Home

AH verkoopt Dal Voordeel abonnement voor € 29

Albert Heijn verkoopt deze week het NS Dal Voordeel abonnement voor € 29. Normaal kost het abonnement € 50. Het is voor het eerst dat NS abonnementen verkoopt via een winkelketen.

Al jaren verkoopt NS goedkope treinkaartjes via derden, bijvoorbeeld via de Albert Heijn. “Voor de mensen die actiekaartjes kopen is een abonnement vermoedelijk ook aantrekkelijk. Je hoeft maar een paar reizen te maken om het terug te verdienen. Al helemaal bij het actiebedrag van € 29” legt NS woordvoerder Hessel Koster uit.

Voorlopig eenmalig

Een Dal Voordeel abonnement geeft recht op één jaar lang 40% korting tijdens de daluren. NS stunt zelf vaak ook één of twee keer per jaar met het Dal Voordeel abonnement. Ook dan wordt bij acties de prijs van € 29 gehanteerd. Voorlopig is Albert Heijn de enige winkel die een NS abonnement met korting verkoopt. “Maar ik sluit niet uit dat we dit vaker gaan doen, het is een logische doelgroep” legt Koster uit. De woordvoerder wijst erop dat NS regelmatig experimenteert met verschillende soorten treinacties. “Wat werkt gaan we door” zegt hij. Of deze actie een succes wordt, is nog afwachten. Maar één ding is zeker, het Dal Voordeel abonnement zal minder vaak worden verkocht als een actieticket. Dat erkent ook Koster. “Het gaat hier niet om tienduizenden mensen”.

40% korting

De actieprijs van 29 euro geldt overigens alleen het eerste jaar. Het abonnement geeft 40 korting als er ingecheckt wordt op de volgende tijden:

 • vóór 6:30 uur ‘s ochtends
 • tussen 9:00 en 16:00 uur
 • Na 18:30 uur.
 • Zaterdag en zondag heel de dag.

De inchecktijd is bepalend. Wie om 6:30 uur incheckt, mag bij NS heel de reis afmaken met korting. Wissel je in de spits van vervoerder? Dan betaal je na de overstap het volle tarief. De check-in is bepalend voor het tarief van de volledige NS-reis, mits er niet langer dan 35 minuten tussen uit- en weer inchecken zit. Hou er echter rekening mee dat wanneer je de reis start in de spits, je de hele reis tegen spitstarief (dus zonder korting) zult reizen, ook wanneer je tijdens de daluren uitcheckt en binnen 35 minuten weer incheckt.

Ouderen (60 plussers) kunnen overigens 7 dagkaarten (keuzedagen) bijkopen voor slechts 24,50 euro. Per twee maanden kan er één keuzedagkaart gebruikt worden. Daarnaast is er één keuzedag die het hele jaar gebruikt kan worden.

Verkoop & Voorwaarden

Je kunt via deze pagina de actie kopen. Daar staan ook alle voorwaarden van de actie, en staat de werkwijze uitgelegd.

Update: verkoopperiode is inmiddels afgelopen.

This post was last modified on 4 maart 2018 15:13

Bekijk reacties

 • Het is hetzelfde als wanneer de NS deze actie heeft. Het eerste jaar betaal je € 29,00. Daarna betaal de normale prijs van € 50,00

  • Gewoon je oude abonnement opzeggen en op de dag dat je abonnement afloopt je nieuwe abonnement in laten gaan. Doe ik al jaren met succes steeds voor 29 euries.

   • Alleen moet je dus wel zorgen dat je voor vier uur weer weg bent of wachten tot half zeven. Vaak lukt mij dat niet, dus zal je moeten wachten tot hlaf zeven, moet je naar groningen word het wel laat. Gelukkig heb ik nog de oude voordeel kaart en mag ik ook gewoon in de tijd vanaf vier uur

  • Ja dat kan. Heb ik ook gedaan.
   Je moet wel persoonlijke ovvchipkaart aanvragen met pasfoto.

  • Het actietarief is alleen voor het eerste jaar, en alleen voor nieuwe klanten.

  • Als u uw abonnement opzegt krijgt u meteen een aanbod voor het goedkope tarief. Het is een kleine moeite en snel verdiend.

   • Ik heb mijn abonnement opgezegd, maar geen nieuw aanbid gehad. En de actie van ah kon ik ook niet gebruiken, omdat ik mijn abonnement minder als 2 maanden ervoor had opgezegd.
    Dus hoe kan het dat hier mensen zijn die zeggen: opzeggen en aanvragen voor 29 euro en dit al jaren doen. Wil ik ook wel

 • NS is duidelijk de weg een beetje kwijt met de actiekaartjes. Na het fiasco van het aanbieden van e-ticketkaartjes bij Kruidvat zijn er inmiddels een paar (vind ik) vreemde acties geweest. Wat is er mis met een actie met tickets in de vorm van een wegwerpchipkaart?

