen zak doen.
   WAT EEN RUIMHARTIGHEID VAN DE NS. 🙁

 118. gg schreef:

  Is qrcode ticket verdwijnt ook na een paar dagen. Het kazan effect. Soms is de apparatuur gewoon defect, dan helpt drie vier of tien keer ook niet meer. Dan wordt het praatpaal. Kunnen ze je opnemen in het speechprogramma

 119. H. den Oudsten schreef:

  Ik heb dit jaar geen treinpakkers in de brievenbus gehad……jammer….maakte er graag gebruik van!!

  1. vissers schreef:

   1.vraag in je straat na of andere mensen ze wel gehad hebben. Nu woon ik in een flat en kan daardoor als weekend-ABO-houder makkelijk de hele periode elke za+zo 1e kl. reizen.
   2.juist daarom lopen er altijd die roodgeveste IPSOS-tellers in de treinen-ze checken of er wel en waar genoeg gebruik van gemaakt wordt om te bezien waar het effectief is. Overigens doe ik dit jaar aan geen enkele peiling mee-in 2018 waren het er meer als 200.

 120. stankvoordank schreef:

  Dus er zijn kennelijk nog geen doordeweekse actie treinkaartcodes bij normale fysieke winkels welke de vorige Kruidvatactie die gisteren verliep opvolgen? 🙁 🙁

  Komt dat soms omdat de schoolvakanties afgelopen zijn en de NS de treinen nu toch wel vol krijgt?
  Voor de daluren zijn wij voordeel zoekers opeens ook niet meer nodig?

  1. vissers schreef:

   inderdaad, dat is heel goed mogelijk. Als de Jumbo/deen/AH deze week de broccoli in de promotie heeft, kan je daarom ook geen recht hebben die volg. week ook voor maar 59 sentjes te kunnen kopen.
   En inderdaad; juist na einde zomervakantie/september is de allerdrukste periode in de treinen en bussen-die StudentenOV-gratis reiskaart brengt veel, veel meer reizigers die al die zitjes voor de neus wegkapen-die onbeleefde snotapen!

   1. haaibaai schreef:

    Je, en de NS met jou, schijnen het niet te willen begrijpen:
    Wij, de reizigers met een smalle beurs waren tijdens de zomer nodig om de treinen rendabel te houden. Echter nu het idd wat drukker is -maar heldt dat ook voor daluren-is de loyaliteit van de NS naar ons opeens ver te zoeken!
    Verder slaat het argument van NS dat het ingewikkeld zou zijn om de treinkaartjes te distribueren naar echte fysieke winkels natuurlijk helemaal nergens op!
    De invoer in hun eigen OV oplaadautomaten op elk sstation is nog eens veel eenvoudiger.
    Het is pure onwil en waarschijnlijk de wens om via internet winkels achter allerlei privacy gegevens van hun klanten te komen.

 121. D. Vissers schreef:

  Nog een tip, ik vermoed onopgemerkt:
  Reizen naar EHV airport MET de bus erbij (dienstregeling ook nog aangepast met meer hele vroege+late ritten-was een grote lacune), via de site van Hermes.nl, de plaatselijke connexxion dochter met elektr. bussen. Trein+bus uit prov. N-B 9 €/enkel, 17€/heel NL.

 122. Peter Wilson schreef:

  Geachte medewerker,

  Het is mij opgevallen dat als ik een reis via de reisplanner van de NS plan dat de prijs van de heenreis voor dezelfde route goedkoper is dan de terugreis.
  Weet treinreiziger.nl wat de oorzaak van dit prijsverschil is.
  Bij voorbaat dan voor uw antwoord op deze vraag.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het is dan waarschijnlijk een reis met twee vervoerders. Bij lange reizen wordt er lange afstands korting toegepast. De prijs wordt bepaald bij de uitcheck per vervoerder. Als je op de heenweg een lange reis eerst maakt met NS, en daarna korte vervolgreis met Arriva heb je dankzij het NS-deel toch lange afstands korting. Bij de terugweg niet. Bij de uitcheck van het korte stuk bij Arriva weet het systeem niet dat er nog een lange reis volgt bij NS.

 123. Anoniem schreef:

  slaat nergens op al die reclame en dan ook nog in het echt het reizen. er klopt van alles niets en of vertraging

 124. Milco schreef:

  Er gaat iets niet helemaal goed, want bij de Dal Dagkaart 2e klas word ik gelinkt naar de Actie van de Dag-pagina van de Dagkaart 1e klas…

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dank, direct aangepast.

   1. JWJ schreef:

    Link klopt nog steeds niet…

 125. Maartje schreef:

  Mag je tussentijds in een andere stad uitstappen en later die dag verder reizen naar je eindbestemming?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Dat mag, mits het op de route ligt.

 126. Anoniem schreef:

  Nog steeds geen aanbieding gezien van normale winkel!
  Wat valt er precies te veilen door vakantieveilingen wanneer de prijs van kortingscode vast ligt?
  Wat is een actie vd dag wanneer de “actie” maanden geldig is?
  Misleidende namen, alleen daarom vertrouw ik ze niet.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Bij VakantieVeilingen zijn het in de regel alleen veilingen, dit is een uitzondering. De actie is inderdaad vooralsnog doorlopend. Het zijn officiële acties in samenwerking met NS en zijn te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.