Eindelijk weer goedkope treinkaartjes: € 17,50 per dagretour

Eindelijk, het kan weer: voordelig reizen met de trein. Maak in de daluren een retourreis tussen twee stations naar keuze voor € 17,50. Reis je liever 1e klas? Dan betaal je 6 euro extra.

Details van de actie

Het Dagretour Dal is te koop tot en met 31 augustus 2021 en te gebruiken tot en met 30 september 2021. Je kunt alleen niet op pad op 3, 4 en 5 september (vanwege de Formule 1). De tickets zijn doordeweeks niet geldig van 6:30 – 9:00 uur en tussen 16:00 en 18:30 uur. Zaterdag en zondag zijn er geen tijdsrestricties. Tijdens de spitsuren mag je doordeweeks dus niet in de trein zitten, ongeacht hoe laat je reis begonnen is.

Alle vervoerders

Je kunt met dit goedkope treinkaartje een retourreis maken tussen twee stations naar keuze. Je kunt reizen met vrijwel alle vervoerders en vrijwel alle treinen in Nederland, mits deze op de door jouw gekozen route (deels) actief zijn. Je kunt dus ook met Arriva, Breng, Qbuzz, Keolis, R-net, Blauwnet en Connexxion reizen. Je kunt echter niet reizen met Thalys, Eurostar en de Nightjet. Wil je gebruik maken van de Intercity Direct – de snelle trein via de hogesnelheidslijn – dan betaal je tussen Schiphol en Rotterdam een toeslag. Ook bij gebruik van de Duitse ICE betaal je binnen Nederland een toeslag. Het treinkaartje is alleen geldig binnen Nederland. Je mag alleen met de trein reizen, en bij werkzaamheden en verstoringen met treinvervangend vervoer. Bus, tram en metro zijn niet bij de prijs inbegrepen.

E-ticket

Deze actie is beschikbaar als e-ticket. Je kunt het ticket uitprinten of tonen op een smartphone (via de NS-app). Je kunt later kiezen om het traject en datum te selecteren. Ook hoef je nog niet op te geven wie er gaat reizen.

Actie kopen

Deze actie is alleen online te koop via NS.nl. Heb je spijt van je aankoop? Dan heb je pech, want restitutie is na aankoop niet mogelijk. Daarnaast is de actie niet te combineren met andere kortingen. Je kunt dus niet het Dagretour Daluren combineren met samenreiskorting.

Wil je liever voordelig met de trein naar het buitenland? Dat kan. Boek bijvoorbeeld een 3-daagse stedentrip per trein naar Parijs voor € 210 p.p. (op basis van twee personen). Een 4-daagse stedentrip naar Wenen maak je zelfs al vanaf € 125 p.p. Dat laatste is dan wel op basis van een zitplek in de nachttrein. Op basis van een ligplek reis je naar de Weense hoofdstad al vanaf € 193 p.p. Voor deze en andere stedentrips per trein kijk je op Treinrondreis.nl. Liever geen pakketreis? Dan kun je natuurlijk ook zelf je internationale treintickets boeken via NS International.

This post was last modified on 5 september 2021 21:54

Share

Recent Posts

Nog nooit zoveel treinreizigers naar voetbalkampioenschap

Er is nog nooit zoveel treinverkeer naar een internationaal voetbaltoernooi geweest als tijdens het vrijdag…

10 uur terug

In beeld: Dit zijn de nieuwe ICE-treinen (in 30 foto’s)

Vanaf 15 juni 2024 is het een feit. De oude ICE-treinen zijn vervangen door nieuwe…

15 uur terug

NS verwelkomt nieuwe ICE-treinen op de route Amsterdam – Frankfurt

Zaterdag heeft NS-directeur Heike Luiten officieel de nieuwe ICE 3neo in Nederland verwelkomd. De treinen…

1 dag terug

GVB reageert op kritisch krantenartikel: veiligheid niet in het geding

Het Gemeentelijk Vervoersbedrijf van Amsterdam (GVB) is niet blij met een kritisch artikel van NRC.…

1 dag terug

NS wil van Nightjet naar Oostenrijk twee aparte treinen maken

NS heeft zich bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM) gemeld om de Nightjet van…

2 dagen terug

Sarah bedacht ideale boekingswebsite voor treintickets: ‘Onervaren reiziger weet niet waar hij aan toe is’

Spoorwegmaatschappijen kunnen veel meer vanuit het perspectief van de reiziger denken als het aankomt op…

3 dagen terug