fbpx
Foto: Stefan Verkerk / Treinreiziger.nl

Albert Heijn treinkaartjes: NS Dal Dagkaart € 19

19 nov 2018 10:30

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Let op, deze actie is afgelopen.

Opnieuw verkoopt AH treinkaartjes! Het gaat net als de vorige keer om een NS Dal Dagkaart, alleen deze keer geleverd als e-ticket. Daardoor ontvang je direct na aankoop een vouchercode voor een treinkaartje. Je hebt vervolgens tot en met 30 december 2018 om op pad te gaan. Printen van het ticket is verplicht.

Info & Bestellen

Niet geldig tijdens de spitsuren

Met dit AH treinkaartje mag je doordeweeks niet reizen tussen 6:30 – 9:00 uur en tussen 16:30 – 18:00 uur. Let op: de werkelijke tijd is bij e-tickets altijd bepalend. Je mag de reis dus NIET afmaken als je de reis (even) voor de spits bent begonnen. Op zaterdag en zondag zijn er gelukkig geen beperkingen. Dan mag je heel de dag reizen. Deze keer is de NS Dagkaart bij Albert Heijn een paar euro duurder dan de vorige keer. Wil je airmiles inwisselen? Dan kun je in de nog eens drie euro besparen.

Vouchercode

Na aankoop van het AH treinkaartje krijg je binnen enkele minuten een vouchercode. Die kun je direct verzilveren, maar ook later. Het is goed om te weten dat je na verzilvering niets meer kunt aanpassen. Ons advies is om daarom één dag voor vertrek de kaartjes te verzilveren. Eventueel kan het ook op de dag van vertrek. Tijdens het verzilveren geef je op wie met het treinkaartje gaat reizen en op welke dag. Omdat het een dagkaart is, hoef je niet het traject te kiezen.

Printen verplicht!

De meeste goedkope treinkaartjes hoef je niet uit te printen en kun je laden in de NS Reisplanner app. Dat is met het AH treinkaartje echter niet mogelijk. Het AH treinkaartje moet uitgeprint worden.

Geldigheid

Zoals aangegeven heb je tot en met 30 december de tijd om de treinkaartjes te verzilveren en te reizen. De NS Dagkaart is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Qbuzz, RNET, Keolis (Blauwnet), Connexxion en Breng. De NS Dagkaart is alleen geldig in Nederland, en je kunt geen gebruik maken van de Thalys en de Eurostar. Wil je gebruik maken van de Intercity Direct en reis je tussen Schiphol en Rotterdam (of andersom), dan heb je een toeslag nodig. Deze kun je voor € 2,40 kopen bij de kaartautomaat of online. Ook bij gebruik van de ICE (Amsterdam – Arnhem v.v.) dien je een toeslag aan te schaffen. Wil je niets extra’s betalen? Geen probleem. Maak dan gebruik van de reguliere intercity’s.

0 0 stemmen
Artikel waardering
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pieter
5 jaren geleden

Zojuist contact gehad met NS, nádat ik deze kaartjes kocht bij de AH in Apeldoorn, maar er blijkt géén BUSvervoer in begrepen te zijn, anders dan u hier schrijft.

Heel vervelend, want op deze kosten had ik niet gerekend.

Pieter
5 jaren geleden
Antwoord aan  Pieter

Excuses, mijn vergissing. Ik ging ervanuit dat Connexxion alleen bus en taxi vervoer verzorgt.

De omschrijving is dus wel correct.

Excuses

Sylvester
5 jaren geleden
Antwoord aan  Pieter

kan je nou ook gewoon met de bus reizen met dit kaartje ?

Jos
5 jaren geleden

Beetje jammer wel dat iemand die, om welke reden ook, geen beschikking heeft over een printer bij voorbaat van deze aanbieding wordt uitgesloten..

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Jos

Bij heel aanbiedingen is dat. Wie echt wil, kan het altijd regelen. Of via de bibliotheek, of een kennis of een andere wijze. Zoiets blijf je houden. Als ze fysiek in de winkels worden verkocht, zijn er ook mensen die te ver van de winkels wonen.

danielle
5 jaren geleden

ik heb geen printer, dus ik val nu buiten de boot? sorry, maar dat vind ik echt niet kunnen!

Annemiek
5 jaren geleden
Antwoord aan  danielle

Dan kun je terecht bij buren, vrienden, copyshops, de bibliotheek of bij een servicebalie op het station (daar kost het wel een eurootje)… Ik vind het echt niet kunnen dat als AH en NS samen een actie bedenken, waarbij mensen voor een spotprijs kunnen reizen, er alsnog figuren hun onnozele gezeik komen etaleren.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  danielle

Bij heel aanbiedingen is dat. Niet allen bij NS, maar ook bij pretparken en dergelijke. Wie echt wil, kan het altijd regelen. Of via de bibliotheek, of een kennis of een andere wijze. Echt handig en prettig is dat niet, als je het niet zelf kan regelen. Maar: zoiets blijf je houden. Als ze fysiek in de winkels worden verkocht, zijn er ook mensen die te ver van de winkels wonen.

dries molenaar
5 jaren geleden
Antwoord aan  danielle

Jaja, korting is een recht voor de armlastigen.

