Home

AH treinkaartje (dagretour, e-ticket): 19 euro

Albert Heijn verkoopt vanaf maandag 18 september weer goedkope treinkaartjes. Het gaat dit keer NIET om een dagkaart, maar om een dagretour. De kaartjes worden verkocht tot en met 1 oktober 2017, en kunnen verzilverd worden tot en met 26 november 2017. Het treinkaartje kost 19 euro. Wil je simpel kunnen verzilveren? Dan kun je een vergelijkbaar treinkaartje voor 19 euro kopen via de Spoordeelwinkel (reisperiode is dan echter t/m 31 oktober 2017).

Bij een dagretour mag je niet kris kras door Nederland, maar mag je een retourreis maken tussen twee stations naar keuze. Dit kaartje wordt aangeboden in samenwerking met de Spoordeelwinkel van NS. Je kunt ook direct bij de Spoordeelwinkel zelf een kaartje kopen. Ook dan ben je 19 euro kwijt. Er zitten echter wel een paar kleine verschillen tussen het treinkaartje van Albert Heijn en de Spoordeelwinkel. We hebben hieronder zowel de belangrijkste overeenkomsten als verschillen op een rijtje gezet.

AH treinkaartje

Spoordeelwinkel actie

Prijs € 19 € 19
Verkoopperiode 18 sept. t/m 1 oktober 2017 t/m 30 september 2017
Reis- en verzilverperiode t/m 26 november 2017 t/m 31 oktober 2017
Soort ticket? e-ticket / Mobiel ticket e-ticket
Extra’s? inclusief Wrapp bij AH to Go inclusief Swirl ijsje
Online te koop? Ja, via AH. Ja, op Spoordeelwinkel.nl
Doordeweeks geldig vóór 9:00 uur? Nee (ook niet voor 6:30u) Nee (ook niet voor 6:30u)
Weekend heel de dag geldig? Ja, heel de dag Ja, heel de dag
Geldig na 23:59u? Ja, tot de laatste trein (tot uiterlijk 4:00u) Ja, tot de laatste trein (tot uiterlijk 4:00u)
1e klas variant beschikbaar? Nee, niet bij aankoop. Ja! (Zie ook deze optie)
Info verzilveren AH treinkaartje Info & Bestel

Geldigheid & uitzonderingen
Beide kaartjes zijn doordeweeks pas geldig na 9:00 uur, in het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen. Zowel het AH dagretour als dat van de Spoordeelwinkel is geldig bij NS, Arriva, Breng, Connexxion en Syntus. Niet geldig bij Thalys. Je kunt van alle Sprinters en Intercity’s op jouw route gebruik maken. Wil je reizen via de hogesnelheidslijn met Intercity Direct Amsterdam/Schiphol – Rotterdam/Breda (v.v.)? Of wil je gebruik maken van de ICE? Dan moet je nog wel vooraf een toeslag betalen (2,40 euro per persoon, per enkele reis). Als je geen toeslag wilt betalen, kun je dus gewoon gebruik maken van de reguliere intercity’s.

Verzilveren
Bij aankoop krijg je een vouchercode. Die kun je binnen de reisperiode op elk gewenst moment verzilveren. In dit artikel kun je precies teruglezen hoe het verzilveren van het AH treinkaartje werkt. Je doorloopt dus eerst het proces op spoordeelwinkel.nl/ah. Het lijkt alsof je 19 euro moet betalen, maar dat is niet zo. Aan het einde vul je bij kortingscode namelijk de vouchercode in. Dan ben je er nog niet. Daarna krijg je een directe e-mail met een link om het treinkaartje te verzilveren. In die e-mail zit ook de bijlage voor de Wrapp en warme drang. Let wel op: na verzilveren kun je niets meer wijzigen. Verzilver dus pas als je zeker weet dat je gaat reizen. Verder is het goed om te weten: dit is een treinkaartje, dus alleen geldig in de trein. En niet in de reguliere trams, bussen en metro’s. Wel in vervangend vervoer bij werkzaamheden (of verstoringen). Dit kaartje heeft overigens geen avondspitsbeperking. Je mag dus tijdens de avondspits reizen.

This post was last modified on 16 oktober 2017 10:02

Bekijk reacties

 • Het AH-kaartje zou, volgens de lijst op ah.nl/bonus/volgende-week, ook online op ah.nl/tickets verkrijgbaar zijn.

  • ik wil graag mijn kaartjes verzilveren, kan helaas niet verzilveren , heb wel 3 kaarten gekocht en wil graag reizen, als het niet likt kan ik mijn geld dan terug krijgen.
   of is er een andere mogelijkheid
   graag zo spoedig mogelijk bericht

   • hoi patricia je moet even contact opnemen met het telefoonnummer op de kassabon, ik had ook problemen met het invoeren van de code, je krijgt een medewerker aan de telefoon en die stuurt je een link om de code te verzilveren!! succes . groet Talliena Hanssen

     • Vragen hier worden inderdaad niet binnen 5 minuten beantwoord. Verzilveren gaat allereerst via:
      spoordeelwinkel.nl/ah. Het lijkt dat u 19 euro moet betalen, maar later in het proces, kunt u de vouchercode invoeren. U krijgt vervolgens een e-mail met de link waarbij u de kaartjes kan verzilveren.

