fbpx

Copyrights & Disclaimer

Disclaimer

Via deze website stellen wij informatie beschikbaar rond het Openbaar Vervoer. Wij besteden er de uiterste zorg aan om u als bezoeker voortdurend te voorzien van actuele, juiste en volledige informatie. Onjuistheden kunnen echter op de website voorkomen. Treinreiziger.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bezoeken van deze site of voor schade door een wijziging, onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie, alsmede technische storingen. Ook geeft Treinreiziger.nl geen enkele garantie met betrekking tot de inhoud van websites van derden die via hyperlinks of andere verwijzingen via deze website beschikbaar zijn en aanvaardt met betrekking tot die websites geen enkele aansprakelijkheid.

Verder benadrukt Treinreiziger.nl los te staan van vervoerders, zoals NS. De tarieven die op onze website staan en te vinden zijn in de prijsplanner moeten gezien worden als indicaties, waarbij ons streven is altijd een juiste indicatie te geven. Treinreiziger.nl biedt verdere andere tools met reisinformatie, bijvoorbeeld Spoormonitor. Ook daar geldt dat  getoonde vertragingskansen indicaties zijn, waarbij we zoveel mogelijk verantwoorden waarop de berekening van de vertragingskans is gebaseerd. Indien u foutieve of verouderde informatie aantreft, mail ons, dan kunnen wij onze informatie verbeteren. U kunt ons mailen via: [email protected].

Copyrights

  • Alle artikelen op deze website – tenzij anders is aangegeven – vallen onder copyrights Treinreiziger.nl.
  • Berichten waar Wikipedia als bron wordt genoemd, mag worden overgenomen onder GNU-Licentie.
  • Als u artikelen wilt overnemen die onder het copyrights van Treinreiziger.nl vallen, dan is dat in veel gevallen geen probleem, mits u toestemming vraagt via [email protected] en de bron met link erbij plaatst. U hoeft het antwoord niet af te wachten. Wel dient u het artikel te verwijderen als u per e-mail een negatief antwoord krijgt.
  • Sommige artikelen zijn (deels) afkomstig van het ANP. Deze artikelen vallen (deels) onder het copyright van het ANP.
  • Een link plaatsen naar treinreiziger.nl, zij het een dieplink, zij het naar de homepagina, is altijd toegestaan. Ook is het toegestaan om Treinreiziger.nl als bron te gebruiken. Als u Treinreiziger.nl als bron gebruikt dient u de hyperlink van treinreiziger.nl te noemen.
  • Veel foto’s zijn niet gemaakt door treinreiziger.nl en vallen daardoor niet onder de copyrights van Treinreiziger.nl. Indien u foto´s van treinreiziger.nl wilt gebruiken, dan kunt u contact opnemen via [email protected].