Stedentrip Bremen per trein: 3-daagse reis vanaf € 143 pp

Vanaf vandaag kunnen Nederlanders weer vrij Duitsland inreizen, zonder negatieve coronatest of vaccinatiebewijs (uitgezonderd per vliegtuig). Voor ons reden om via ons platform Treinrondreis.nl extra voordelig een stedentrip naar Bremen te introduceren. Een 3-daagse treinreis naar Bremen boek je met z’n tweeën voor € 285. Dat is € 142,50 per persoon.

Stedentrip Bremen

Bremen is een stad die door velen nog niet ontdekt is. En dat is jammer, want het is een mooie historische stad. Het oude gedeelte van het stadhuis van Bremen komt zelfs voor op de UNESCO werelderfgoedlijst. En dat is niet het enige UNESCO werelderfgoed. Op de Marktplatz vind je het Rolandstandbeeld uit 1404, dat sinds 2004 onderdeel is van de wereldefgoedlijst. Bijzonder is ook de wijk Schnoor, hier vind je smalle steegjes en sfeervolle huizen van honderden jaren oud. Dit is slechts een greep uit de vele bezienswaardigheden die Bremen rijk is.

Trein naar Bremen

Bij de Stedentrip Bremen Budget reis je standaard per binnenlandse trein naar Hengelo. Na een klein half uur wachten reis je per regionale trein naar Osnabrück, waar je overstapt op de regionale trein naar Bremen. Je mag zelf bepalen hoe laat je vertrekt. Wil je liever sneller naar Bremen reizen? Dat kan voor € 15 per persoon per enkele reis extra. In dat geval krijg je een treingebonden ticket en krijg je na de boekingsaanvraag een e-mail met de mogelijke vertrektijden. Spreken de reisschema’s je niet aan? Dan kun je kosteloos van de reis afzien. Accepteer je het aanbod? Dan is annuleren later niet meer mogelijk.

Als je in Duitsland met de regionale trein reist, duurt de treinreis naar Bremen vanaf Amsterdam ongeveer 5 uur en 45 minuten. Kies je voor de snelle trein (intercity)? Dan ben je iets meer dan 4 uur onderweg, en is een gereserveerde zitplek bij de prijs inbegrepen.

Verblijf in Bremen

Verblijf in Bremen is bij Ibis Budget. Ontbijt is ter plekke beschikbaar tegen € 10 per persoon per nacht. Het plaatselijke openbaar vervoer en de toeristenbelasting zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het aanbod is alleen te boeken via Treinrondreis.nl. Onderstaande prijzen zijn op moment van publicatie geldig, inclusief korting van € 45 per persoon en zijn te boeken in juli en augustus 2021.

1 persoon2 personen3 personen
3-daagse reis€ 226€ 285€ 388
4-daagse reis€ 267€ 346€ 471
5-daagse reis€ 347€ 406€ 553

Treinrondreis.nl biedt ook een stedentrip naar Bremen inclusief ontbijt en ov-pas, die reis is standaard gebaseerd op reizen per intercity en is beschikbaar vanaf € 225 per persoon.

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger.nl. We zullen op Treinreiziger.nl af en toe aanbiedingen van Treinrondreis.nl delen.

Gerelateerde berichten

This post was last modified on 24 augustus 2021 10:38

Bekijk reacties

  • Bremen is een leuke stad maar is een één ster IBIS budget nu het hotel waar mensen zullen willen verblijven bij een weenkendje uit? Enig voordeel is dat het dicht bij het station is.

    • IBIS Budget is toch wel echt het minste. Kijk dan naar B&B Hotels, Motel One, normale IBIS of andere hotelketens met 3-sterrenhotels. Iets duurder dan Ibis Budget, maar wel kwalitatief veel beter.

      • Met google hotels zie je zelfs luxe 4* hotels die maar twee tientjes duurder zijn.

Share

Recent Posts

NS krijgt negatief advies over dienstregeling 2024

Rover en de andere consumentenorganisaties vinden het onacceptabel dat NS ook volgend jaar de dienstregeling nog…

2 dagen terug

Woensdag weer treinen Den Bosch – Boxtel na overlast door dassen

Het treinverkeer tussen Den Bosch en Boxtel in Noord-Brabant wordt woensdag hervat. Sinds vorige week…

3 dagen terug

NS waarschuwt 780.000 reizigers voor datalek

De Nederlandse Spoorwegen hebben ongeveer 780.000 klanten gewaarschuwd dat hun persoonsgegevens mogelijk zijn betrokken bij…

3 dagen terug

Wekelijkse nachttrein naar Dresden en Praag

GreenCityTrip en TUI laten vanaf 26 april wekelijks samen een nachttrein naar Dresden en Praag…

6 dagen terug

Meer controle nodig om zwartrijden te bestrijden

Vakbond FNV Spoor slaat alarm omdat conducteurs op sommige trajecten amper meer controleren op vervoersbewijzen.…

6 dagen terug

OVpay, reizen zonder bureaucratische rompslomp. Of toch?

Column door Karolien van Wijk Opeens was er OVpay. Of tenminste, er stond reclame op de…

6 dagen terug