Willem
5 jaren geleden
Antwoord aan  danielle

Als je wel een Smartphone hebt, dan kan je ook gewoon de NS APP op je toestel zetten en daar je kaartje laden dan ben je geen printer nodig, en anders een printertje kopen voor een paar tientjes of tweedehands op marktplaats bij een printer kan een pc of laptop etc ook wel handig zijn 😉

Thomas
5 jaren geleden

Is dit het soort e-ticket dat je ook via Spoordeelwinkel krijgt? Er moet dan dus een specifieke datum gekozen worden (bij het afdrukken zeg maar)?

Annemiek
5 jaren geleden
Antwoord aan  Thomas

Als je nou de tekst van het artikel eens zou lezen… Het antwoord staat er gewoon in!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Thomas

Klopt, maar je hoeft geen traject op te geven. Je kunt ook verzilveren op de reisdag zelf.

p
5 jaren geleden

printen is zo achtiger negentiger jaren! geef me gewoon zo’n kaartje en klaar, ik wil niet nog tijd en geld voor uitprinten uit geven, NIET in de rij staan bij de bieb, buurthuis v.d. toekomst etc. kost allemaal extra tijd. gewoon kaartje en klaar. het verdienmodel zit dus blijkbaar nu het printen na de klant te delegeren. heel stom. doen wij niet… en een app doe ik ook niet.

dries molenaar
5 jaren geleden
Antwoord aan  p

Gezien alle fouten in uw berichtje kan ik mij voorstellen dat het bedienen van ingewikkelde apparatuur moeilijkheden geeft.
U kunt gewoon een kaartje kopen en reizen. De essentie van deze aanbiedingen is dat er buiten de spits gereisd zal worden en dat er geen kassahandelingen aan besteed zullen worden. Goedkope uurtjes en bespaarde inspanningen, vandaar uw korting. Die u wel zou willen maar waar u niet de tegenprestatie voor wil doen.

Mandy
5 jaren geleden

Op de site van AH staat dat je pas na 18.30 uur kunt reizen. Groetjes Mandy

Patrick
5 jaren geleden
Antwoord aan  Mandy

Ja , de spitstijden zijn niet juist. Dus niet in de trein zitten tussen 6:30 – 9:00 en 16:00 – 18:30 uur

Frenkel
5 jaren geleden

Is wel jammer dat je deze niet als e-ticket op je smartphone kan laden.

De poortjes op de stations willen nog wel eens slecht reageren op geprinte tickets als ze niet meer puntgaaf zijn.

Willem
5 jaren geleden
Antwoord aan  Frenkel

Dit is wel mogelijk, ik doe dat immers ook en gebruik er een App bij van de NS en dat werkt prima, nadeel is wel dat je moet zorggen dat je de hele reis genoeg accu hebt, ik zet mijn toestel uit wanneer ik hem niet nodig ben zo bespaar ik accu tot de controlle komt als die komt want er komt ook vaak helemaal niemand controleren

F. Oosterhof
5 jaren geleden

Als ik doorklik naar Info & Bestellen staat deze NS Dal Dagkaart er niet bij.

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  F. Oosterhof

Klopt, deze actie is inmiddels afgelopen (staat ook aan het begin van het artikel in rode letters).

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Erwin Wessels

Het is inderdaad afgelopen, de mededeling dat de actie is afgelopen heb ik vandaag ingesteld n.a.v. bovenstaande reactie 🙂

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  F. Oosterhof

Dank, de actie is inderdaad inmiddels afgelopen. Dat heb ik nu verwerkt. Een soortgelijke actie is nog wel te koop bij ActievandeDag.nl.

Mariette
5 jaren geleden

Mag je met dit kaartje tijdens de kerstdagen de gehele dag reizen of ook alleen tijdens de daluren?

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Mariette

Op nationale feestdagen en in het weekend zijn er geen piekuren. Kaartjes die alleen in de daluren geldig zijn, zijn normaliter op de genoemde dagen de hele dag geldig, dus ik ga ervan uit dat dit kaartje op de Kerstdagen de hele dag geldig is.

Echter, de actie is afgelopen, dus ik kan de voorwaarden niet meer opzoeken, maar ik kan me niet voorstellen dat AH hier ineens met hun voorwaarden van afwijkt.

Hayliab Mahari
5 jaren geleden

ik wil treinkaartjes