  • Men test verschillende soorten aanbiedingen. De trend die dit jaar zichtbaar is: alles is minimaal enkele euro's duurder.

 • Waarom worden er geen gewone treinkaartjes meer bij Blokker Albert Heijn en bij HEMA en Primera
  verkocht ? Is veel handiger dan die E.tickets en als je ze dan op voorraad hebt en onverwachts weg moet kun je zo vertrekken zonder dat gedoe met uitprinten vandaag de e.tickets ! Ik zal echt nooit méér een e.ticket meer kopen! Ik heb 2 keer die dag.tickets gekocht en uitgeprint en waren niet goed ! Weg geld ! Kom maar snel weer terug met die gewone handige treinkaartjes

  • Technology heeft alles kapot gemaakt!
   Ik ben maar 26 maar ik heb een gruwelijke hekel aan mensen die(tegenwoordig niet eens meer opletten waar ze lopen met dr social trillertje ahum in dr handen.. ) niet meer uitkijken waar ze lopen,ook al bijna paar keerop de motorkap gehad!
   Als je dan commentaar geeft krijg je een grote bek!
   Dit geldt ook in de treinen met asociale jongeren die akles bij ekjaar lopen te schreeuwen! Met carnaval begreep ik het nog, voor de rest neem ik voortaan liever geeen trein meer en die heb ik nog eem stuk of 10 in mn groeo die hetzelfde qua gevoelens delen over NS!
   Als dit over Nederland zoveel gebeurt lopen jullie NS zeker 3ton aan mensem keer gemiddeld 200euro per jaar kwijt!

   Welkom en kang leve de nieuwe taxi's en autohuur!

 • Waarom geen loket meer met echte kaartjes, een echte trein met een bagagerek en kledinghaakje of een trolley met echte koffie en een trein die een lang traject aflegt zonder overstappen?
  Waarom geen hondekoppen, klapramen die naar beneden gaan, mensen die voor elkaar opstaan.
  Waarom geen gesprekken in plaats van telefoonzombies, of een stationsrestauratie als rustplaats in de avonduren.
  Nou, gewoon daarom.

  • Je kan nog gewoon een kaartje kopen bij de balie op grotere stations, alleen wel met toeslag. Verreweg de meeste treinen hebben nog gewoon bagagerekken, alleen in de dubbeldekstreinen zijn die er niet op de bovenverdieping vanwege de dakrondingen. Sinds kort rijden er intercity's van Den Helder naar Maastricht. Een van de langst mogelijke afstanden in dit land. Zo ouderwets is dat dus allemaal niet.
   Maar je punt is duidelijk en daar heb je wel gelijk in. ;)

 • Mensen kijk uit voor deze Actie!
  Je zit er 10 jaar aan vast ookal wil je niet meer. Deurwaarder.direct als ze niet kunnen afhalen. Geen brief alleen mail
  Kunt alleen met mail betalen. Wil je je abbon niet meer? Voor de resterende jaren toch, gevaarlijke gemene actie, ook Moet je afkoop betalen

 • Ik vind het gewoon belachelijk dat de dag treinkaartjes er niet meer is echt belachelijk ik vond het juist goede actie vooral bij het kruitvat maar ook bij albert heijn en dan ineens is het er niet meer slaat nergens op

 • Kom eens met een leuke actie voor kinderen die met de trein naar de middelbare school moeten.... die vallen overal buiten! Kan je een duur traject kaart kopen! Leuk als je twee kids hebt! Kassa!

Share

Recent Posts

Trein naar Berlijn, vanaf € 10 met GoVolta: een betaalbare reiservaring

Vanaf 1 mei 2024 wordt reizen naar Berlijn een stuk toegankelijker en betaalbaarder dankzij de…

19 uur terug

Denkend aan Zwitserland of liever Reizend naar Zwitserland?

Terwijl het televisieprogramma "Denkend aan Zwitserland" van Omroep Max de harten van vele Nederlanders verovert,…

1 dag terug

Vakantie Zwitserland per trein? Tips en tricks

Zwitserland, bekend om zijn adembenemende landschappen, knusse bergdorpjes en efficiënte treinnetwerk, is de perfecte bestemming…

1 dag terug

Nieuw vervoersplan bij extreem winterweer moet ervoor zorgen dat deel van alle treinen kan blijven rijden

Een nieuw collectief vervoersplan van treinvervoerders moet ervoor zorgen dat zo'n 15 procent van alle…

2 dagen terug

Bijna helft van alle IC Direct-treinen op HSL vertraagd door werkzaamheden en problemen op spoor

De afgelopen maand was 47 procent van alle IC Direct-treinen op de HSL (Breda-Rotterdam-Amsterdam) vertraagd,…

3 dagen terug

Reserveren verplicht voor de ICE Amsterdam – Frankfurt / Basel

Wil je met de trein naar Duitsland? Als je gebruik maakt van de ICE Amsterdam-…

3 dagen terug