 • Zijn de trein kaartjes van de AH na 9.00 uur de gehele doorde weekse dag geldig. Dus ook tijdens de spits?

  • Ja. We vermelden altijd precies de voorwaarden. En dat verschilt inderdaad per actie. E-tickets zijn momenteel nog altijd tijdens de avondspits geldig, al heb ik begrepen dat daar in de toekomst verandering in komt.

   • Volgens ah.nl/tickets kan je hem ook digitaal gebruiken Door in de ns app te laden. Printen hoeft dus niet

 • Jammer dat de AH geen dagkaart aanbied.
  Ik vind de e tickets klantonvriendelijk.
  Veel gedoe om uit te printen en weinig flexibel in gebruik.

  • Deden ze in juni/juli wel, meestal hebben ze niet zo snel een nieuwe aanbieding. Ik denk dat het een extra actie is, en dat er straks vast weer een dagkaart aankomt.

 • Ik wil graag in de week van ADE in Amsterdam gebruik maken van de retourticket. Mijn vraag is of hij binnen 24uur gebruikt kan worden, dus als ik rond 13u vertrek, dat ik dan de andere dag voor 13u weer terug kan reizen ook al is het een andere datum?

  Graag een reactie hierop voor ik zo'n ticket aanschaf.

 • Niet leuk dus:( te duur ook in vergelijking met andere aanbiedingen en oude mensen zo uitsluiten van deelnamen en zij die geen p.c. hebben ...een slechte zaak . Gewoon ov dag kaartjes halen voor 17 euro,geldig ook in de bus en tram bij Primera boekhadel niks op de pc allerlij onzin in vullen :(

  • Er zijn inderdaad ook andere aanbiedingen. Elke aanbieding heeft zijn voor- en nadelen. Dus gelukkig heeft u een andere aanbieding waarmee u meer tevreden bent.

 • Laat ze niet velopen dan is het nog duur .krijg je niets tetug .dus niet teveel halen valt nirt te praten dag dagje uit dsg a o w centjes doe ik dus nooit weert

  • Het is inderdaad zo dat de kaartjes een ruime verzilversingperiode hebben, en weggeven kunnen worden (zolang niet verzilverd) en daarom niet te ruilen zijn. Anders kun je er 10 kopen, en alles wat je niet gebruikt weer terug brengen. Bij veel aanbiedingen is het dat ruilen niet mogelijk is.

  • Nee. Beide alleen trein. Tot en met zondag verkoopt Primera nog een OV-dagkaart, bij sommige vestigingen al wel uitverkocht.

 • Als ik van station Arnhem Zuid naar Utrecht Centraal wil reizen heb ik dus een overstap in Arnhem Centraal. Is dit mogelijk met deze aanbieding? Deze vraag stel ik omdat er dan sprake is van 3 treinstations.

 • Prima aktie van Primera. Hoop dat ze vaker meedoen. Van Nijmegen naar Scheveningen zit ik ik met trein en tram voor €15 aan het strand. Met mijn voordeelurenkaart ben ik het dubbele kwijt.
  En geen gedoe met e-ticket maar kaartje altijd op zak en vertrekken wanneer de zon schijnt :)

Share

Recent Posts

Trein naar Berlijn, vanaf € 10 met GoVolta: een betaalbare reiservaring

Vanaf 1 mei 2024 wordt reizen naar Berlijn een stuk toegankelijker en betaalbaarder dankzij de…

19 uur terug

Denkend aan Zwitserland of liever Reizend naar Zwitserland?

Terwijl het televisieprogramma "Denkend aan Zwitserland" van Omroep Max de harten van vele Nederlanders verovert,…

1 dag terug

Vakantie Zwitserland per trein? Tips en tricks

Zwitserland, bekend om zijn adembenemende landschappen, knusse bergdorpjes en efficiënte treinnetwerk, is de perfecte bestemming…

1 dag terug

Nieuw vervoersplan bij extreem winterweer moet ervoor zorgen dat deel van alle treinen kan blijven rijden

Een nieuw collectief vervoersplan van treinvervoerders moet ervoor zorgen dat zo'n 15 procent van alle…

2 dagen terug

Bijna helft van alle IC Direct-treinen op HSL vertraagd door werkzaamheden en problemen op spoor

De afgelopen maand was 47 procent van alle IC Direct-treinen op de HSL (Breda-Rotterdam-Amsterdam) vertraagd,…

3 dagen terug

Reserveren verplicht voor de ICE Amsterdam – Frankfurt / Basel

Wil je met de trein naar Duitsland? Als je gebruik maakt van de ICE Amsterdam-…

3 dagen terug