X

App met alle goedkope treinkaartjes

Treinreiziger.nl lanceert vandaag een app waarin alle treinacties te vinden zijn. De app Treinkaartjes is er zowel voor Android als iPhone

In de app zijn alle berichten over goedkope treinkaartjes te vinden die ook op Treinreiziger.nl staan. “Maar op de app kun je ook de beste treinacties per push ontvangen, en als je wil (via instellingen – abonnementen) zelfs iedere treinaanbieding” zegt redacteur Hildebrand van Kuijeren. Bovendien is de huidige website niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

In de app is ook de nieuwe prijsvergelijker opgenomen, informatie over abonnementen en een eenvoudige reisplanner. OV-nieuws zit eveneens in de app, maar meer verstopt onder overig. “Dat is een bewuste keus, omdat we later dit jaar nog een app willen lanceren voor ov-nieuws” verklaart Van Kuijeren.

Het is niet de eerste app rond treinacties, maar wel de meest complete. “Er is nog een andere app, maar daar ontbreken veel treinacties, bovendien is onze prijsvergelijker uniek” aldus de redacteur. Heb je op- of aanmerkingen over de app? Stuur dan gerust een e-mail naar contact@treinreiziger.nl.

Met dank aan Betaalbare App´s.

This post was last modified on November 11, 2017, 8:55 am

Treinreiziger.nl (Hildebrand) :

Bekijk reacties (18)

 • Leuk dat bericht over de volledige app, maar waar kan ik die vinden om te downloaden?

  • Bovenaan het artikel staat:Treinreiziger.nl lanceert vandaag een app waarin alle treinacties te vinden zijn. De app Treinkaartjes is er zowel voor Android als iPhone.

 • Net de app geïnstalleerd. Dit is erg handig zeg. Met de prijsvergelijker in je zak, kan ik veel euros besparen. Mijn dank is groot aan de ontwikkelaars van deze app. Als blijk van dank, klik ik op elke reclame van de site.

  • Aardig maar daar trapt google niet in. U komt gewoon op de lijst als een loze-klikker en de site krijgt niets.

  • Hoi Marijke v.d. Poep,

   waar lees je dat je in de zomermaanden niet meer voor 9 uur mag reizen? Dat zou echt een stomme beslissing zijn als alle scholen dicht zijn.

   • Mensen met een oud voordeelurenabonnement mogen in de zomer (als ze met die kaart reizen) ook voor 9:00 uur met korting reizen. Acties en houders van een Dal voordeel abonnement of ander abonnement mogen ook in de zomer niet voor 9:00 uur reizen. Ik heb het niet verzonnen ;-)

  • Dat is een keuze van NS. NS doet dat tegenwoordig niet meer, omdat ook de treinen in vakanties drukker zijn geworden. Alleen mensen met de oude Voordeelurenkaart geldt die regel nog. Bij de opvolger Dal Voordeel al niet meer.

  • Helaas is het marktaandeel van Windows dusdanig laag dat de kosten relatief erg hoog zijn. We hebben deze app relatief voordelig kunnen lanceren omdat we dit via een service hebben kunnen bouwen. Die geven niet meer de mogelijkheid voor Windows App.

  • Die worden nog steeds regelmatig verkocht, maar alle huidige tickets zijn eticket en voor de smartphone.

 • die etickets zijn waardeloos,heb je net je reisje verzilverd(net terug van de BIB om het uit te printen)krijg je een telefoontje of de afspraak wegen ziekte verzet kan worden? waardeloos heb al 7 ongebruikte (verzilverde ) e tickets in de la liggen,op deze manier

  • Daar kunnen we weinig aan doen, maar ons advies is kort voor vertrek te verzilveren. Veel treinkaartjes kunnen tegenwordig ook op de smartphone getoond worden. Wellicht wil NS uit coulance u tegemoet komen.

 • Waarom heeft de app toegang nodig tot "Device ID & call information" (Allows the app to determine the phone number and device IDs, whether a call is active, and the remote number connected by a call)?