fbpx

Extra treinen voor de Huishoudbeurs

20 feb 2017 10:30

Vanwege de huishoudbeurs laat NS veel treinen extra stoppen te Amsterdam RAI. Daardoor is de Huishoudbeurs ideaal met de trein bereikbaar.

Alle intercity’s rijden normaal gesproken Amsterdam RAI voorbij, maar speciaal voor de Huishoudbeurs maken ze een extra stop. Daardoor kun je uit bijna alle hoeken van het land rechtstreeks met de trein naar de Huishoudbeurs, bijvoorbeeld vanuit Groningen, Leeuwarden, Heerlen, Venlo, Arnhem, Nijmegen, Den Haag, Rotterdam en Dordrecht. Check in de reisplanner (trein) hoe jouw reis eruit komt te zien.

Behalve extra treinen zijn er ook extra voordelige treinkaartjes te koop vanwege de Huishoudbeurs. Zo verkoopt de Spoordeelwinkel een combideal voor 34 euro. Bij dat treinkaartje is toegang tot de Huishoudbeurs inbegrepen. Als je eerst even bij de HEMA langs gaat, en een cadeaubon van 25 euro én van 10 euro koopt, betaal je zelfs nog geen 25 euro! Bij de HEMA is er namelijk een actie voor NS cadeaubonnen: ontvang 30% korting.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tim
5 jaren geleden

Fijn, maar omdat NS de treinen niet versterkt gaat het flink mis. Vanmorgen samen met honderden andere reizigers achtergebleven op station Den Bosch omdat er mini-treintjes reden.